Booking.com – 8

• 36 527
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Ще чакам да отговорят значи на първоначалното ми писание, за да мога в реплай да сложа снимки, защото в момента не виждам възможност.

# 601
Странно е, че не можеш. Аз пробвах да пиша за последната ми резервация и мога да пратя снимки още в началото.

# 602
И аз отново имам код! Предоставям го на първият писал на лични!

Здравейте, дали все още е свободен? Благодаря!

# 603
Подарен.
Аз отново имам код, ако му трябва на някого Simple Smile

Привет, бих се възползвала. Благодаря Simple Smile

# 604
68BUDEQ96Z
 минимум € 50
изтича на 6 август 2024 г.

# 605
Какво става ако хотелът те докладва на букинг за лошо поведение?

# 606
Пак подарявам код:
 BNZTR5ENQV
резервация мин. 50 евро, изтича на 6/08

# 607
  • София
Съмнявам се някой в тази тема да е бил в такава ситуация 🙃 ако въобще такава обратна връзка е възможна.

# 608
  • На планетата Земя
И аз да попитам как процедирате, ако сте имали такава ситуация:
Искам да променя резервация, да добавя нощувка. Има свободни стаи от същия тип на сайта на букинг. Отивам на manage, change dates  ... и ми дава, че няма възможност. На какво може са се дължи това?
Писах на хотела през чата, потвърдиха, че имат стаи и не би трябвало да е проблем, да питам букинг.

# 609
Май е бъгав сайта, търси да има наличност  и за дните, за които вече имаш резервация. Случвало ми се е.
Или говори с Букинг, или просто направи резервация за новата дата.
Увери се все пак, че е същия вид стая

# 610
  • София
Опцията за промяна на дати ( ако е допустима, защото често не е ) се ползва когато примерно едни седем нощувки искаш да смениш с други седем нощувки.
В твоя случай имаш промяна в броя нощувки и единственото логично е да резервираш още една. Ако е същия тип стая, се свържи с хотела да те планират в една и съща стая за да не се налага да се местиш.

# 611
  • На планетата Земя
Благодаря ви за предложенията. Направих си отделна резервация, на чата ги помолих да ги имат предвид като една и да не ни местят.

# 612
На мен ми се налага обратният вариант  - да съкратя с една нощувка, и не ми позволява, въпреки че има свободни места, свободна промяна, няма мин.нощувки изискване, позволява нова резервация, не позволява на намаля престоя в моята.

В предишен такъв случай канцелирах и резервирах отново. В последствие падна цената. Канцелирах и резервирах трети път същия хотел.  Хотелът ме докладвал и букинг ми блокираха профила. Отне ми около седмица писане с тях и разговори по телефона, докато разясним ситуацията и ми възстановят профила. Беше ужасна разправия, почти се бях зарекла, че приключвам с букинг. Това се случи миналата година.
Уви, не намерих алтернатива и продължавам да ги ползвам, но имам едно наум и се тормозя сега като не мога да правя нормално промени.

# 613
  • София
Здравейте, дали някой има свободен код за отстъпка?

# 614
Съмнявам се някой в тази тема да е бил в такава ситуация 🙃 ако въобще такава обратна връзка е възможна.

Здравейте! Работя в хотел и използваме платформата Букинг. Имаме възможност да докладваме за лошо поведение на гости. Лично аз никога не съм докладвала никого, но ето стъпките за това:

Общи условия

Активация на акаунт