Спечелете детска звукова четка за зъби Nordics

• 8 029
  • 326
  •   1
Отговори
# 75
С много показване, личен пример, разказване на истории за болни зъбчета, красиви усмивки, наградки и похвали. Четките са от съществено значение за процеса. Купуваме пъстри.

# 76
Почти всяко миене на зъбки на малкия е предизвикателство и трудност. Единственото нещо което помага е когато аз си мия зъбите пред него и събуждам интереса му,но иначе не дава.

# 77
Опотвам се да го напрсвим на игра за да е забавно. Много говорене, показване на кукли, гледане на детски за целта. Също така взимаме четкимимпасти с весели герои които да предизвикват интерес

# 78
  • моята мила родна страна
Предизвикателство е да научим детето на търпение и старание при почистването на зъбите. Прилаганите хитринки са четка за зъби с красиви картинки, която детето само е избрало, паста с приятен аромат,  комплименти колко са бели и здрави зъбките.

# 79
  • Сф
Трудно достъпните места си остават такива, колкото и да обяснявам. Това го разбирам при зъболекаря като идем- че не почиства добре сама. Затова четката Nordics ще е много необходима.!

# 80
Предизвикателството  при моето по-малко дете е, че  не му е интересно, бързо се отегчава и иска да си затваря устата, стиска зъбите, докато ги мия.

# 81
Предизвикателството при нас е, че от много мъничък синът ми настояваше да мие сам зъбите си и не даваше да му се помага. С времето, обаче, се научи добре и правилно да ги почиства и сега съм спокойна, че се справя Simple Smile

# 82
Много трудно карам дъщеря ми да си мие зъбите!Но аз и казвам,че има малки червейчета които развалят белите зъбки.Използваме вода,която оцветява плаката и тогава пада голямото четкане.

# 83
Мием зъби колективно цялото семейство по възможност.

# 84
  • София
И двете ми дъщери все още се затрудняват да изплакват хубаво пастата. Те са почти на 5год и на 2,6год.
Иначе, пеем си една песничка- “Чао, чао,
Микроби!” и им е много забавно.

# 85
Дъщеря ми е на малко под 2 годинки и още с появата на първите зъбчета започнах да и мия зъбите. Четка за зъби с разни фигурки и "вкусна" бебешка паста за зъби лесно се получи. Дано навика си остане и да бъде старателна в миенето им за напред.

# 86
нямаме проблем с 'процедурата' по миенето. не забравя, уж няма нищо против, но й става досадно, ако продължи повече. използваме шарена четка и паста за зъби с интересен вкус и картинка. скоро започнахме да ползваме пясъчен часовник и таблетки за оцветяване. все още й е забавно и имаме някакъв успех с по-продължителното и старателно почистване на зъбките.

# 87
Тази четката Nordics със сигурност ще стимулира децата да си мият редовно зъбите!
За сега не са много старателни и имат затруднения.
Постоянно се говори, показва и обяснява, даже се измислят песнички и мелодии.

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 09:42 от monii

# 88
Триковите ми са прости, шарени и интересни четки и паста за зъби с картинки на опаковката. Говоря постоянно,  колко е важно да се почистват зъбите сутрин и вечер, давам личен пример, но често си правят оглушки 😜

# 89
В началото миенето на зъбките беше доста трудно,тъй като започнах да ги мия още от първото му зъбче. Когато започна да разбира,започнах да си мия зъбите с него,с моята ел. Четка..еее,много му е интересно какъв звук издава и вече дава да му ги мия без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт