"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 64

• 34 639
  • 840
  •   2
Отговори
# 345
Здравей,
Както ти отговорих и в друга група - Ако последен МЦ е на 31.05 и очакваш следващ МЦ на 30.06, означава че О трябва да е била някъде на 16.06 (14 дни преди предполагаем МЦ). Това разбира се са изчисления на база средно какво се случва при жените. В този случай днес ти е 9 ден след О и шанса е минимален да имаш положителен тест дори с много бледа черта, най-рано съм забелязвала такава на 10ти ден след О. Пробвай да тестваш на 26-27.06, вече може да се види ако има нещо.

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 09:07 от Sis987

# 346
Ако цикълът е на 30 дни овулацията може да не е на 14-ти ден, а на 16-17-ти ден. Един съвет, не се пренавивайте, че ще стане от първия път. Ако нямате здравословни проблеми и ранните тестове са излишни. По-добре да са около датата на цикъла.

# 347
Добър ден! Съвсем нова, нова, нова съм в този сайт… та давам направо имам нужда от голям съвет.
Мами бъдещи и вече мами, как се справихте или справяте с това постоянно мислене за бебе, постоянно фантазиране, че бебе има- а като дойде разочарованието е на ниво вече 6 месеца… как си го избивате от главата ,, както казват- опитай се да не мислиш за това? “ КАК?!?!?! Много благодаря

# 348
Никак, много е лесно да се каже спри да го мислиш, само че не става така.
Моето продължава вече 16 месеца, без открит проблем при мен и Мм и доктора само каза, че било на психическа основа и да спра да го мисля. 😄

# 349
Здравейте! Този месец за първи път с мъжа ми правим опити за второ дете. До 28-ми Май пиех противозачатъчни и на 31.05. ми дойде МЦ.
Опитах да следя Овулация с ленти, но или не успях да я хвана, или този месец не съм имала. Предполагаемата дата на следващия МЦ би бил 30.06. Днес направих тест Престо, но беше категорично отрицателен. Кога най-рано е добре да си направя тест? С първото дете забременях от първия път и тестът Престо отчете с много бледа черта 5/6 дни преди закъснение, но тогава не съм пила противозачатъчни преди това.
Като симптоми имам леки придърпвания ниско долу, много наподобяващи първата ми бременност.

И на мен на 31.05 ми беше последният цикъл, но последните месеци ми идва на 27 дни. Предполагаемата ми овулация беше на 12.06 днес правих тест, но беше невалиден, никога до сега не съм имала толкова бледа контролна черта 😳

Добър ден! Съвсем нова, нова, нова съм в този сайт… та давам направо имам нужда от голям съвет.
Мами бъдещи и вече мами, как се справихте или справяте с това постоянно мислене за бебе, постоянно фантазиране, че бебе има- а като дойде разочарованието е на ниво вече 6 месеца… как си го избивате от главата ,, както казват- опитай се да не мислиш за това? “ КАК?!?!?! Много благодаря

Никак! Дори и да успея да се залисам 3 седмици, 4-5 дни преди датата на МЦ направо само за това мисля 🤔. Даже още 6-7 дена след овулация, като почна да усещам леки болки в корема ниско и да ми се повдига, започвам да се чудя този път ще успее ли да се загнезди или пак ще падне?

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 14:04 от Silviya681

# 350
Цял живот си самонавивам какво ли не на пръста и после когато нещата не се подредят по план - си страдам... но то това си е типична женска черта. Темата "бебе" винаги е на челни места в самонавиването. Бих Ви посъветвала за успокоение, да посетите лекар, да пуснете хормони, да проследите овулация и каквото още се сетите...

# 351
Здравейте искам да попитам понеже вече 35 ден от последния ми цикъл е имам леко зъбцапване 2 кафеникави  точки много малко направих си тест за бременност той е отрицателен и не знам какво да правя понеже цикълът ми е нередовен и не знам кога ми е датата съответно да ми дойде може ли някой да даде съвет възможно ли е да съм бременна но да е много рано за тест да ми покаже

# 352
Привет! Имам 6 дни до очаквания цикъл и реших да направя теста на Престо ама излезе отрицателен или просто е много рано още или пък си е показал вярно?

# 353
  • UK
Здравейте искам да попитам понеже вече 35 ден от последния ми цикъл е имам леко зъбцапване 2 кафеникави  точки много малко направих си тест за бременност той е отрицателен и не знам какво да правя понеже цикълът ми е нередовен и не знам кога ми е датата съответно да ми дойде може ли някой да даде съвет възможно ли е да съм бременна но да е много рано за тест да ми покаже

вероятно ви идва цикълът.

# 354

вероятно ви идва цикълът.
Ами тези две капки бяха в събота 22 и от тогава нямам никакъв цикъл това беше само за малко

# 355
Привет! Имам 6 дни до очаквания цикъл и реших да направя теста на Престо ама излезе отрицателен или просто е много рано още или пък си е показал вярно?

Индивидуално е, при някои  може да е рано, при други не. Изчакайте най-добре до датата на очаквания МЦ. Преди него ако имате съмнения със сигурност може да покаже единствено кръвен тест на ЧХГ.

# 356

Всичко е възможно, сега колко е вероятно, не мога да кажа. Ако редовно ви е нередовен цикълът (в какви интервали е?), явно не е необичайно това. Съветвам ви да си следите овулацията с лентичка, може и с температура, ако имате търпение, за нередовен цикъл това е много полезна информация.

# 357
Никак не се справих, само спрях да си говоря с тези хора. Аз бях и с две загуби и не спираше да ми се повтаря, че поне хващам....скоро една приятелка имаше аборт и ми се извини , че ми е казвала да не го мисля, като ти дойде до главата в различно.
Иначе се стараех да общувам с малкото адекватни приятелки, да излизам, да се разсейвам и не спрях да си търся правилния лекар, който да проследи всичко.

# 358
Никак - сменяш. Изумително, че човек с медицинсконо образование и то АГ казва подобно нещо. 🙈 Ужас! Представи си освен тази дупка в знанията, колко още има.

Кехайова - 14 дни след закъснение се ходи на преглед. Сега е много рано.

Попринцип дуфастона ми е предписан от 19тия ден, да го пия 7 дни , 2 пъти на ден. Днес ми е последния ден. Обаче се чудя и притеснявам малко, ако го спра така както ми е казала госпожа докторката, дали няма да стане някой гаф ... и да вземе всичко да отиде подяволите и да ми дойде, защото съм чела, че не е хубаво да се спира рязко ...  SadSadSadConfoundedConfounded

# 359

Здравейте, на 24 трябваше да ми идва, днес сутринта с първа урина си направих тест.  С редовен цикъл съм даже понякога с 1-2 дена подранява. Виждам, че има колкото и да е бледа втора чертичка  или на мен вече така ми се вижда😃, обаче не знам може да е  и изпарителна.

Общи условия

Активация на акаунт