Booking.com – 8

• 36 548
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, искам да помоля за код, ако някой има излишен.

Получих код, благодаря на съфорумката.

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 11:01 от Дидичка

# 571
Здравейте! Искам да помоля за код за Букинг. Ако може на лични. Благодаря предварително!
Изпратих, но побързайте, че изтича днес.

# 572
Здравейте! Искам да помоля за код за Букинг. Ако може на лични. Благодаря предварително!
Изпратих, но побързайте, че изтича днес.
Много Ви благодаря!!! Резервирах току-що Simple Smile. Хубаво лято!!!

# 573
Здравейте. Ще помоля за свободен ход. Ако има такъв моля на лично. Предварително благодаря.
Поздрави

# 574
  • София
Подарявам код, валиден до утре. Пишете ми лично съобщение.

Подарен.

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 11:57 от Таня67

# 575
Подарявам код, валиден до утре. Пишете ми лично съобщение.
Благодаря за предоставения код
Подарен.

# 576
Здравейте, ще помоля за свободен код. Ако има такъв моля на лично съобщение. Предварително благодаря!

# 577
  • София
Здравейте! Моля за код на лично, ако някой има излишен.
Благодаря на всички, които си споделят кодовете!

# 578
Здравейте, имам код, валиден до 04.08-утре. Моля за ЛС.

Даден на миленка_д.

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 22:30 от radi86

# 579
предлагам код за минимум BGN 200, валиден до 17 август. Пишете на лични.
Даден

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 10:09 от maya_alex

# 580
Здравейте, търся свободен код, ще се радвам някой да има за споделяне Simple Smile

# 581
  • София
EDIT: Намерих!
Здравейте, аз също моля за код на ЛС. Ако някой има излишен ще съм много благодарна! Simple Smile

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 18:05 от Bobolina

# 582
Здравейте, ако някой има свободен код за букинг, ще се радвам да го сподели с мен, благодаря предварително!

# 583
Каква е далаверата да се прави регистрация в Букинг, а не да си я направиш с телефонно обаждане (там където позволява, разбира се) до въпросния хотел например?
Питам защото днес бях решила да регистрирам през Букинг един хотел в Благоевград. Реших обаче да звънна в хотела да разпитам и за други неща и когато попитах за цената на една нощувка ми обявиха в случая 60 лв., а в Букинг беше за същата стая - 69 лв.
Рядко ползвам Букинг и затова питам, не се заяждам.

# 584
  • София
Каква е далаверата да се прави регистрация в Букинг, а не да си я направиш с телефонно обаждане (там където позволява, разбира се) до въпросния хотел например?
Питам защото днес бях решила да регистрирам през Букинг един хотел в Благоевград. Реших обаче да звънна в хотела да разпитам и за други неща и когато попитах за цената на една нощувка ми обявиха в случая 60 лв., а в Букинг беше за същата стая - 69 лв.
Рядко ползвам Букинг и затова питам, не се заяждам.
Принципно в договорните отношения фигурира, че не трябва да предлагат по-ниска цена директно или през други посредници.
Затова и booking могат да си позволят да гарантират най-добра цена и да възстановят разлика ако намерите по-добра.
Предполагам на сайта на въпросния хотел фигурира 69 или по-висока, но не и 60 която сте получили без доказуема следа - тоест вероятността да ги "хванат в крачка" е по-малка.
Аз не съм имал такъв случай при трицифрен брой резервации през booking. НО, и не резервирам в Гърция, България, Сърбия и подобни дето всичко може да се случи.
Познаваме се, все пак.
Отделно ползваме кодове с които си връщаме като кредит 10% от платените суми след успешно завършване на резервацията.
Има и частни случаи разбира се, примерно стаята да ти изглежда същата, но да е без тераса или по-малка, или с обща баня или на партер и т.н

Общи условия

Активация на акаунт