"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 64

• 34 644
  • 840
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Виж, за два месеца да се е видял плоден сак и така нататък.

# 316
Виж, за два месеца да се е видял плоден сак и така нататък.

Да това е странно, че нямаше как да не се види, но от друга страна и доста лоши отзиви получих за АГ и доста неща които трябва да се знаят тя премълчава.. Може наистина да имам спазми, но това кървене по 2,3 дни светло розово..

# 317
  • София
Отиди при друг в такъв случай, но плоден сак особено два месеца, няма как да не се види. Два месеца са 8 седмици бременност. Абсурд.
Как ще премълчи бременност?

# 318
Отиди при друг в такъв случай, но плоден сак особено два месеца, няма как да не се види. Два месеца са 8 седмици бременност. Абсурд.
Как ще премълчи бременност?

Моя позната наскоро забременя , АГ и водеше до 3 месец всичко беше наред , момичето получило силни болки и отишла при друг аг, защото се усъмнила, че нещо не е наред, аг и казва, че бебето е спряло да се развива и е трябвало някаква инжекция, а другият АГ до последно е твърдял, че всичко е наред

# 319
  • София
Чакай сега, отиваш много далеч. Няма нищо общо това при друг какво е било.

Не може да се пропусне плоден сак в матката.

# 320
Здравейте, дами!
Последен цикъл на 19.05, закъснява ми с 4 дни вече. Прикачвам снимка на теста и резултатите. Мисля до 10 ден от закъснението да се обадя на гинеколожката ми, за да запишем час за преглед. Ако имате някакви съвети ще бъда благодарна. Blush  

# 321
Честито!

Съвет - пийте фолиева киселина, започнете веднага, ако не я пиете вече. Тя е най важна в първите 4 седмици след зачеването, а две седмици вероятно вече са минали. Естествено, никакъв алкохол, цигари и тн.

# 322
moonmama малко вероятно е според мен. Аз също нямам болезнени гърди преди цикъл или не чак толкова. Миналият месец засякох 7 дни поред преди датата на цикъла температура между 37.1-37.3, точно толкова е при бременност, болезнени гърди, прилошаване, главоболие, сънливост. Направих тест ден след закъснение на цикъла, отрицателен беше и ми дойде. Според мен теста на 3 дни закъснение трябваше да има поне бледа черта

# 323
  • Sofia
Здравейте, дами!
Последен цикъл на 19.05, закъснява ми с 4 дни вече. Прикачвам снимка на теста и резултатите. Мисля до 10 ден от закъснението да се обадя на гинеколожката ми, за да запишем час за преглед. Ако имате някакви съвети ще бъда благодарна. Blush  
Честито!
Бих пуснала и един Прогестерон за всеки случай.

# 324
Здравейте, момичета. Правим опити за бебе и  по препоръка на АГ направих изследвания за Progesterone на 19 ден от цикъла. Излезе 55.1 nmol/L. Не ми е ясно това литерална фаза ли се води или може ли да се приеме за начални признаци за бременност?

# 325
Няма как по прогестерона да се разбере има ли или не бременност, при висок такъв - ако има е много хубаво.

# 326
Здравейте, момичета. Кога започват първите симптоми на бременност? Възможно ли е 10 дни след полов акт...

# 327
Здравейте, момичета. Кога започват първите симптоми на бременност? Възможно ли е 10 дни след полов акт...
По-скоро би било внушение.
Ранните симптоми си приличат със симптомите за идваща менструация.

За симптоми, като гадене, повръщане, отпадналост - това би се случило, когато ЧХГ-то нарастне. Да не конкретизирам в стойности, но при 30-100-1000 едва ли.
А 10 дни, след полов акт (предполагаме, че и овулацията е била тогава), то тепърва се случва имплантация, ако има такава.

# 328
  • София

Гърдите ме боляха от 5та седмица, но може лесно да се причисли към ПМС. В 7ма седмица започна гаденето и типичните за първи триместър симптоми. 10 дни след полов акт са внушения.

# 329
Ще ми правят рентген на ръката, опасно ли е , ако е настъпила бременност, а все още не съм наясно с това?

Общи условия

Активация на акаунт