Booking.com – 8

• 35 837
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • София

Букинг им е странно,че не пътувам и все ми дават код Winkаз няма да го ползвам.

# 691
  • Стара Загора
Благодаря, използвах го!

# 692
Търся код за Букинг. Вчера имах един и го подарих, но се оказа, че сега и на мен ми трябва. Моля на л.с.

# 693
Здравейте!
Някой дали може да ми предостави един код?

# 694
Оказа се, че баш когато ми трябва спешно код и няма и няма...Ако някой има излишен, ще съм му благодарна да ми прати на ЛС!

# 695
И аз толкова кодове раздадох и точно сега нямам, когато ми потрябва.Cry

Ако случайно някой има код да ми услужи, ще съм много благодарна. Heart

Редактирам се: Взех, че резервирах и без код, то в този час други будни едва ли ще има. Blush

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 03:46 от alllllimei

# 696
И аз от рано се нареждам за код.
Ще съм благодарна, ако някой може да услужи.
Прекрасен ден на всички!🍀

# 697

Редактирам се: Взех, че резервирах и без код, то в този час други будни едва ли ще има. Blush
И аз така- ама явно или тия дни не пращат кодове или просто не сме улучили момента за резервация...

# 698
topcashback.com дава 6-8%, все пак е по-добре от нищо
сега е 6, но оня ден беше 8

# 699
Здравейте и аз съм с молба за код, ако може на лично съобщение. Обещавам, ако ми пратят след това от букинг да го публикувам в темата. Благодаря!

# 700

И аз така- ама явно или тия дни не пращат кодове или просто не сме улучили момента за резервация...

Добре, че не ползвах код, защото се наложи да анулирам. По това, което чета тук, много некоректни хотелиери напоследък, та и аз попаднах на такъв. Confused

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 16:21 от alllllimei

# 701
  • Plovdiv, Bulgaria
Моля за връщане на жест за код в Букинг.
Дали има кодове за хотел Best Western Premier Sofia Airport Hotel, клубна карта или някаква друга отстъпка?
Търся и препоръка за друг хотел с паркинг и трансфер  до летището?

# 702
Best Western е голяма верига, възможно е на сайта им да е по-ниска цената, ако имате акаунт (не съм проверявал за тях, за други подобни като Ибис е така).

# 703
Скрит текст:

Добре, че не ползвах код, защото се наложи да анулирам. По това, което чета тук, много некоректни хотелиери напоследък, та и аз попаднах на такъв. Confused

Какво имаш в предвид, под некоректни? Че и аз одеве за малко изтръпнах- водим ние една кореспонденция през Букинга, но малко като с Гугъл преводач ми пише домакина( а резервацията ми е в Бг). И като те прочетох, реших да звънна на посочения телефон, да се уточним за посрещането...и ми вдига един чичо и в първия момент ми вика, ядосано : " Няма тук такова нещо, нищо не отдавам аз!"...и тамън да ходя да анулирам( което обаче щеше да е проблем, че щяха да ме таксуват) и чичото ми върна обаждане, да ми се извини, че бил заблавил, че негова позната, украинка която реално отдава апартамента, нямала бг номер и за да не набутва хората, била дала неговия номер...ама, аз явно съм първата дето се е възползвала...Та, после ми е дал номера на жената  и тя ми писа и звънна на Вайбър, та се разбрахме и се поуспокоих...Но, там само уточнихме предаването на ключа, другото- ще си го минавам през платформата, да си имам аз черно на бяло...

# 704
некоректни - ако си резервирал по-евтино ти анулират резервацията, защото уж имало ремонт или нямало вода... пък ако правиш нова резервация има стаи, на двойна цена
само като пример
или твоя чичо, ако не се беше сетил

Общи условия

Активация на акаунт