Booking.com – 8

• 36 516
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Код - 9WEWE9Y88C

# 616
  • Софето
В предишен такъв случай канцелирах и резервирах отново. В последствие падна цената. Канцелирах и резервирах трети път същия хотел.  Хотелът ме докладвал и букинг ми блокираха профила. Отне ми около седмица писане с тях и разговори по телефона, докато разясним ситуацията и ми възстановят профила. Беше ужасна разправия, почти се бях зарекла, че приключвам с букинг. Това се случи миналата година.
За какво са те докладвали? Щом имаш право да канселираш, какво нарушение правиш? Аз също съм канселирала по 2-3 пъти, заради по-ниска цена или получен код и не са ме докладвали.

# 617
Здравейте,моля за свободен код на лично съобщение!

# 618
  • София
Здравейте,
Ако имате свободен код, моля да ми го изпратите на лично съобщение.

# 619
  • София
Здравейте, дали някой може на лични да ми изпрати код? Предварително благодаря!

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 00:13 от nad_tab

# 620
  • София
Моля за свободен код на лично съобщение.

# 621
Здравейте, имам код, който важи до днес. Давам на първия писал на ЛС.

п.п  даден на radi86

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 09:53 от 3ори

# 622
Код - VG8RQATS4V

# 623
# 624
Някой да има неизползван код, който няма да му е нужен?

# 625
Здравейте. Имам  платено настаняване в букинг в Гърция. От фирмата, която менажира мястото, ми пратиха мейл с линкове за чекиране и плащане на депозит за щети. Обаче отделно от депозита, има Greek climate resilience tax
€10.00 per villa per night.
Total amount is €70.00.
По принцип в общата цена, която сме платили през букинг има включени € 10 government tax per night   и
0.50 % City tax.
 Тъй като вече е платена вилата и имаме депозит за щети, се притеснявам, че ако се заям за другата такса може да кажат накрая, че сме повредили нещо и да не върнат депозита.
Мислите ли, че след почивката мога да пиша на букинг и да се оплача поне за допълнителната такса?

# 626
  • софия
Защо след?
Бих питала Букинг сега.

# 627
Здравейте, предстои ми резервация.
Моля за код ако някой има излишен на лично съобщение, благодаря.

# 628
Код за резервация минимум 200лв.
TFF4F6YYB9
Нека, който го използва да отбележи това.

# 629
  • София
Код за резервация минимум 200лв.
TFF4F6YYB9
Нека, който го използва да отбележи това.

Привет на всички пътуващи! Flowers Hibiscus

С благодарност към всички, които предоставят свободни за използване кодове на платформата booking.com и с молба, ако някой има такъв, от който не се нуждае в момента да ми пише на лични. Предварително благодаря на отзовалите се! Heart

Пиша в отговор на поста на gigina която любезно е предоставила код и който пробвах, за  да направя резервация, но някой вече го беше използвал, без да информира за това в темата, както е помолила авторката! За съжаление ...

Общи условия

Активация на акаунт