"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 64

• 34 677
  • 840
  •   1
Отговори
# 195
Кажете кой ден от цикъла ви е и колко е редовен по принцип. И дали сте следили овулацията или само по календар

# 196
Цикъла ми е 28-30дни, редовен ми е като е имало разминаване 1-2, това ще ми е 4цикъл след аборт като предните пъти е бил доста редовен 28-29дни даже и първия след аборта (9г.с). Имам късна овулация, положителен тест за ову 17-18ден. Предишен цикъл 12.05, очакван 09.06

# 197
heyheyОт киста на жълто тяло ми е идвало 10 дни по-рано, а от задържан фоликул ми е закъснявало макс  с 4 дни. Това леко зацапване може да е защото пада прогестеронът.

# 198
При промяна на сезоните ми е закъснявало до 7-8дена като по-малка, но сега като правим опити и ми е доста притеснено, реално не е кой знае какво още закъснение понеже предния ми цикъл е бил на 12.05, но имам малко по-странни болки ниско долу и към яйчниците и с това леко зацапване ме притеснява, правих си няколко теста и преди и след закъсняване, но са напълно отрицателни

heyheyОт киста на жълто тяло ми е идвало 10 дни по-рано, а от задържан фоликул ми е закъснявало макс  с 4 дни. Това леко зацапване може да е защото пада прогестеронът.

# 199
Цикъла ми е 28-30дни, редовен ми е като е имало разминаване 1-2, това ще ми е 4цикъл след аборт като предните пъти е бил доста редовен 28-29дни даже и първия след аборта (9г.с). Имам късна овулация, положителен тест за ову 17-18ден. Предишен цикъл 12.05, очакван 09.06

В такъв случай пробвайте пак тест след два дни, ако няма цикъл. Ако пак е отрицателен, може да е добре на лекар.

# 200
Не може да се каже, че имате някакво сериозно закъснение. Ако се е случвало да ви дойде на 30 дни, днес е около 30-ти ден. Ако на 18-ти ден е била овулацията, тези капки няма как да са от имплантационно зацапване, защото е минало повече време. На мен откакто правим опити 2 пъти ми се случи да ми тръгне розово слабо зацапване, само по тоалетната хартия, по превръзката нищо. Чак след 12 часа ми дойде. От все сърце ви желая успех, но и аз съм била с късна овулация и тестът трябваше да покаже поне бледа черта. Успех!

# 201
Благодаря много, май се опитва да тръгва и заради това е зацапването. Пожелавам на всички ни успех, които искаме за следващия месец да видим двете чертички и до финал 💗

# 202
Здравейте,
Цикъла ми е на около 30 дни, последната овулация е била на 16ти ден, последен цикъл - 13.05. Беше ми висок пролактина, но го регулирахме. Другите хормони ми бяха в норма. Поприпцип съм с много тежък ПМС, но сега няма никакви симпоми за цикъл. Постоянно ми е уморено и ми се спи. Има ли шанс да дъм бременна? Кога най-рано мога да си направя тест?

Последна редакция: чт, 13 юни 2024, 11:19 от Monitaaa

# 203
Можеш и сега да направиш.

# 204
Здравейте на всички дами! Имам въпрос към вас и се надявам усещането ми да е правилно, въпреки че се съмнявам. На първо време ще спомена, че имам нередовен цикъл и разбира се мисля да отида при моята гинеколожка. И преди ми се е случвало, тогава откриха, че имам киста на левия яйчник, но след прием на Дуфастон, цикъла ми се нормализира, а кистата изчезна. Впоследствие цикъла ми стана отново нередовен, възможно е заради стрес, тъй като имах доста стресова работа, а и като добавим и смяната на времето, това също ми оказва влияние, но все пак ще посетя гинеколожката ми. Та към въпроса ми - приятеля ми свърши в мен два пъти, няколко часа след това усетих болка ниско долу в корема, сякаш все едно преди цикъл. Нека отбележа, че досега не е свършвал в мен и не се е появявала тази болка, а сега се появи. Знам и съм чувала, че е възможно да се появи такава болка, ако има зачеване, въпреки че се съмнявам, тъй като имам нередовен цикъл, въпреки че съм чувала, че дами с нередовен цикъл пак са успявали да забременеят. Та има ли вероятност, макар и малка, да съм забременяла?

Последна редакция: пт, 14 юни 2024, 18:28 от Анонимен

# 205
Не редовният цикъл не е пречка пред забременяването. Зачеването е безболезнено, няма как от това да е болката. Аз в месеца, в който забременях, усетих леко придърпване около яйчника два-три дни след потвърдена овулация, но не беше болка и не беше няколко часа след акта.

Вие опити ли правите?

# 206
Не редовният цикъл не е пречка пред забременяването. Зачеването е безболезнено, няма как от това да е болката. Аз в месеца, в който забременях, усетих леко придърпване около яйчника два-три дни след потвърдена овулация, но не беше болка и не беше няколко часа след акта.

Вие опити ли правите?

Ох, сега се притесних още повече, предположих че може да се е случило, тъй като наистина съм чувала, че е възможно да се появи някаква такава болка, тъй като матката е реагирала по някакъв начин на зачеването и съм чувала, че е съвсем нормално.

# 207

Вие опити ли правите?

Ох, сега се притесних още повече, предположих че може да се е случило, тъй като наистина съм чувала, че е възможно да се появи някаква такава болка, тъй като матката е реагирала по някакъв начин на зачеването и съм чувала, че е съвсем нормално.

С нередовен цикъл няма как да разбереш.
Това не е симптом ,че е станало нещо.

# 208

Вие опити ли правите?

Зачеването става във фалопиевата тръба, не в матката. После оплодената яйцеклетка трябва да слезе до матката и това отнема няколко дни.

# 209

Вие опити ли правите?

Зачеването става във фалопиевата тръба, не в матката. После оплодената яйцеклетка трябва да слезе до матката и това отнема няколко дни.

Очаквах наистина помощ и адекватни мнения от ваша страна. Странно е това, което вече двама човека казвате, предположение че сумати жени са ми казвали, че са изпитвали точно това и в момента имат здрави и хубави дечица, но както и да е, благодаря за мненията, каквито и да са. Ако наистина не съм аз права, а вие, значи съм болна едва ли не от нещо и тотално вече съм наплашена. Ще спра до тук, лека вечер ви желая на всички Cold SweatClose

Общи условия

Активация на акаунт