Днес се ядосах, защото...Споделете вашите преживявания!

• 5 139
  • 48
  •   1
Отговори
Всеки има дни, в които нещо или някой го ядосва – било то в работата, вкъщи, на улицата или дори тук във форума. Тази тема е за всички, които искат да споделят какво ги е ядосало днес, да разкажат историята си и, защо не, да намерят подкрепа или съвет от останалите.

„Гневът е бреме, което носиш. Пусни го и ще почувстваш как ставаш по-лек.“

Нека заедно превърнем лошите моменти в нещо градивно – понякога само споделянето помага!

# 1
  • София
Защото улиците са лигави, не са обработени и са абсолютна пързалка!
Треперехме всички, докато се поднасяхме и въртяхме с 15- те ни км/ч.
Кошмар!

# 2
Ядосах се,защото карат около мен като ненормални и не ми се умира. За 30мин до яслата се разминах с няколко ПТП,от които косата ми се изправи! За там където бързат,ще стигнем всички,но мисля,че ми е рано още!

# 3
И днес за кой ли път се ядосвам за мръсотия по улиците.
Обаче като споделих не ми олеква.

# 4
Защото в Пловдив е обявена грипна епидемия още от миналата седмица, а децата са на училище в понеделник и вторник- присъствено, минават онлайн от сряда, в понеделник и вторник грип НЯМА! Поредната простория българска. И защото по време на грипна епидемия сливат групите в детската градина на малката, да, по- малко деца са, но някак ми изглежда нелепа цялата тази ситуация.

# 5
Защото трябваше да почивам днес и си бях направила план за денят със синът ми , но в последния момент ми казаха, че съм на работа. Не е приятно : )

# 6
Напоследък се ядосвам от раз,задълбавам в причината за гнева ми и качвам кръвното.
Днес и вчера се ядосах на думи на шефа,изминалите дни-на тъпотии тийнейджърски,а по принцип като повечето от вас,се ядосвам на пътната обстановка и на това какви дебили шофират наоколо.
Към момента нямам решение как да не се ядосвам,но може би ще започна да се уча да съм над нещата и да пропускам в междуушието 😁

# 7
Разбирам ви, момичета.
 Днес се ядосах на моя тийнейджър. В ОРЕС е. Наложи ми се да вляза за малко в стаята му и го заварвам да лежи на леглото с телефона в ръце, докато часът по математика си върви, а господинът обяснява задачи.
После математиката му била трудна, а има оценки от среден 3 до отличен 6.

papa6ka,
Ако зависи нещо от теб, опитай се да го промениш така, че да намалиш негативните емоции. Но за неща, които са извън твоите възможности, просто ги игнорирай, доколкото ти е възможно.

# 8
  • Банско
Ядосах се на един скапан камък- колче, шчупено и забодено на място за паркиране пред нас. Живеем в Банско и не е голяма драма има места ама се ядосах, че задрах колата отдолу.

# 9
Много са гадни разни такива ниски колчета, кашпи и подобни... Хич не се виждат.

# 10
Аз вече се изказах,ама то....ядове да искаш!
По повод паркирането ми е драмата.
Всеки ден се ядосвам,че пред блока няма място Точно,ама точно за моята кола!😡😡😡2 семейства се нанесоха наскоро и най-нагло паркират където им е точно,на челни позиции.4 коли стоят като паметници на най-предните места до площадка на блока!А аз и още една съседка реално ходим всеки ден на работа с колите си,и паркираме на майна си Райна😡😡😡
Значииии,вбесявам се!Откъде толкова наглост,несъобразителност у хората,не знам!
Откъде това самочувствие и чувство на собственост🤔

# 11
Тук нещо не схващам. Тоест гадно е да няма къде да паркираш и да се ядосваш, но не можеш да имаш претенции, че някой е паркирал някъде. Освен ако нямаш собствено паркомясто принципът е "който дойде пръв, той паркира".  Не виждам за какво съобразяване става дума...

# 12
Ядосвам се за безразборното хвърляне на боклуци на кой където му падне. До една от спирките близо до нас бяха изчистили съвсем скоро и за нула време пак стана кочина. Също това че направиха нови спирки с хубави навеси, и пак за кратко време се намери кой да ги изпочупи.

# 13
  • София
Ядосах се, че има "големи мъжe", които като видят дребна жена и решават да се дуят..

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 15:16 от Coriander

# 14
  • до най-прекрасния мъж
Аз вече се изказах,ама то....ядове да искаш!
По повод паркирането ми е драмата.
Всеки ден се ядосвам,че пред блока няма място Точно,ама точно за моята кола!😡😡😡2 семейства се нанесоха наскоро и най-нагло паркират където им е точно,на челни позиции.4 коли стоят като паметници на най-предните места до площадка на блока!А аз и още една съседка реално ходим всеки ден на работа с колите си,и паркираме на майна си Райна😡😡😡
Значииии,вбесявам се!Откъде толкова наглост,несъобразителност у хората,не знам!
Откъде това самочувствие и чувство на собственост🤔
Тук не сте права, ама изобщо. Няма никакво значение кой кога е дошъл, от къде е дошъл. Ако паркингът е общински, тоест не е частна лична собственост или да е с някакъв абонамент, то не може въобще да се говори за липса на съобразителност, наглост, самочувствие и т.н. Всеки, абсолютно всеки може да спира на тези места и да ползва колата си, когато реши. Да, трудно се намират свободни места. Ние имаме същият проблем, спираме където намерим с едната ни кола. Имаме и платено паркомясто, което ползваме също и е един вид спокойствие, че ще има къде да спрем другият ни автомобил, ако се приберем късно.

Общи условия

Активация на акаунт