"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 64

• 34 531
  • 840
  •   1
Отговори
# 825
Здравейте!
Последният ми МЦ беше на 11.07-15.07. След което на 22-23 привихме незащитен полов акт и мъжът ми свърши в мен, това става от няколко месеци насам, но така и не мога да зачена, а всичко ми е наред. На 23 беше овулацията ми, проверявам я с тестове, защото правим опити за бебе. На 09.08 трябваше да ми дойде, но получих леко розовеникаво зацапване само сутринта и през деня нищо, така съм и в момента.

# 826
Направете тест и бъдете по-редовни с опитите.

# 827

Какво мислите, бледата черта се появи на 2-та минута, положителен ли ви се струва?

# 828
Струва ми се пренапоен

# 829
Струва ми се пренапоен
излезнало е така от снимката и сянката която има, а като цяло виждате ли втората черта?

# 830
Вижда се порозовяване от едната черта до другата, но не и самостоятелна втора черта. Направете нов. На мен ми прилича да е невалиден. Колко дни е закъснението?

# 831
И аз не виждам втора черта.Размазана е първата.

# 832
Направете тест и на друга марка.

# 833
  • София
Значи не е следена и не се знае кога е била. Може да е била доста късно. Пуснете си втори тест след 48 часа да видите дали се удвоява

Не се сдържах и днес пуснах още веднъж чхг, този път и прогестерон. 24 часа е разликата. Вчера чхг беше 66,65

# 834
Щеше да е хубаво да е на 48 часа, но и така е ясно, че сте бременна. Обаче прогестеронът е нисък, а той е важен за закрепянето на сакчето.

# 835
Здравейте, побърках се вече... изчетох толкова неща, но ако можете да дадете мнение за моя случай. Имам много тежък МЦ със силни болки и доста обилно кървене, миналия месец направихме опит за бебе. Очакваната дата за МЦ беше на 12.08 (днес), но миналата седмица започнах да се чувствам странно, първо започна с настроението ми, бях много изнервена и много ми се плачеше без причина, след това започнаха силни болки ниско долу в корема и страшно подуване, както и нещо като диария. Реших да си направя тест за всеки случай и показа лека втора черта (първия тест от снимката, но втората черта не се вижда на снимката), реших може би е рано и ще изчакам още някой друг ден. В петък вечерта, забелязах по бельото си, розово зацапване много леко, в събота вечерта вече ми прецапа с кафеникаво (до сега такива зацапвания не съм имала), помислих си, че може да е станало и реших да си направя втория тест в неделя (вчера), показа се отново втора черта (втория тест от снимката), но малко по-изразена. До обяд вчера ту имаше леко прецапване ту нямаше, докато следобед започна по-обилно кървене... а днес сутринта едвам стигнах до тоалетната без да се изцапам. Изгубих надежда вече съвсем след днес сутринта 😭... утре имам час при гинеколог за да видя какво става, но ще се радвам да споделите какво мислите. Благодаря!

# 836
Съжалявам за разочарованието .. моето мнение е, че престо дават често фалшиви + черти, при мен включително, и сега правя шуър чек.

# 837
Нищо няма да види гинеколога щом няма закъснение. Прегледът е излишен. Пуснете си кръвен тест още днес. На вторият тест ми изглежда , че е изпарителна черта, която се появява доста след изсъхване на теста. Имала съм такава и не бях бременна. Или отидете до аптеката  за друг тест на друга марка. Ако няма втора черта няма бременност. Щом има обилно кървене според мен си е нормален цикъл.

# 838
Благодаря за бързите отговори!
И двата теста още на 1-вата минута се показаха вторите бледи черти, аз за това помислих, че има вероятност... Аз си запазих часа още в събота за евентуално установяване, но сега си мисля че може и да съм го изхвърлила (изобщо ако имало нещо). А иначе струва ли ви се уместно да правя тест на друга марка в момента при обилно кървене, на мен ми се струва, че са несъвместими двете неща?
Нищо няма да види гинеколога щом няма закъснение. Прегледът е излишен. Пуснете си кръвен тест още днес. На вторият тест ми изглежда , че е изпарителна черта, която се появява доста след изсъхване на теста. Имала съм такава и не бях бременна. Или отидете до аптеката  за друг тест на друга марка. Ако няма втора черта няма бременност. Щом има обилно кървене според мен си е нормален цикъл.

# 839

Общи условия

Активация на акаунт