"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 64

• 34 431
  • 840
  •   1
Отговори
# 795
Здравейте! Забременелите момичета може ли да споделят малко информация имали ли са същите симптоми преди закъснението като за цикъл и по същото време ли ги получават както обикновено?

# 796
Моите не бяха съвсем същите преди цикъл - гърдите ме боляха много повече. На мен и много отрано почна да ми се гади, още преди закъснението, но при повечето не е така. Но умората и сънливостта дойдоха след закъснението. Останалите симптоми бяха същите - подуване, глад.

По симптоми няма как да се разбере има ли бременност толкова рано. Има много тестове, които са чувствителни преди закъснението, някои и кръвни си пускат от нетърпение. Та само с тест може да се разбере

# 797
Не разбрах преди теста,но имах предчувствие ,понеже когато ми идва винаги е с ужасна болка и след 2,3 часа ми идва.
Имах си дискомфорт ниско долу,но само това,не ми се гадеше,не забелязах промяна в гърдите,нямах зацапване по времето на датата за МЦ,нито преди това.
Забелязах,че отслабвам и не ми се ядеше като преди,вече седмица след положителните тестове гърдите ми натежаха.

# 798
Мен гърдите ме заболяха още около овулацията и изобщо не спряха. Един два пъти получих замайване и усещах непрекъснато нещо като тежест в матката. Иначе не съм имала други симптоми. Теста го направих два дни преди цикъл.

# 799
При мен всичко беше същото, но това, което ме накара да се усъмня, беше че гърдите започнаха доста по-рано да ме болят и доста по-силно, плюс често пишкане и най-вече придърпване ниско долу, като се засмеех по-силно или станех рязко. Но пак не е било нещо фрапиращо, направих теста на 13ти ден закъснение и то защото мислех да ходя на една процедура.

# 800
Момичета, страхотни сте!

Благодаря ви за отговорите!

Направих днес отново тест - отново с втора по-бледичка чертичка, но за сугурност направих и кръвен - резултатът е "321mUI/mL". Това май е добра новина?
Ще казвам на мъжа ми и дано всичко бъде наред! Heartpulse

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 14:02 от sou_clon

# 801
Здравейте, дами!
Според вас този резултат дали е валиден, защото първата черта ми се струва леко “размита”, а втората е сравнително бледа?
Тестът е направен на 4ти ден закъснение от очакваната дата, но не беше със сутрешната урина.

# 802
Здравейте, дами!
Според вас този резултат дали е валиден, защото първата черта ми се струва леко “размита”, а втората е сравнително бледа?
Тестът е направен на 4ти ден закъснение от очакваната дата, но не беше със сутрешната урина.
Категорично положителен. Честито и успешна бременност!

# 803
  • София
Положителен е този тест, никакво съмнение.

# 804
Положителен е теста, прави ми впечатление и при мен включително, че на Sure check вторите черти са по-бледи от на другите тестове.

# 805
Sure check дава бледи черти. Моите тестове бяха Presto

# 806
Здравейте момичета не знам дали въпросите са ми за тук но все пак ще попитам .
Лелката винаги ми е идвала на 26,28 дена но последните два месеца ми е на 24 дена ..
Днес е точно 24 ден но цикъл нямам .
Да изчакам ли още 3,4 дена или мога да си направя тест .. направо се обърках последните два месеца .
Юни месец за първи път имах 6 дена плътно кървене .
Юли месец пък 3 дена и на 4 ден нищо бях се изчистила …

# 807
Нямала съм проблем с шуърчек,беше си ясно наситена черта,а го правих късно следобед.
sevgisahin,тоест МЦ е нередовен,няма смисъл да правиш тест преди закъснение.
Ако бебеправите,много вероятно да са ти разбъркали хормоните.

# 808
Направете си тест, няма да навреди. Не знам какви лелки идват

# 809
Здравейте!
Последния ми цикъл беше на 15 юли, имах полов контакт на 02.08 и сега очаквам цикъл на 13.08. Цикъла ми е на 30дни. От 2 дни се чувствам изключително странно - имам леко гадене, първо реших че може да е вирус, тъй като беше съчетано и с прерязване и съответно по-рядко от обикновено изхождане. След това премина в подуване,болки около пъпа и газове. Реших да направя тест, тъй като имах един под ръка, но в предвид че втората черта е бледа и сива (изправителна предполагам). Вчера към обяд се почуствах зле отново, сгади ми се и се почуствах загрята - мерих темп. 37.2. Днес по същото време горе долу пак същото - 37.2 и гадене и след около час ми отмина. Съпровожда ме и главоболие. Знам , че много симптоми на Б съвпадат с МЦ и ще чакам закъснение и тогава пак ще тествам, но бихте ли споделили вашите симптоми при забременяване, имали ли сте сходни. Благодаря на всички!

Общи условия

Активация на акаунт