"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 64

• 34 695
  • 840
  •   1
Отговори
# 210
The queen crown ,какво трябва да ти кажем? Бременна си?
Без лекар и тестове?!
Ми това не са симптоми на болест,нито на бременност,може би някаква реакция от семенната течност.

# 211
Не редовният цикъл не е пречка пред забременяването. Зачеването е безболезнено, няма как от това да е болката. Аз в месеца, в който забременях, усетих леко придърпване около яйчника два-три дни след потвърдена овулация, но не беше болка и не беше няколко часа след акта.

Вие опити ли правите?

Ох, сега се притесних още повече, предположих че може да се е случило, тъй като наистина съм чувала, че е възможно да се появи някаква такава болка, тъй като матката е реагирала по някакъв начин на зачеването и съм чувала, че е съвсем нормално.

Зачеването става във фалопиевата тръба, не в матката. После оплодената яйцеклетка трябва да слезе до матката и това отнема няколко дни.

Очаквах наистина помощ и адекватни мнения от ваша страна. Странно е това, което вече двама човека казвате, предположение че сумати жени са ми казвали, че са изпитвали точно това и в момента имат здрави и хубави дечица, но както и да е, благодаря за мненията, каквито и да са. Ако наистина не съм аз права, а вие, значи съм болна едва ли не от нещо и тотално вече съм наплашена. Ще спра до тук, лека вечер ви желая на всички Cold SweatClose

Никой не е казал, че сте болна. Може даже и бременна да сте. Но болката не е показателна за това

# 212
Абе как ще има зачеване 2 часа след акт.  Хайде малко да се прочете първо за цялостния процес на забременяване и после да се коментира кой какви мнения дава и колко са адекватни. Такава болка може да има 9-12 дни след овулация, евентуално да е от имплантация и то не при всички жени, а да не говорим, че най-вероятно е от ПМС.

# 213
Мислех да не коментирам, че ще прозвучи, като заяждане. Но някоя си дама забременяла и вече като знае, че е забременяла , решила да разкаже на приятелки как едва ли не усетила момента на "зачеване". Ами няма никакво усещане и никакво зачеване още.
И моля ви момичета, бъдете по-отговорни и поговорете с партньорите си, ако не искате деца. Това е поредния пост , в който момичето не иска да забременее пък приятеля й бил направил белята.

# 214
Аз не разбрах дали тя иска да забременее, все пак е във форума Искам бебе

# 215
Bibi85,не някоя си,тя спомена,че почти всички ,които познава.
Само ние сме в грешка ,баси некомпетентните сме...Trollface

# 216
В интерес на истината и аз бих се радвала, ако веднага след половия акт знам със сигурност, че съм забременяла. Ще ми спести едни 2 седмици мислене и чудене. Това, с най-добри чувства го пиша.

По принцип, не е възможно според мен.

The queen crown, без лоши чувства, но помощта тук не се изразява в това с категоричност някой да ти отговори, че си бременна. Аз, също, като що годе нов потребител в темата, очаквам единствено да ми се дадат реални и конкретни мнения, защото дори и да не искаш деца и да е станала белята (въпреки че пишеш - два пъти) по-добре да имаш реален и достоверен отговор, а не догадки. Не се ядосвай на отговорите, просто такава е ситуацията. Не знам на каква възраст си, но в темите има доста обяснения и можеш да бъдеш много по подготвена по тази тема, преди да кажеш, че някой не ти е дал съвет и те е определил като “болна”, което не е така.

Момичета, приятен уикенд на всички! ☺

# 217
.

Последна редакция: сб, 15 юни 2024, 10:26 от mims3

# 218
Тия тестове не могат да бъдат по-положителни. Естествено, че си бременна.

# 219
.

Последна редакция: сб, 15 юни 2024, 10:26 от mims3

# 220
Явно си забременяла.

# 221
Къде са снимките? Това някаква нова мода ли е да се качат снимки, да се задава въпрос и като получиш отговор, редактираш поста, триеш всичко и оставаш една точка . За втори път го виждам това Frowning

# 222
Явно мнението ми беше не достатъчно компетентно Joy

# 223
Хайде малко биология - няма зачеване няколко часа след свършване! При стрес, промяна на времето е възможно хормоните да се объркат и да се появят нетипични симптоми или закъснение. Отидете на лекар и малко се образовайте как стават нещата точно.
Здравейте на всички дами! Имам въпрос към вас и се надявам усещането ми да е правилно, въпреки че се съмнявам. На първо време ще спомена, че имам нередовен цикъл и разбира се мисля да отида при моята гинеколожка. И преди ми се е случвало, тогава откриха, че имам киста на левия яйчник, но след прием на Дуфастон, цикъла ми се нормализира, а кистата изчезна. Впоследствие цикъла ми стана отново нередовен, възможно е заради стрес, тъй като имах доста стресова работа, а и като добавим и смяната на времето, това също ми оказва влияние, но все пак ще посетя гинеколожката ми. Та към въпроса ми - приятеля ми свърши в мен два пъти, няколко часа след това усетих болка ниско долу в корема, сякаш все едно преди цикъл. Нека отбележа, че досега не е свършвал в мен и не се е появявала тази болка, а сега се появи. Знам и съм чувала, че е възможно да се появи такава болка, ако има зачеване, въпреки че се съмнявам, тъй като имам нередовен цикъл, въпреки че съм чувала, че дами с нередовен цикъл пак са успявали да забременеят. Та има ли вероятност, макар и малка, да съм забременяла?

# 224
Тази тема е за всички, които имат съмнения, че може да са забременели.

Моля, ограничавайте се само до задаването на конкретни въпроси.

Тестовете за бременност дават най-коректни резултати, когато са направени навреме,а именно:
Кръвен тест (бета ЧХГ) – най-рано 11 дни след ДОКАЗАНА овулация.
Уринарен тест – най-рано 12 дни след ДОКАЗАНА овулация или на първият ден от закъснението.

Във въпроса си не пропускайте следната информация:
1) Дата на последната менструация и продължителност на месечния цикъл (от първи ден на менструацията до първия ден следващата менструация; за първи ден се счита денят с истинско кървене, а не само зацапване);
2) Метод на засичане на овулацията, ако има такъв;
3) Ден/дни с непротектиран полов акт (дни със съмнение за евентуално зачеване);
4) Лекарства, които биха имали някакво значение (прогестеронови препарати, противозачатъчни, Клостилбегит, Кломифен и др.)
5) Правени ли са хормонални изследвания и има ли отклонения при тях
Така ще бъдем максимално полезни.

Моля задавайте въпросите си тук, за да не се създават нови теми с еднакво или подобно съдържание.

Стара тема - https://bg-mam.ma/t/1627077

Здравейте! Понякога имам болки в дясната слабина и от 5 дни нямам цикъл. Направих 2 теста и са отрицателни. От вчера имам и ужасно главоболие. Според вас да направя ли кръвен тест или още да почакам?

Общи условия

Активация на акаунт