"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 64

• 34 719
  • 840
  •   1
Отговори
# 240
Синият реактив не е надежден. Но пък 10 дни преди МЦ тест.. Гаденето идва на по-късен етап при потвърдена бременност (в голяма част от случаите).

Нека и другите да кажат.

Здравей, по принцип и аз знам от личен опит,че гаденето започва малко по късно понеже имам вече едно дете на 4 години и когато забременях с него след закъснението ми започна гаденето,но тези дни се чувствах по същия начин както тогава и затова и реших да взема тест с ранна диагностика.

# 241
  • София
Аз виждам мега бледа чертичка Blush Бих пуснала кръвен тест, за да си потвърдя дали не е илюзия. Стискам палци да е истинска чертичка Heart

Между другото бременна съм вече в 7гс и не усещам никакво гадене. Трета бременност ми е, само с първата ми се вгади 2-3 пъти, но по-скоро от преяждане или миризма. Така че не е задължителен симптом това Yum

# 242
10 дни преди менструацията положителен тест?!?!?! Абсурд да е положителен.

# 243
Невъзможно звучи 10 дни преди М да има положителен тест. Освен ако овулацията не е била на 8 или 9 ден, то зависи и колко е дълъг цикълът де. Иначе на оплодената яйцеклетка й трябват 4-5 дни да стигне до матката, после от 6 тия до 12тия ден да се имплантира. Вече при имплантация почва да се отделя хормона в кръвта и още минимум ден или два, за да отчете и чрез урина.

# 244
Здравейте на всички дами! Имам въпрос към вас и се надявам усещането ми да е правилно, въпреки че се съмнявам. На първо време ще спомена, че имам нередовен цикъл и разбира се мисля да отида при моята гинеколожка. И преди ми се е случвало, тогава откриха, че имам киста на левия яйчник, но след прием на Дуфастон, цикъла ми се нормализира, а кистата изчезна. Впоследствие цикъла ми стана отново нередовен, възможно е заради стрес, тъй като имах доста стресова работа, а и като добавим и смяната на времето, това също ми оказва влияние, но все пак ще посетя гинеколожката ми. Та към въпроса ми - приятеля ми свърши в мен два пъти, няколко часа след това усетих болка ниско долу в корема, сякаш все едно преди цикъл. Нека отбележа, че досега не е свършвал в мен и не се е появявала тази болка, а сега се появи. Знам и съм чувала, че е възможно да се появи такава болка, ако има зачеване, въпреки че се съмнявам, тъй като имам нередовен цикъл, въпреки че съм чувала, че дами с нередовен цикъл пак са успявали да забременеят. Та има ли вероятност, макар и малка, да съм забременяла?
.          Здравейте,аз след полов акт веднъж имах ужасни болки(не съм ходила на лекар,не зная каква е причината).А при бременност  в денят преди мц и в денят на мц имах остри болки ,които бяха по половин минута сигурно

# 245
А лично нищо не виждам. 10 дни е рано наистина. Но при мен гаденето започна преди закъснението и досега (18гс) не ме е пуснало

# 246
Теста който си правих отчита 6 дни преди закъснението пише си го на кутията,но просто аз не можах да изчакам защото не спираше това гадене след като хапна каквото и да било също както през първата ми бременност в началото.Знам иначе,че е рано и ще направя и друг със сигурност след няколко дни,просто исках да видя дали има и други които виждат много бледа черта.🙂

# 247
Здравейте, как Ви се струва този тест? Резултатът се появи на 3тата минута. Правен е днес рано сутринта с първа урина, при закъснение на МЦ 1 ден (30ти ден от цикъла) и 17ти ден след овулация. Принципно цикъла ми е доста редовен, обикновено идва между 27 и 31 дни. Овулацията си я следя само с апликацията Flo, като с мъжа ми правихме опити преди и точно в деня на ОВ. 5 дни преди датата на цикъла имах кафяво зацапване и доста силни симптоми на ПМС (необичайно за мен). Кога според вас е най-удачно да направя втори тест и на коя марка бихте препоръчали?

# 248
Здравейте, как Ви се струва този тест? Резултатът се появи на 3тата минута. Правен е днес рано сутринта с първа урина, при закъснение на МЦ 1 ден (30ти ден от цикъла) и 17ти ден след овулация. Принципно цикъла ми е доста редовен, обикновено идва между 27 и 31 дни. Овулацията си я следя само с апликацията Flo, като с мъжа ми правихме опити преди и точно в деня на ОВ. 5 дни преди датата на цикъла имах кафяво зацапване и доста силни симптоми на ПМС (необичайно за мен). Кога според вас е най-удачно да направя втори тест и на коя марка бихте препоръчали?
Според мен това си е положителен тест, но да кажат и другите дами. Може да пуснете направо кръвен, там ще е сигурно.

# 249
  • София
Положителен е тестът. Бих отишла при АГ след две седмици на преглед.

Ако държиш да правиш още някакъв тест - кръвен, макар че си е ясно. (Може да проследи нарастването на ЧХГ.) Включи и прогестерон да видиш нивата.

# 250

Положителен е, честито. Няма никаква нужда от втори тест, ако ви е мерак, може когато искате. Някои дами държат да си пуснат кръвен, но няма нужда, просто е въпрос на предпочитание.

# 251
Момичета, аз вече ще се побъркам 😫. Очаквана менструация 15.06. (Последен мц -19.05) Попринцип никога не ми закъснява, на 27-28 дни ми е Мц, даже понякога подранява 1-2 дни. Петък от нетърпение пуснах кръвен - 0.1. Овулация не съм засичала, просто се отдадохме на бебеправене. Ако е била късна овулацията, има ли вероятност да се е получило, въпреки кръвния тест.

# 252
Lilyivanova ,кръвния не лъже,няма бременност.

# 253
Анка 36-40 дни от последната менструация. Един кръвен би отчел.

The queen crown- Хайде стига вече сте се заяждала със момичетата. Опитват се да помогнат. Сега пък не сте била уточнила болката откога била. Е направо съм без думи. Всъщност Вие тръгнахте с рогата напред, нали чета.

Госпожице, аз къде съм написала, че не знам откога е болката, много ясно съм написала, че я усетих много скоро след половия акт, която обикновено не усещах досега, тъй като приятеля ми не е свършвал приди това в мен, но когато свърши в мен, тогава я усетих. Аз не се заяждам с никой, но вие всички тук ще кажете, че сте ме набелязали. Виждам какво е отношението към другите и как им се пожелава успех и т.н., но аз токова нещо не получих. Сумати теми изчетох, такова отношение не видях никъде, аз не знам какъв ви е проблема на всички с мен. Това твое мнение малко ми заприлича като адвокатска защита едва ли не, което е смешно и глупаво. Приказват ми се врели некипели, че не можело да има болка, не ама да, защото масово жените казват, че са я усетили, дори в сайтове за майки е за бременни го пише. И не, вината не е моя, че се заформи скандал, аз споделих просто усещанията си, а отсреща ми се приказва, че едва ли не шанса да съм бременна е нулев. Ако си прочела всяко мое мнение, щеше да разбереш, че не казвам, че е задължително да съм бременна, но да се изключва тази възможност, просто е обидно и някак излъчва злоба. Явно с вас няма как да се разберем. Това е последното ми мнение тук, каквото и да говоря, просто е напразно и е безсмислено!

# 254
Болка по време на овулация има и си съществува. Болка при зачеване няма. Тъй като зачеването е възможно единствено по време на овулация, е възможно двете д съвпаднат, но болката не идва от зачеването.

Общи условия

Активация на акаунт