"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 64

• 34 433
  • 840
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Тук става въпрос за трансфер на бластоцист.

# 76
И все пак , ако е след указаното време според мен не се брои за положителен. Съжалявам, че изтрих снимката да ви покажа каква хубава розова изпарителна черта ми се беше появила след няколко часа и не бях бременна.
И все пак тук не се изключва бременност. Може да се направи още един тест сутринта и да се следи какво ще излезе до 10-тата минита.

# 77
Здравейте. 🙋🏻♀
Пак съм аз , вече с тридневно закъснение. От вчера гърдите ми са адски болезнени и подути. Тест още не съм правила , не ме питайте как издържам все още , но много ме е страх да не излезе отрицателен , въпреки че познавам тялото си и наистина усещам , че може и да се е получило. Имаме детенце на 3г. и много искаме второ. Спомням си , че тогава имах много ранни симптоми , започнах с повръщането 1-2 дни преди да ми закъснее , гърдите ми и тогава бяха много болезнени. Разбира се , всяка бременност е различна , но пък и всяка жена , която познава добре тялото си би усетила какво се случва. Как мислите вие , да направя ли тест или да изчакам още малко?

# 78
Най-късно след 8 месеца ще се разбере.

# 79
Няма никакъв смисъл да изчаквате, тестът ще си покаже. Може да си купите по няколко от евтините и през два дни да тествате. Причина да не се тествате не виждам аз

# 80
Момичета, ако престо би показал вярно 12 дни след овулация , а той е с чувствителност 10. В такъв случай на кой ден след овулация би показал вярно тест с чувствителност 25 🧐 . Последните няколко месеца МЦ изобщо не е редовен както обикновено и никаква представа нямам кога е закъснял …. и кога не.

# 81
Зависи кога е била имплантацията. Тя може да се случи между 6 и 12 дни след овулацията. Затова много жени ще имат положителни тестове 8-9 дни след овулацията, но не всички. А гърдите са си признак на бременността, но са и признак на ПМС, така че не може само по тях да се съди. След още два дни бих си направила тест, ако не ми дойде

# 82
Въпросът е че имам Шуър чек а той не е от ранните. Според календара и след лентичките , съм 12 dpo и се чудя колко да изчакам преди теста.

# 83
Няма ли как да вземете ранен тест? Ако държите точно този да ползвате, изчакайте закъснението

# 84
  • София
Има ли някакъв здравословен проблем, че не може да се изчака закъснение?

# 85
Здравейте. С мъжа ми от скоро правим опити за бебе. Последната менструация приключи на 22 април и този месец очаквах да дойде около 20. По принцип съм с нередовен цикъл и съм минала курс лечение и за кисти с противозачатъчни, които спрях, откакто правим опити. АГ каза, че съм перфектна, всичко функционира нормално и не би трябвало да имам проблем със забременяването. Та въпросът ми е следния, менструация все още няма, корема ме боли много от седмица вече все едно ще дойде, а не идва (по принцип винаги ме заболява на същия ден, най - много предния преди да дойде), гърдите също ме болят и са много чувствителни, също имах и леко кафеникаво- червено зацапване преди около седмица. Болезнена овулация никога не съм имала, така че изключвам да е от това. Правих 2 теста - един на първия ден от закъснението и един преди 3 дни, и двата са отрицателни… според вас има ли някакъв минимален шанс да има бременност и да пусна кръвен или няма смисъл?

# 86
Здравейте. С мъжа ми от скоро правим опити за бебе. Последната менструация приключи на 22 април и този месец очаквах да дойде около 20. По принцип съм с нередовен цикъл и съм минала курс лечение и за кисти с противозачатъчни, които спрях, откакто правим опити. АГ каза, че съм перфектна, всичко функционира нормално и не би трябвало да имам проблем със забременяването. Та въпросът ми е следния, менструация все още няма, корема ме боли много от седмица вече все едно ще дойде, а не идва (по принцип винаги ме заболява на същия ден, най - много предния преди да дойде), гърдите също ме болят и са много чувствителни, също имах и леко кафеникаво- червено зацапване преди около седмица. Болезнена овулация никога не съм имала, така че изключвам да е от това. Правих 2 теста - един на първия ден от закъснението и един преди 3 дни, и двата са отрицателни… според вас има ли някакъв минимален шанс да има бременност и да пусна кръвен или няма смисъл?
.   Аз имах същите симптоми без зацапването.Направих тест на четвърти ден закъснение (шуър чек) Успех 🌸

# 87
.   Аз имах същите симптоми без зацапването.Направих тест на четвърти ден закъснение (шуър чек) Успех 🌸
Благодаря, аз правих престо на 1ви и 4ти ден от закъснението и са отрицателни и тотално ми се изпари надеждата, но ще пробвам и с шуърчек или кръвен и се надявам да има хубава новина.

# 88
Благодаря, аз правих престо на 1ви и 4ти ден от закъснението и са отрицателни и тотално ми се изпари надеждата, но ще пробвам и с шуърчек или кръвен и се надявам да има хубава новина.
.  Желая Ви успех! 🤗

# 89
Ако Престо който е за ранно тестване е отрицателен, шуър чек съвсем няма да покаже.  Колко време продължи зацапването? Имплантационното не е червеникаво , а по-скоро розово или светло кафяво. Направо пуснете кръвен според мен.

Общи условия

Активация на акаунт