"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 64

• 34 646
  • 840
  •   1
Отговори
# 300
Зависи от вида тест, тази марка има няколко вида и един от тях е с плюсче, но не всички

Явно аз не съм достатъчно запозната с тази марка ,че от скоро разбрах за нея 😄

# 301
Според мен е прекалено скъпа, аз не съм я купувала, но съм запозната с нея

# 302
Момичета …
Вече 3дни ми закъснява цикъла. Меря сутрин БТ -36,9 е последните 7 дни.
Преди малко си направих тест (Престо- този за ранно отчитане с 2касети в комплекта, понеже само такъв имаха в аптеката) и е отрицателен.
А определено този месец усещам различно нещата- нямам никакви болки в гърдите, а Попринцип ме болят, много ми се спи и тн.
Възможно ли е да съм имала късна овулация и теста да не отчита правилно илиии да си чакам цикъла.

# 303
Здравейте! Вече се включвам и аз, престраших се да пиша тук.. 🤭
Прикачвам снимка на календарчето, по което си следя ову и фертилните дни.(ориентировъчно)  Таа от този месец започнахме с опитите за второ детенце(първото стана от раз) и тайничко се надявам да стане така и сега с второто, но постоянно слушам от мои близки приятелки, че вторите бебета ставали по-трудно и малко се обезкуражих😄! Следях си ОВУ с тестовете Oview както и с първото детенце и според мен ми отчитат много точно и вярно близко до датата,която е посочена и в календарчето. Засякох я на 17.06 в 18ч. , съответно на 18.06 бебеправихме и така през ден си бебеправим , та дано уцелим Simple Smile . Мога ли да направя тест началото на другата седмица след 24 ти примерно и дали ще покаже нещо изобщо или е много рано, защото с първото не помня кога точно правих тест,май в деня на цикъла и имах бледа втора чертичка.

П.С Отбелязаното с червенко триъгълниче в ъгълчетата са дните в които бебеправим и добре ли е така да се процедира според вас, а също от 2 дни имам гадене в различни часове на деня и пишкам много често дори без да пия течности.

# 304
Момичета …
Вече 3дни ми закъснява цикъла. Меря сутрин БТ -36,9 е последните 7 дни.
Преди малко си направих тест (Престо- този за ранно отчитане с 2касети в комплекта, понеже само такъв имаха в аптеката) и е отрицателен.
А определено този месец усещам различно нещата- нямам никакви болки в гърдите, а Попринцип ме болят, много ми се спи и тн.
Възможно ли е да съм имала късна овулация и теста да не отчита правилно илиии да си чакам цикъла.
Възможни са и двата варианта. Най-добре повторете теста с друга марка, доста момичета бяха споделили за престо, че не е надежден.

# 305
какво мислите дами, има ли бременност?

# 306
Цитат на: Unicorn94
Възможни са и двата варианта. Най-добре повторете теста с друга марка, доста момичета бяха споделили за престо, че не е надежден.

На мен пък точно Престо ми отчете 5 дни преди закъснение с доста ясна черта. Направих и кръвен същия ден, който беше положителен.  В деня на МЦ Sure check едва се виждаше.

# 307
  • София

Аз не виждам втора черта.

# 308
Вижда се нещо размазано в края, но определено не е втората черта, тя трябва да е доста по-близо до първата. Вариант е да сте пренапоили теста или да е дефектен.

# 309
  • София
Има контролна черта, защо да е дефектен? ОК си е.

# 310

А дали има вероятност да е втора бледа, и също имам доста чести пулсации в корема, правим опити вече от 2 месеца , и през двамата месеца МЦ тръгва розово за 2,3 дни и спира .. може ли да е цветна бременност ?

# 311
  • София
Мне. Пулсации в корема - черва. Тази черта е след отчетното време.
А пък и изобщо за два месеца чертата трябва да крещи. Проверете хормоните. Два месеца опити нищо не са.

# 312
Мне. Пулсации в корема - черва. Тази черта е след отчетното време.
А пък и изобщо за два месеца чертата трябва да крещи. Проверете хормоните. Два месеца опити нищо не са.

Хормоните ги проверих, всичко е наред , бях на АГ преди две седмици каза, че всичко ми е 6, пия фолиева киселина, но другото странно е, коремът ми расте доста странно, има форма отдолу под пъпа и тръгва на страни както при бременност и от кръста под пъпа минава една черта подобна на белег от ляво на дясно по цялата дължина около яйчниците...

# 313
По-скоро пренапоен заради оцветяването в края.
 Mike mays, най-сигурно е да си пуснеш кръвен тест, дори да е цветна бременност ще стане ясно. Щеше да я хване и уринен тест де след толкова дълъг период. (Два месеца) Пулсации няма как да усещаш в началото, ако си бременна е възможно да имаш спазми като при МЦ.

# 314
Mike Mays ,пренавиваш се прекалено.
Ако искаш да разбереш истината направи кръвен.

Общи условия

Активация на акаунт