"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 64

• 34 661
  • 840
  •   1
Отговори
# 165
Въпросът изобщо не е тъп. Напълно възможно е това, все пак е нормално овулацията да закъснее някой път.

# 166
Аз си следях овулацията с лентички и настъпва 18-20ден. Имам леки болки в долната част на корема повече от двете страни (най-вече от ляво) надявам се чудото да се е случило аз съм с два аборта и много се надявам да стане и да е успешно.

# 167
Има и такива случаи, но е много рядко. При мен отрицателен тест не е грешал . А като забременях с късна овулация (18-19-ти ден) на 4-ти ден закъснение имаше видима черта. Т.е . ако на 3-4-ти ден тестът е отрицателен бих му повярвала вместо да се надявам излишно.

# 168

Положителни са, нали?

# 169
Да, ако снимките са в указаното време

# 170
Да, ако снимките са в указаното време

Да, почти веднага се появиха. Надявам се, че е нормално, че не са наситени, заради късната овулация… 🤞

# 171
Честито! Колко дни след овулацията е днес?

# 172
Честито! Колко дни след овулацията е днес?

На 22ри ден имах ДФ 19 мм и ми казаха да я очаквам до 2-3 дни. Реално може и на 25ти ден да е било. Днес вече ми е 39 ден от цикъла. Не мога да кажа колко ми е закъснението, защото цикълът ми е нередовен. Предния месец ми дойде на 42 ден, по предния на 37 ден и така..

# 173
Ясно, значи сега е 14 дни след овулацията, тоест, денят на очаквания цикъл. Закъснението ще е утре. На вагинален ехограф може да се види 21 дни след овулацията (5 гс), а на коремен - 28 дни. Така бих го смятала аз. Не забравяйте фолиевата киселина, тя е изключително важна именно сега

# 174
Добро утро на всички! Извинявам се, ако пиша в неправилна тема предварително! Последният ми цикъл бе на 23.04,продължи около 8 дена. Имам 14 дневно закъснение, като направих 3 теста все отрицателни, на последният престо се вижда някаква сянка, но мисля, че може и да е изпарителна черта. Обикновено рядко се случва да ми закъсне и то с толкова дни. На 43г. Съм и ми е ясно, че ще се случва занапред може би. Въпроса ми може и да е глупав, но колко според вас може да закъснея овулацията и съответно кога мога да очаквам да ми дойде? Бях на лекар на 05.06. И не получих конкретна причина за забавянето на цикъла ми, трябвало до края на седмицата да ми дойде, но уви, няма го. По принцип не се нсдявам на бременност в моя конкретен случай с тези тестове, но бих прочела и вашето мнение. Благодаря ви!

# 175
Овулацията може и много да закъснее, но не е ясно дали има бременност в случая. Може би след два дни тест пак или сега кръвен

# 176

Здравейте, момичета! Виждате ли чертата или от силно желание си внушавам? Два дни преди цикъл съм.

# 177
Честито и до успешен и пухкав финал

Здравейте, момичета! Виждате ли чертата или от силно желание си внушавам? Два дни преди цикъл съм.

# 178
Честито и до успешен и пухкав финал

Ох дано да е така и да не е някоя изпарителна. Благодаря много! Нека се връща на всички, които го желаят!

# 179
Кога направихте изследванията относно синдрома на Даун? И какви са цените горе-долу? Ако има някоя мама от Варна ще съм благодарна да ме насочи къде ги е направила?

Общи условия

Активация на акаунт