Днес се ядосах, защото...Споделете вашите преживявания!

• 5 226
  • 48
  •   1
Отговори
# 30
Ядосах се на шефа,че ме поставя в ситуация,но не се оставих да надделее над мен.Разтреперах се като лист,но запазих самообладание и стана на моето....
Обичам да съм отгоре,получава ми се за момента 😁

# 31
  • Банско
Ядосах се, че трябва да си слагам колана в колата пък аз едвам дишам от бременния ми корем, който е доста малък за 8 ми месец ама всичко ми стяга навсякъде. Обаче няма как, безопастността е задължителна.

# 32
Ядосах се на някои правила на куриерските фирми относно международни пратки. Не мога да взема пратка, която е на името на член от семейството. Трябва лично да си я вземе от офиса, а той почти няма тази възможност. Та това доведе до сериозни спорове, но това е положението..!

# 33
Ядосах се, че трябва да си слагам колана в колата пък аз едвам дишам от бременния ми корем, който е доста малък за 8 ми месец ама всичко ми стяга навсякъде. Обаче няма как, безопастността е задължителна.
Може да се защипе колана с щипка за пари примерно. Мнооого преди 8 месец не можех да дишам от този колан, болеше ме коремът, а даже не ми личеше че съм бременна.

# 34
  • Countryside
Виждала съм таксиджии да си закопчават колана зад гърба, т.е. просто да не пищи, че не е сложен. Ако искаш реално да е сложен, аз си го слагах под корема и го издърпвах с другата ръка, в горната част, за да не ми стяга на корема и защипвах с щипка(всъщност шнола). Това като шофирах, ако ме возеха държах колана издърпан и разхлабен с лявата ръка.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 16:34 от Г-жа Букет

# 35
  • Mediterraneo
Аз пък винаги съм се чудила как ще сложиш колан наужким и кого заблуждаваш всъщност. Сама се закарах с колата да раждам, не съм спирала да шофирам през цялата бременност, как пък веднъж не ме притесни този колан...

# 36
Когато бях бременна, след като закопчеех колана,леко го отпусках от долната страна,която е точно под корема. Това за по-дълги разстояния.
И да не е спам,днес се изнервих на един съсед,спрял пред вратата на подземния паркинг. В 7:30ч пиша в групата на блока, да махнат колата и след 40мин ми се появява един чичак,с цялата си наглост ме пита къде съм тръгнала толкова рано и защо съм пишела в групата,да събудя всички. Е познайте дали не ме чу цялата улица,докато му обяснявам къде отивам и да си разкара таралясника.
Сега,верно,че 3 коли паркираме долу,ама той не знаел,че се ползва. Не,за красота са го направили паркинга.

# 37
  • Countryside
Тарти, не казвам, че е правилно, а че е вариант. 

Това с паркирането пред гараж е доста неприятно, а пред подземен паркинг си е направо нагло. Обаче нищо не можеш да направиш, освен да извикаш паяк и да му платиш.

# 38
Ядосах се (за пореден път) на колежка, която ме прекъсва, когато говоря, за да се изкаже тя. Напоследък съм сменила тактиката - продължавам да говоря, докато си завърша мисълта, нищо, че и тя говори по същото време.

# 39
Това е много дразнещо, заболява ме главата да се надвиквам с някой приказлив, който непрекъснато говори с мен . Един познат имам ,който непрекъснато докато говоря намила нещо от рода на : ужас, ужас; трагедия, да,да,да... Накрая млъквам,защото хем пита ,хем не спира , а за изказване и дума да не става, не мога да се включа.

# 40
Същата работа.  Въпросната не може да изслушва, все тя да каже за себе си. Нон стоп за себе си говори. Лошото е, че на работа, за да се изкажеш, трябва да умееш да прекъсваш и надвикваш другите. По едно време като видя, че не мога да взема думата, млъквам. Да, обаче, като мълча не се приема добре - не съм бил активна, трябвало да взимам повече отношение по темите, а другата плещи глупости някои път, ама се приема като про активност  и инициативност.

# 41
Ядосах се на един служител в "Бриколаж". Стои и си цъка на телефона, отиваш да го питаш нещо - поглежда те и ти отговаря сякаш стои на спирка, чете нещо важно, а ти му досаждаш. Много ме дразнят хора, които си мразят работата. Ако не ти е приятно, просто намери нещо, което те прави щастлив... Не е нужно да си толкова нелеп, нагъл и некомпетентен. И видно се мъчиш.

# 42
Дъщеря ми ме ядоса сутринта.
Още ме държи, бясна съм.
Добре че не се засичаме много- много (на ски сме и съвсем умишлено караме по различни писти), дано ми размине до довечера.

# 43
  • Mediterraneo
Винаги ме ядосват некомпетентни служители. Бях на зъболекар, имах оферта за цялото лечение, платила съм 70% от сумата предварително. Много добре знам какво ми остава да плащам, но момичето на регистратурата 10 минути се опитва да ме убеди, че дължа повече. Показах й офертата черно на бяло, пак ми вади от 300 реки вода, че, видиш ли, дължа повече. Добре, че зъболекарят излезе и й изясни нещата.

# 44
И аз се ядосах днес на подобна ситуация като Тарти.
Ходих с майка ми до ОББ, за да ѝ открием разплащателна сметка с дебитна карта. Обикновена без никакви екстри.
Да, но служителката ни каза, че не може да издаде такава карта и ни предложи някаква с 60 лв годишна такса за поддръжка. Пак ѝ обяснявам, че искам най-обикновена дебитна карта и посочвам, че картата и условията ѝ ги има на сайта на банката. Получавам отново отказ. Казвам ѝ, че в такъв случай ще подам жалба. ''О, добре, ще направя изключение за вас, но да си знаете, че не може.'' Flushed Rage
Ясно е, че ги карат да пробутват най-скъпите оферти, стига да мине номерът. Майка ми е възрастна жена, и ако беше сама, съвсем лесно можеше да се подлъже и да вземе неизгодната за нея оферта.

Общи условия

Активация на акаунт