Booking.com – 8

• 35 849
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, бих се възползвала от код , ако някой има свободен. Моля, при възможност да ми го изпратите на лична.

П.П. Направих резервация.  Благодаря, на потребителката, която ми изпрати код на лична. Не можах да го използвам и веднага 'и писах, но се радвам, че тук много си помагаме. Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 11:50 от jhbd

# 676
Здравейте за първи път ще пътуваме сами с мъжа и детето за Валенсия.След като съм купила билетите вече сега е ред на място за спане. Разглеждам букинг и има един въпрос първо си правя профил нали така.И например съм харесала нещо за сума 500 лв за 2 нощувки. Тук чета за кодове може ли да ми разяснения за тези кодове моля

# 677
  • София
Когато е приложен код и след успешното приключване на резервацията, ще получиш кредит в профила си в booking, който можеш да използваш при следващи резервации. Кодът няма да намали цената на настоящата резервация.
Да, профилът е винаги началото.

# 678
  • Варна
Ако някой има свободен код, може ли да ми го изпрати на ЛС?

# 679
Имам проблем с една резервация. Писах още в петък вечер на хотела и на букинг. Нямам отговор. Има ли телефон на букинг с българоговорящи, който не е импулсен.

# 680
Събота и неделя няма дежурна линия с българоговорящи оператори. Може да пробвате с английската линия, разговорът се таксува, но аз последният път попаднах на супер отзивчив оператор, който ми свърши работа. По мои сметки разговорът ни от 10 мин. не трябва да е повече от 7-8 лв., но все още не съм видяла месечната фактура. Grinning

# 681
Здравейте и от мен!
Моля, ако има свободен код за Букинг! Пишете на лични!
Бъдете здрави!
Благодаря предварително❤

# 682
.

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 07:26 от wistfully

# 683
търся код за букинг, предпочитам на лично съобщение. Благодаря!

# 684
  • София
Имам код до утре, пишете ми на лично.

Даден!

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 20:16 от derta

# 685
Може ли да ми кажете тези кодове който търсите за какво са и кой може да ги ползва

# 686
Имам код който няма да ползвам. Пишете на лично съобщение. До утре е валиден.

Даден на Мари72

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 21:55 от Dolce Vita.

# 687
Здравейте! Търся код за Букинг. Благодаря!

# 688
  • София
Може ли да ми кажете тези кодове който търсите за какво са и кой може да ги ползва
Вчера попита същото и 6 минути по-късно получи отговор от мен.
Ако ти е скучно и да се намираш на приказка - има по-лежерни теми във форума.

# 689
  • София
Здравейте, необходим ми  е код. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт