"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 64

• 34 711
  • 840
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Кога се очаква да има МЦ, каква дължина е?

# 226
Хайде малко биология - няма зачеване няколко часа след свършване! При стрес, промяна на времето е възможно хормоните да се объркат и да се появят нетипични симптоми или закъснение. Отидете на лекар и малко се образовайте как стават нещата точно.
Здравейте на всички дами! Имам въпрос към вас и се надявам усещането ми да е правилно, въпреки че се съмнявам. На първо време ще спомена, че имам нередовен цикъл и разбира се мисля да отида при моята гинеколожка. И преди ми се е случвало, тогава откриха, че имам киста на левия яйчник, но след прием на Дуфастон, цикъла ми се нормализира, а кистата изчезна. Впоследствие цикъла ми стана отново нередовен, възможно е заради стрес, тъй като имах доста стресова работа, а и като добавим и смяната на времето, това също ми оказва влияние, но все пак ще посетя гинеколожката ми. Та към въпроса ми - приятеля ми свърши в мен два пъти, няколко часа след това усетих болка ниско долу в корема, сякаш все едно преди цикъл. Нека отбележа, че досега не е свършвал в мен и не се е появявала тази болка, а сега се появи. Знам и съм чувала, че е възможно да се появи такава болка, ако има зачеване, въпреки че се съмнявам, тъй като имам нередовен цикъл, въпреки че съм чувала, че дами с нередовен цикъл пак са успявали да забременеят. Та има ли вероятност, макар и малка, да съм забременяла?

Аз много добре съм наясно как стават нещата, тъй като бях отличничка по Биология в училище, освен това си взех матурата почти с отличен. Не е задължително непременно да съм забременяла, но и не мисля, че е редно всички да изключвате и този сценарии, прекалено крайно е според мен. Днес ми се появи и някак раждиво зацапване, но какъв ли е смисъла да обяснявам повече, просто се обезмисля всичко. Ако съм бременна ще е чудесно, а ако не - здраве да е, ще дойде и моя момент все някога. Доста теми съм виждала по въпроса, виждам че на други жени им се вдъхва кураж и им се пожелава дано да им е излязъл късмета, но аз не получих това и е доста неприятно, но както и да е, аз повече няма да коментирам нищо😉

# 227
Кога се очаква да има МЦ, каква дължина е?

5 максимум 6 дена. Първият ден на последната ми МЦ беше на 10.05

# 228
  • София
По мое мнение и опит, не се касае за бременност. Не виждам смисъл в кръвен тест. Евентуално може да пробваш с уринарен отново.
Главоболието може да е признак на предстояща менструация.

# 229
The queen crown защо се разсърди? Въпросът ти беше така зададен, че нямаше как да не кажем какво мислим. Ако беше казала, че си усетила овулация никой нямаше да даде такива коментари. Но самото зачеване не може да се усети, казват ти го хора, които вече са били бременни по 1-2 пъти. Първите симптоми са най-рано след 7-10 дни.

# 230
The queen crown защо се разсърди? Въпросът ти беше така зададен, че нямаше как да не кажем какво мислим. Ако беше казала, че си усетила овулация никой нямаше да даде такива коментари. Но самото зачеване не може да се усети, казват ти го хора, които вече са били бременни по 1-2 пъти. Първите симптоми са най-рано след 7-10 дни.

Айде да ми обясниш написала ли съм някъде, че е минал определен период, като всички много знаете и като твърдиш, че трябва да минат 7-10 дни, ами ако са минали?🤔🤔Не се заяждам, ама имам чувството, че точно мен сте ме набелязали да се заяждате и явно ви доставя удоволствие, но не знам защо, някак си не виждам причина. Какво повече да споделя, поне на този етап, за да получа едни нормални мнения и добронамерени на първо място. Ако не си прочела по-горе мое мнение, ще кажа пак възможно най-кратко - аз НЕ съм казала, че непременно трябва да съм бременна, но пък упорито да изключвате този вариант не е много ок. Нали сме тук, за да си помагаме, обаче аз помощ не получих, а само заяждане как нямало абсолютно никакъв шанс да има бременност, е чак толкова злоба не съм очаквала...😐😐

# 231
The queen crown, аз бях една от тези, които ви отговориха, какво точно в поста ми беше заяждане? В никакъв случай не изключвам варианта да сте бременна - жена в детеродна възраст, която прави секс, може да е бременна разбира се. Просто казах, че е рано да се каже и че болката не е признак за зачеване. Не означава, че зачеване не е имало

# 232
The queen crown, аз бях една от тези, които ви отговориха, какво точно в поста ми беше заяждане? В никакъв случай не изключвам варианта да сте бременна - жена в детеродна възраст, която прави секс, може да е бременна разбира се. Просто казах, че е рано да се каже и че болката не е признак за зачеване. Не означава, че зачеване не е имало

Аха, добре, значи тези меко казано 10 жени, които са ми казвали за болката, че са я усетили, както и техни приятелки, значи не е било от зачеването...
Дано разбираш иронията ми...
Както и да е, аз не желая повече да споря...

