Вагинални гъбички

• 5 495
  • 19
  •   3
Отговори
# 15
Здравейте от няколко месеца имах бяло течение всеки ден едно гъсто течение като извара , отидох на лекар юни месец прегледа ме и каза че съм била пълна с гъбички, изписа ми ИТРАКОНАЗОЛ за 10 дни и клотримазол.... и няколко месеца нямах никакво течение даже бях забравилаа за него , нооооооооо от октомври месец насам всеки ден съм със бяло течение и с мъжа ми правихме опити за бебе, но спряхме откакто имам течение. Въпроса ми е следният може ли като имам течение да забременея, ии това бяло течение никога ли няма да се излекува????

# 16
Здравейте! Имам въпрос бях болна и личната ми изписа антибиотик аугментин. Мина ми настинката само че след антибиотика ме хвана гъбичките въпреки, че си пиех пробиотик успоредно с антибиотика, та хванах ги тези гъбички( с ужасен сърбеж в събота) и реших, че ще взема микомакс една капсула и нистатин крем да се мажа на следващият ден сърбежа намаля само ми се появи някакво леко кървене и се чудя дали може да е като страничен ефект от микомакс или от крема някой ако се е сблъсквал?

# 17
Нито Микомакс, нито Нистатин, ако е мазан външно дават кървене като страничен ефект.
Ако продължи - отиди на АГ.

# 18
Здравейте! Имам въпрос бях болна и личната ми изписа антибиотик аугментин. Мина ми настинката само че след антибиотика ме хвана гъбичките въпреки, че си пиех пробиотик успоредно с антибиотика, та хванах ги тези гъбички( с ужасен сърбеж в събота) и реших, че ще взема микомакс една капсула и нистатин крем да се мажа на следващият ден сърбежа намаля само ми се появи някакво леко кървене и се чудя дали може да е като страничен ефект от микомакс или от крема някой ако се е сблъсквал?
Преценете колко е,но може да е от увредена лигавицата заради гъбичките

# 19

Общи условия

Активация на акаунт