"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 64

• 34 674
  • 840
  •   1
Отговори
# 180
Честито и до успешен и пухкав финал

Здравейте, момичета! Виждате ли чертата или от силно желание си внушавам? Два дни преди цикъл съм.
Ох дано да е така и да не е някоя изпарителна. Благодаря много! Нека се връща на всички, които го желаят!

Изпарителните черти се появяват след указаното време. Ако снимката е направен а веднага, то чертата няма как да е изпарителна.

# 181
Честито и до успешен и пухкав финал

Здравейте, момичета! Виждате ли чертата или от силно желание си внушавам? Два дни преди цикъл съм.
Ох дано да е така и да не е някоя изпарителна. Благодаря много! Нека се връща на всички, които го желаят!

Изпарителните черти се появяват след указаното време. Ако снимката е направен а веднага, то чертата няма как да е изпарителна.
Чертата се появи на 3-4 Мин, а снимката е правена около 10.

# 182
Не е изпарителна тогава

# 183
Здравейте. Втори месец правим опит за бебче. Цикълът ми трябва да дойде на 15.06. Сега сутринта получих розово течение. Рано ли е за тест?

# 184
Колко дни от овулацията, кой ден от цикъла е днес, цикълът редовен ли е, колко е дълъг обикновено?

# 185
Последна менструация на 19.05. Цикълът ми е редовен на 27-28 дни е. Предполагаема овулация на 30.05 - не съм правила тестове, просто се наслаждаваме на бебе правенето 😇

Колко дни от овулацията, кой ден от цикъла е днес, цикълът редовен ли е, колко е дълъг обикновено?

# 186
По-лесно е да казвате дни от цикъла и от овулацията, не дати, че отговарящите да не трябва да гледаме календара и сметки да правим. Доколкото разбирам, днес е 24-ият ден от цикъла или 4 дни преди очаквания цикъл. Ако утре сутрин направите от чувствителните тестове (10 единици), може и да видите черта. Но не се отчайвайте, ако още я няма

# 187
Здравейте настоящи и бъдещи мами.
4-5 дни преди цикъл съм с редовна менструация на 26 дни. От 2 дни имам главоболие ,а от доста повече и чувствителни гърди. Мисля ,че съм в прозореца на имплантацията горе долу. Температура 37,1 което също пише ,че е признак на имплантация. Домашен уринарен тест - отрицателен.
Кога мога да си пусна кръвен, и какво е позволено да се пие при главоболие.
Може и да съм настинала,разбира се,варианти всякакви...

# 188
Здравейте настоящи и бъдещи мами.
4-5 дни преди цикъл съм с редовна менструация на 26 дни. От 2 дни имам главоболие ,а от доста повече и чувствителни гърди. Мисля ,че съм в прозореца на имплантацията горе долу. Температура 37,1 което също пише ,че е признак на имплантация. Домашен уринарен тест - отрицателен.
Кога мога да си пусна кръвен, и какво е позволено да се пие при главоболие.
Може и да съм настинала,разбира се,варианти всякакви...

Също така са признаци и за предстоящ МЦ.
Кръвен още сега може да се направи,той ще ти покаже има или няма бременност.

# 189
Аз бих изчакала датата на цикъла. Поддържах температура дори по-висока от вашата и то няколко дни 37.3-37.4, гловоболие, прилошаване, болки в гърдите, все неща, които по принцип нямам преди цикъл.. Накрая ми дойде. При отрицателен тест аз не бих бързала да правя кръвен.

# 190
Здравейте ! С мъжа ми решихме да започнем с опитите за второ бебче,овулацията ми беше между 19 и 25 по календар ,но сме правили опит и на 31-ви май. Трябваше да ми дойде преди 5 дни. Няколно дни преди датата на цикъл направих ранен тест,но беше отрицателен. Тази сутрин също направих и също е отрицателен ,но и няма цикъл. Всеки ден ми се гади до към 15-16 часа,някой парфюми и аромати ми дразнят .. не знам въобразяам ли си … възможно ли е да съм имала късна овулация и все още теста да не може да отчете ?

# 191
Борислава М. ,защо не си правила кръвен при отрицателни тестове и липсваща менструация?

# 192
Борислава М. ,защо не си правила кръвен при отрицателни тестове и липсваща менструация?
Ами обмислям да изчакам още 2-3 дни и тогава

# 193
Според мен е възможно да имате задържан фоликул или киста. Симптомите са подобни на бременност и има закъснение на цикъла. Твърде много време е минало от предполагаемата овулация. И на 31.05 да е била трябваше да покаже вече поне бледа черта.

# 194
Аз съм точно по същия начин с очакван цикъл, нито положителен тест, нито цикъл днес се опита да ми прицапа като точици бледо розово кафеникаво, което преди не се е случвало и ми е доста странно, имах преглед преди месец-2 и никога не съм имала киста дали може да имам или ако е задържан фоликул това някакъв проблем ли е или само цикъла закъснява
Здравейте ! С мъжа ми решихме да започнем с опитите за второ бебче,овулацията ми беше между 19 и 25 по календар ,но сме правили опит и на 31-ви май. Трябваше да ми дойде преди 5 дни. Няколно дни преди датата на цикъл направих ранен тест,но беше отрицателен. Тази сутрин също направих и също е отрицателен ,но и няма цикъл. Всеки ден ми се гади до към 15-16 часа,някой парфюми и аромати ми дразнят .. не знам въобразяам ли си … възможно ли е да съм имала късна овулация и все още теста да не може да отчете ?

Общи условия

Активация на акаунт