"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 64

• 34 635
  • 840
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте,
Има чертичка и според мен. Купете си тестове лентички с чувствителност 10 и си направете утре с първа урина пак.

# 361

Здравейте, на 24 трябваше да ми идва, днес сутринта с първа урина си направих тест.  С редовен цикъл съм даже понякога с 1-2 дена подранява. Виждам, че има колкото и да е бледа втора чертичка  или на мен вече така ми се вижда😃, обаче не знам може да е  и изпарителна.

Вижда се нещо много бледа чертичка, имаш ли някакви симптоми?😍

# 362
Ако чертичката е излезнала веднага си е положителен Simple Smile Пуснете си ЧХГ и прогестерон най- добре и най- сигурно.

# 363
Има си втора черта според мен макар и бледа. Най-добре или тест на друга марка, или направо кръвен. При мен на Sure check беше с ужасно бледа  чертата в деня на МЦ, а знаех че съм бременна от кръвен тест.  (Препоръчвам Believe или Престо поне при тях при мен бяха най-отчетливи чертите). Simple Smile

# 364
Благодаря ви за отговорите дано да е положителен. Нямам симптоми, а кръвния тест дали ще отчита нещо толкова рано.

# 365
Благодаря ви за отговорите дано да е положителен. Нямам симптоми, а кръвния тест дали ще отчита нещо толкова рано.

Да, ще отчете.

# 366
Здравейте бременна съм в 5с4д. Вчера бях на първи преглед и там излезе 5с1д. Нямаше и сърдечна дейност. Та едно ме мъчи преди 2 дни бяхме на почивка с минерален басейн детето настроя много и аз да вляза, влязох но водата беше много топла по седях околко5, 10 мин и излязох. Та възможно ли е нещо да е станало според вас? Иначе като при другата ми бременност гърдите ме болят ужасно не са спрели. Имам час чак след 2 седмици и до тогава меко казано ще съм във тих ужас.

# 367

Естествено, че ще отчете. И е нормално още да няма симптоми, при повечето жени те се появяват малко по-късно (но умората може вече да ви е хванала), някои даже и през цялата бременност нямат симптоми. При някои пък почват супер рано, на мен още преди закъснението ми се гадеше. Но всяка жена и всяка бременност е различна.

Здравейте бременна съм в 5с4д. Вчера бях на първи преглед и там излезе 5с1д. Нямаше и сърдечна дейност. Та едно ме мъчи преди 2 дни бяхме на почивка с минерален басейн детето настроя много и аз да вляза, влязох но водата беше много топла по седях околко5, 10 мин и излязох. Та възможно ли е нещо да е станало според вас? Иначе като при другата ми бременност гърдите ме болят ужасно не са спрели. Имам час чак след 2 седмици и до тогава меко казано ще съм във тих ужас.

В минералния басейн водата обикновено не е супер гореща като в джакузи. Не знам каква температура е била, но се съмнявам да е била чак толкова висока. Та едва ли нещо е станало

# 368
Ai-djini трябваше лекарят са ви обясни, за да не се притеснявате още 2 седмици до прегледа. В 5 г.с. няма как да чуете пулс. Мен лекаря ме извика да чуем сърцето в 7-8 г.с.

# 369
Здравейте последен цикъл на 20.05 , на 04.06 правихме опит( правим опити от 3 години), след това заминах в чужбина. На 20,06 имах положителен тест и чхг 381 ,прогестерон 56
Отидох на преглед на 25ти видя сакче ще прикача и снимка би трябвало да бъда в 5г.с. според всички изчисления ,но тя каза,че съм в 3та седмица

Много съм притеснена, знам,че не сте лекари,но дали някой е минал през същото и дали трябва да се притеснявам. Каза да отида след две седмици,но нямаше час и съм на преглед чак на 17.07

# 370
Това е тема за въпроси дали сте бременна. Вас и на ехограф са ви видели, така че, да, бременна сте.

5гс = 3 седмици след зачеването/овулацията. Между другото, много по-лесно е вместо дати, да казвате дни от цикъла. Иначе отговарящите трябва да ги смятаме ние и да гледаме календара. Та казвайте в брой дни

# 371
Kristina, смени си АГ-то. Седмиците се броят от датата на последния цикъл, т.е ти правилно си сметнала 5г.с. Тогава и се вижда и сакче по принцип. Зависи вече и кога е била О, оплождане и т.н.
Както ти е казала zimk, тези три седмици сигурно са след О.

# 372
Е, та лекарката може да е казала, че ембрионът е на 3 седмици, което си е вярно

# 373
Е то има само сак, не и ембрион още. Да не задълбаваме в лошите сценарии.
Kristina, успех! Да имаш лека и безпроблемна бременност!

# 374
Е то има само сак, не и ембрион още. Да не задълбаваме в лошите сценарии.
Kristina, успех! Да имаш лека и безпроблемна бременност!

Благодаря много за отговорите. Тя не само го каза, но го и е написала 3г.с.

Аз просто не съм чувала за такава гестационна седмица след като се изчислява винаги от първия ден на последната менструация. Надявам се всичко да е наред 🙏🏼

Общи условия

Активация на акаунт