# 233
Здравейте момичета искам да попитам понеже съм с нередовен цикъл и става вече 15 дни от овулациятами и си направих тест за бременност днес но ми излезе отрицателен колко трябва да изчакам понеже не знам кога трябва да ми дойде цикъла както споменах с нередовен цикъл съм ако може някой да даде съвет и да ми каже ще съм благодарна

# 234

Аха, добре, значи тези меко казано 10 жени, които са ми казвали за болката, че са я усетили, както и техни приятелки, значи не е било от зачеването...

Често има болка преди и по време на овулация. Това е вероятно да са усетили. Аз самата имах придърпване два дни след потвърдена овулация, когато заченах. Тези приятелки как са си следили овулацията?

Здравейте момичета искам да попитам понеже съм с нередовен цикъл и става вече 15 дни от овулациятами и си направих тест за бременност днес но ми излезе отрицателен колко трябва да изчакам понеже не знам кога трябва да ми дойде цикъла както споменах с нередовен цикъл съм ако може някой да даде съвет и да ми каже ще съм благодарна

Как е следена овулацията? Как е потвърдена? Ако наистина са 15 дни от потвърдена овулация (лентичките са + ден-два ПРЕДИ овулацията) и тестът за бременност е правен с първа сутрешна урина и е от чувствителните, много е малка вероятността за бременност. Но пък 15 дни след овулацията вече трябва да има цикъл. Изчакайте още два дни и ако още нямате цикъл, направете тест отново

# 235

Често има болка преди и по време на овулация. Това е вероятно да са усетили. Аз самата имах придърпване два дни след потвърдена овулация, когато заченах. Тези приятелки как са си следили овулацията?

Как е следена овулацията? Как е потвърдена? Ако наистина са 15 дни от потвърдена овулация (лентичките са + ден-два ПРЕДИ овулацията) и тестът за бременност е правен с първа сутрешна урина и е от чувствителните, много е малка вероятността за бременност. Но пък 15 дни след овулацията вече трябва да има цикъл. Изчакайте още два дни и ако още нямате цикъл, направете тест отново
Еми използвам приложението за задните когато съм в овулация и ми се паднаха тези дни имах симптоми на овулация има полезни гърди болки в яйчниците които потвърждаваха направихте за овулация и беше положителен и тогава с моя съпруг действахме и затова исках да попитам кога трябва да се направят тест понеже цикала ми е нередовен

# 236
  • София
Анка 36-40 дни от последната менструация. Един кръвен би отчел.

The queen crown- Хайде стига вече сте се заяждала със момичетата. Опитват се да помогнат. Сега пък не сте била уточнила болката откога била. Е направо съм без думи. Всъщност Вие тръгнахте с рогата напред, нали чета.

# 237

Еми използвам приложението за задните когато съм в овулация и ми се паднаха тези дни имах симптоми на овулация има полезни гърди болки в яйчниците които потвърждаваха направихте за овулация и беше положителен и тогава с моя съпруг действахме и затова исках да попитам кога трябва да се направят тест понеже цикала ми е нередовен

Значи овулацията не е следена, а просто се предполага кога е била. Аз поне не видях да се спомене тест за овулация

# 238
https://
Здравейте,бих искала да попитам дали и вие виждате като мен много бледа втора черта или си въобразявам? Снимката е направена веднага след 3-тата минута показа това.
Теста го направих 10 дни преди очакваната дата на цикъла. Знам,че е рано,но имам симптоми на гадене от близо седмица и си взех този тест който го дават да отчита 6 дни преди очакваната дата на цикъла.

# 239
  • София
Синият реактив не е надежден. Но пък 10 дни преди МЦ тест.. Гаденето идва на по-късен етап при потвърдена бременност (в голяма част от случаите).

Нека и другите да кажат.

Общи условия

Активация на акаунт