Booking.com – 8

• 36 395
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
.

Последна редакция: пн, 27 май 2024, 03:05 от maq-mi

# 91
  • bg
Код валиден до 26.05

CW4MH83HKC

Трябва да резервирате за минимум € 50 за една резервация, за да получите наградата

# 92
Код валиден до 26.05

CW4MH83HKC

Трябва да резервирате за минимум € 50 за една резервация, за да получите наградата

Използвах го. Много благодаря!

# 93
Анулираха ни още една резервация за Гърция и сега се налага да правя бързо нова.
Моля, ако някой има излишен код за подаряване.

# 94
ако имате излишен код, моля да ми изпратите, мерси

# 95
Трябва да резервирате за минимум € 50
Промо код XQPUQ5Q76D
Валидно до 29.05.2024

# 96
Трябва да резервирате за минимум € 50
Промо код XQPUQ5Q76D
Валидно до 29.05.2024
Използван, благодаря!
И още веднъж искам да благодаря на всички, които ми помогнаха с кодове през последните месеци Purple HeartPurple Heart

# 97
Изпуснах го, но търся все още. Ако може на лични, благодаря!

# 98
Здравейте Simple Smile

И аз имам нужда от код и бих се радвала ако някой има излишен и ми го преотстъпи Hug
На лично съобщение би било по-добре, за да не ми го вземе някой под носа Simple Smile

Благодаря предварително bouquet

# 99
Имам изтичащи кредити в букинг но все още не мога да реша какво да резервирам. Ако резервирам нещо само за да ги употребя и след време анулирам дали ще се възстановят в профила, за да мога да ги ползвам отново?

# 100
Здравейте.
Влизам с молба за код, ако някой има излишен и един въпрос.
Правя резервация за средата на юли и ми дава "безплатно анулиране преди 13 юни".
При потвърждение на резервацията, като ми е поискано да въведа карта, ми излиза син бутон: Резервиране със задължение заплащане.
В крайна сметка, ще ме таксуват ли при натискане на бутона или ще имам опция до 13 юни да откажа резервацията?
Очаквам потвърждение на отпуската и затова ми е притеснено.
Благодаря предварително.

# 101
  • София
Ще имаш опция за канселиране, да. Задължението за плащане ще се случи след срока на безплатното канселиране. Също трябва да има към момента на резервацията цялата нужна сума в картата, независимо че няма да се извърши плащане веднага. Това гарантира резервацията.

# 102
Здравейте, моля ако някой няма да използва своя код за Букинг да ми пише на лично съобщение. Когато не ми трябва получавах и подарявах. Но по закона на Мърфи сега ми трябва и няма. Grinning Благодаря предварително!

# 103
  • В подножието на Сините камъни
Обсъждало се е какъв е принципа на кодовете. Аз забелязвам, че когато започна да получавам кодове и ги споделям, без аз да ги ползвам, съответно през седмица, две букинг отново ми изпращат, нооо ползвам ли го аз - спират всякакви кодове. Сега ще следя кога пак ще ме сюрпризират. Преди по-малко от месец резервирах. Засега е суша.

# 104
Имам следната ситуация- преди малко повече от седмица подарих тук поредния код( за 10%, за над 200лв, със срок на валидност до 5 юни), но днес получих мейл с напомняне, че кода не е използван... Ами, ако няма да го ползва Angela90, да беше го дала на друг или поне да го сподели в темата...Честно- редовно подарявам кодове, но вече взех да се ядосвам,  защото само си отварям работа и нерви....в началото ги пусках в темата, ама се оказа, че минават разни случайни хора, ползват ги и един палец, не слагат( не ми е за лайк-а, а да се знае, че кода е ползван и да не се чудят другите, що не хваща), после почнах да пращам на ЛС, ама там пък вече няколко пъти, ме насмитат разни хора, че не съм им го дала на тях, а на друг...или пък- пратя кода на някой писал в темата на ЛС, но обратна връзка, дали вече не са им пратили и тоя им е излишен- ѝок. Ами, някак си е некоректно!
А, за логиката- аз лично не можа да я хвана.... и като ги ползвам аз и друг като ги ползва, все ми пращат! Направило ми е впечатление, че ако съм търсила по- настоятелно за определени дати и съм си запазила обекти, винаги след това ми пращат, но дали е така...

Общи условия

Активация на акаунт