Booking.com – 8

• 35 851
  • 736
  •   1
Отговори
# 660

Много благодаря! Успях да го използвам.

# 661
Да бе, до утре...

# 662
Здравейте! Имам нужда от помощ, относно покупка на самолетни билети през букинг. Знаете ли какъв е този временен имейл, на който трябва да се направи чекирането? Пишат, че е създаден временен имейл завършващ на @webadinc.com , с който трябва да се чекираме в сайта на WIZZIAR. Ако някой има опит с това, моля да помогне.

# 663
Посредникът (Букинг или някоя друга компания от групата) го прави този временен имейл и трябва да ви го прати в мейла с билета. Прегледайте всичко там.

# 664
Посредникът (Букинг или някоя друга компания от групата) го прави този временен имейл и трябва да ви го прати в мейла с билета. Прегледайте всичко там.

Благодаря, но как да вляза в този имейл? Извинявам се за невежеството...Disappointed

# 665

Благодаря, но как да вляза в този имейл? Извинявам се за невежеството...Disappointed

В сайта на авиокомпанията отивате в менюто check in и пишете имейла и фамилията си. Не е необходимо да влизате в имейла. При Wizz и Ryan air може да добавите резервацията в акаунта си.

# 666
  • Пловдив
Привет!
Извинявам се, ако въпросът е коментиран, но, ако направя резервация с отметка за плащане на част с портфейл и после се наложи да я отменя връща ли се сумата в портфейла Confused
П.П. В общите условия пише, че трябва да ги възстановят уж, но докато проверя ми изтече сесията и сега ми дава, че не мога да използвам кода...

Ще съм ви много благодарна за код Hug

Последна редакция: сб, 10 авг 2024, 11:40 от Lara1

# 667
Извинявам се, ако е коментирано преди. Преди получавах редовно кодове от Букинг, но от известно време спрях. Регистрирана съм за оферти, даже пробвах да се отрегистрирам и регистрирам наново, но не получавам нищичко. Някой има ли идея защо се получава това?

# 668
# 669
  • София
Привет!
Извинявам се, ако въпросът е коментиран, но, ако направя резервация с отметка за плащане на част с портфейл и после се наложи да я отменя връща ли се сумата в портфейла Confused
П.П. В общите условия пише, че трябва да ги възстановят уж, но докато проверя ми изтече сесията и сега ми дава, че не мога да използвам кода...

Ще съм ви много благодарна за код Hug

Изчакай малко, рефрешни страницата и опитай със същия код отново - щом резервациятане е завършена кодът не е използван.
Аз имах подобен случай - бях го описвала назад в темата.

# 670
  • Пловдив
Много ви благодаря, zvanche  и Vivi Hug
Моят код сработи, според описаното, и не съм ползвала горния.
Хубав и усмихнат ден! Heart

# 671
Направих резервация, за двойна стая за двама души. Сигурна съм, че избрах за двама. Цената също е за двамата, но в резервацията сега пише че гостът е един.
Какво мога да направя, къде да пиша?
Снощи писах в чата на хотела но нямам отговор. Как се свързвате с букинг?

# 672
  • София
В самата резервация имаш опция за връзка с отдела за обслужване на клиенти по конкретната резервация.

# 673
В самата резервация имаш опция за връзка с отдела за обслужване на клиенти по конкретната резервация.
Видях и им написах, дано ми отговорят скоро.

# 674
  • София
Имам код над 200лв до 11.08. Пращам на ЛС.

Подарен

Общи условия

Активация на акаунт