Booking.com – 8

• 36 545
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте. Търся код, някой ако има свободен ще се радвам да ми изпрати на лс 🙂

# 511
Здравейте, търся код за booking. Моля, ако някой има свободен да ми го изпрати на лично. Предварително благодаря.

# 512
  • София
Здравейте, дали някой може на лични да ми изпрати код? Предварително благодаря!

# 513
Здравейте! През септември месец ще ходим в Париж и днес запазих един апартамент, но няма никакви отзиви, уж е нов потребител в букинга, имам ли основание за притеснение?

# 514
  • София
Здравейте! През септември месец ще ходим в Париж и днес запазих един апартамент, но няма никакви отзиви, уж е нов потребител в букинга, имам ли основание за притеснение?
Всеки един някога е бил нов и е започнал без отзиви.
Все пак е по-надеждно когато има достатъчно такива за да се изгради лична преценка.
Ако е подозрително евтино или със снимки, които сякаш повече скриват отколкото показват, то има вероятност за разочарование.

# 515
# 516
Здравейте, бг мами Simple Smile
Много моля, ако някой разполага с код за booking и няма да го ползва да ми го прати на ЛС.
Ще съм му безкрайно благодарна!
Приятна и усмихната вечер на всички

# 517
  • Plovdiv, Bulgaria
Пледоставен на ragazza84
Привет, имам код до 25-ти. Ще го дам на Лични, на първия писал. Винаги получавам, когато не ми трябва, а никога не са ми предоставяли като търся код. Blush

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 19:24 от шушито

# 518
  • Germany
Ако някой има свободен код и не му трябва,   ще се радвам да ми го прати 😉 (сега видях, че съм имала код, но е изтекъл 🫣)

# 519
Здравейте, моля ако някой има свободен изтичащ код да ми го прати на лично.
Благодаря!

# 520
И аз все още търся код, моля, ако някой има свободен да ми го изпрати на лични. Предварително благодаря!

# 521
PPKZ1PNPWA, мин стойност на резервацията 50 евро. Валиден до днес.
Моля, който го използва да пише.

# 522
Някой има ли проблем при резервация с плащане и със суми от портфейл? В началната снимка има обозначение за плащане с портфейл, а в процеса на изпълнение тази възможност изчезва.

# 523
PPKZ1PNPWA, мин стойност на резервацията 50 евро. Валиден до днес.
Моля, който го използва да пише.
Използвах го. Благодаря !

# 524
Може ли и аз да помоля за свободен код на ЛС?
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт