Днес се ядосах, защото...Споделете вашите преживявания!

• 5 208
  • 48
  •   1
Отговори
# 15
Аз вече се изказах,ама то....ядове да искаш!
По повод паркирането ми е драмата.
Всеки ден се ядосвам,че пред блока няма място Точно,ама точно за моята кола!😡😡😡2 семейства се нанесоха наскоро и най-нагло паркират където им е точно,на челни позиции.4 коли стоят като паметници на най-предните места до площадка на блока!А аз и още една съседка реално ходим всеки ден на работа с колите си,и паркираме на майна си Райна😡😡😡
Значииии,вбесявам се!Откъде толкова наглост,несъобразителност у хората,не знам!
Откъде това самочувствие и чувство на собственост🤔
Защо са нагли двете семейства, които са се нанесли и паркират пред блока? Местата пред блока се придобиват според някаква продължителност на живеенето ли? На общински паркинг всеки има право да паркира. Толкоз. Гости като ми дойдат паркират на общинския паркинг пред блока и ми дреме на шапката дали някой комшия, живущ от 30 години, не си е намерил място заради колата на моите гости. Това е закона, това е реалността. И аз понякога нямам къде да паркирам и обикалям по 2-3 пъти съседните улици. Не съм умряла.

Вече откровена наглост е пазенето на места с бутилки, щайги, метли и какво ли не. Ако не е платено и обозначено като частно паркомясто, или с контрол на достъпа само за определен брой коли - това е наистина нагло и просташко.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 21:20 от HoneyBee33

# 16
  • някъде другаде
Ядосвам се за безразборното хвърляне на боклуци на кой където му падне. До една от спирките близо до нас бяха изчистили съвсем скоро и за нула време пак стана кочина. Също това че направиха нови спирки с хубави навеси, и пак за кратко време се намери кой да ги изпочупи.
И мен ме ядосват боклуците , които са хвърлени навсякъде. Даже , като видя някой да си хвърля опаковка на пътя му правя забележка. Много често вместо да се засрами човека ми отговаря грубо.

# 17
Споделям гледната си точка.Имам други разбирания явно,не е задължително да сте съгласни с мен.Новите съседи са несъобразителни и по други аспекти от блоковото съжителство,но това е друга тема.Просто смятам,че когато живееш с други хора трябва да се съобразяваш с тях поне малко,а те не го правят.Говоря за вдигането на шум,викането по стълбите,тропането по късните часове,затварянето на входната врата,Непочистването на стълбите и площадките.....и те така.

# 18
Споделям гледната си точка.Имам други разбирания явно,не е задължително да сте съгласни с мен.Новите съседи са несъобразителни и по други аспекти от блоковото съжителство,но това е друга тема.Просто смятам,че когато живееш с други хора трябва да се съобразяваш с тях поне малко,а те не го правят.Говоря за вдигането на шум,викането по стълбите,тропането по късните часове,затварянето на входната врата,Непочистването на стълбите и площадките.....и те така.

Това е съвсем разбираемо и никой няма да възрази. Възразяваме за паркирането - местата са за всички и "кой превари, той натовари". И няма значение дали кара веднъж седмично или всеки ден.

# 19
Днес се ядосах, защото орехите, които поръчах онлайн, се оказаха с произход Украйна, а не от български производител, както очаквах.
Яд ме е, че все повече традиционни български продукти като боб, чесън, орехи и други се внасят от чужбина.

# 20
  • София
Ядосах се на нагъл клиент, който искаше твърде много за без пари.

Иначе понякога човек като се ядоса за нещо, трябва да се замисли дали вината не е в него.
Пример от тая сутрин - на 5-10 м от спирката на трамвая има пешеходна пътека. Една баба е стъпила на пътеката, но няма да минава, а чака трамвая. Аз пресичам от другата страна и пред мен един джип спрял, вижда, че бабата не реагира и пак тръгва, тогава ме вижда мен насред пътя и пак набива спирачки, за да мина. Минавам покрай бабата и чувам коментар (към шофьора - предполагам) - Тъпанар! Чак като отминах и зачаках и аз трамвая осъзнах, че тя няма да пресича, а междувременно още няколко коли спряха да й направят път.
Щях да се върна да й обърна внимание къде стои, с риск и мен да наругае, но трамваят таман дойде.

# 21
  • Mediterraneo
Вчера се ядосах, че са ми объркали една пратка. Вместо дрехи за 120 евро, получих раница за 40. Ще се оправят нещата, но междувременно едната дреха е изчерпана, предлагат ми да си купя друга на цената на старата, ама се отказах. Но пък ми дадоха ваучер за 15 евро, та и без блузата, спестих половината пари от обърканата поръчка Simple Smile

# 22
  • някъде другаде
Ядосах се , че ме събудиха рано по служебен въпрос , който можеше да изчака за по-късно , тъй като утре ще свърша работата.

# 23
  • Mediterraneo
Аз пак се ядосах с моята пратка. Уж всичко точно, върнах сгрешения продукт, уж ми върнаха цялата сума обратно, сега си гледам извлечението от Пейпал, те ми върнали сумата минус сумата за раницата! Вместо 120 евро в ПП има върнати 80. А момичето в магазина ми даде бележка за 120. Утре пак ще вървя да се разправям, аман.

# 24
Ядосах се на една интригантка, абсолютна патка загубена. Ординаторка е в болницата, в която имаме стажове.
Един абокат не може да сложи, особено ако вената е малка. Некадърна до мозъка на костите си, за сметка на това нагло нахална. Хем не може, хем мъчи пациента, хем ръга арогантно.
Освен, че не става за работата, която върши и като човек е дъно.
Постоянно кара студентите да я карат напред-назад, най-често до дома й. Злослови на преподавателите за студентите и на студентите за преподавателите, което е освен долно, че и безкрайно тъпо... Ами ако така неприятната й колежка /главна докторка/разбере как е казала, че била толкова студена, защото майка й я е напуснала като дете и тя е отраснала без нея... Такива неща не е редно да се коментират, камо ли пред студенти...

Не съм в позиция да я поставя на място,  нито имам желание да й се пречкам, че туко виж и в моята уста сложила неказани думи. Тихичко се надявам в някакъв момент да дойде справедливост.

# 25
  • Банско
Ядосах се на един овен с болезнено твърдоглавие и отвратителен инат. Така ме дразни някой, когато проявява инат, че направо ставам изключително агресивна и после аз излизам виновната, лудата и агресивната...

# 26
  • някъде другаде
Вчера много се ядосах , че ми се наложи два часа и половина да чакам отвън на студа пред кабинета на ЛЛ да си взема направление. Всеки път , когато ми трябва нещо така чакам. И не мога да го сменя. Живея на село и той е единствен лекар тук.

# 27
  • Варна
Ядосах се, че не успях да се справя с украсяването на една торта. Сеплите украси в интрнет не ми се получават.

# 28
Ядосах се, че бая повиших тон на щерка ми. И тя на мен. Стана мазало. И най парадоксалното е, че тя си е права за себе си, и аз за мен.

# 29
Ядосвам се, че всеки ден едни и същи хора на едни и същи места ми показват една и съща липса на елементарно човешко съобразяване. А най-много се ядосвам, че не мога да съм непукистко перде като тях.

Общи условия

Активация на акаунт