"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 64

• 34 607
  • 840
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, мили дами!
Вероятно глупав въпрос, по който е писано много по темата, но един ден преди закъснението направих тест и той беше отрицателен. Също така не го и направих с първата урина, работата е там, че просто проявих някакво нетърпение, или безпокойство заради симптомите, които имам, които могат да се дължат и на ПМС или вирус.

При толкова ранен тест сигурно има голяма вероятност от фалшиво отрицателен резултат? (работата е там, че ми се иска да изчакам поне още няколко дни закъснение, преди да предприема някакви действия. тестът беше шуър чек)
Шуър чек не са толкова чувствителни , пробвай с twip или belive .
Не ти препоръчвам лейди тест ленти , защото при чхг 44 показват отрицателен резултат .

# 151
Здравейте, мили дами!
Вероятно глупав въпрос, по който е писано много по темата, но един ден преди закъснението направих тест и той беше отрицателен. Също така не го и направих с първата урина, работата е там, че просто проявих някакво нетърпение, или безпокойство заради симптомите, които имам, които могат да се дължат и на ПМС или вирус.

При толкова ранен тест сигурно има голяма вероятност от фалшиво отрицателен резултат? (работата е там, че ми се иска да изчакам поне още няколко дни закъснение, преди да предприема някакви действия. тестът беше шуър чек)
При мен Престо и Белийв бяха положителни,а шуър отрицателен. Пробвате с друга марка.
Успех!😊

# 152
Колко е обикновено дължината на цикъла и колко е редовен? Да, може да е фалшиво отрицателен на този етап. Най-добре след два дни с първа сутрешна урина пак. Няма нужда от скъп тест.

# 153
Обикновено е 28 дни. Зимата на два пъти ми дойде на 30тия ден. Като цяло не съм имала чести или големи закъснения. Поне засега.

# 154
В такъв случай изчакайте два дни и пак тест, ако няма цикъл

# 155
Здравейте, на 22 ден от цикъла бях на фоликулометрия и имах 19мм ДФ. С късна овулация съм. Излседвах и прогестерон и беше нисък, нямах и хубава лигавица, затова на 24 ден от цикъла започнах да приемам дуфастон за 5 дни 3х1.
Днес съм 38 ден, имам ПМС и болки ниско долу от 5 дена и гърдите ме болят от вече седмица и нещо, днес вече имам и бяло течение, а ппц нямам. Не ми идва. Преди 2 дена, си правих тест шуър чек, но вечерта и беше отрицателен. Другото, което ме обнадеждава е че след спиране на дуфастон до 10 дни трябва да дойде цикъл, днес е точно 10тия и не мисля че днес ще ми дойде. Мисля утре сутрин да направя тест Престо за ранно отчитане, дано, дано….
Според вас не е рано, нали? Ако съм бременна би трябвало да отчете вече, надявам се…

# 156

Въобразявам ли си или наистина има втора едва забележима черта? 3 дни закъснение

# 157
Здравейте, на 22 ден от цикъла бях на фоликулометрия и имах 19мм ДФ. С късна овулация съм. Излседвах и прогестерон и беше нисък, нямах и хубава лигавица, затова на 24 ден от цикъла започнах да приемам дуфастон за 5 дни 3х1.
Днес съм 38 ден, имам ПМС и болки ниско долу от 5 дена и гърдите ме болят от вече седмица и нещо, днес вече имам и бяло течение, а ппц нямам. Не ми идва. Преди 2 дена, си правих тест шуър чек, но вечерта и беше отрицателен. Другото, което ме обнадеждава е че след спиране на дуфастон до 10 дни трябва да дойде цикъл, днес е точно 10тия и не мисля че днес ще ми дойде. Мисля утре сутрин да направя тест Престо за ранно отчитане, дано, дано….
Според вас не е рано, нали? Ако съм бременна би трябвало да отчете вече, надявам се…

Не е рано, направете тест!

Въобразявам ли си или наистина има втора едва забележима черта? 3 дни закъснение

Аз я виждам, но не знам дали бих казала 100%. Бих пробвала пак на другия ден

# 158

Не е рано, направете тест!

Аз я виждам, но не знам дали бих казала 100%. Бих пробвала пак на другия ден

Благодаря. Значи не си въобразявам 😃

# 159
Дали си следяхте овулацията, може да е късна понеже реално има черта, но е доста бледичка за 3дена закъснение. Моя съвет е да пробвате с друг тест или направо кръвен за да може да се реагира на време.

# 160
Дали си следяхте овулацията, може да е късна понеже реално има черта, но е доста бледичка за 3дена закъснение. Моя съвет е да пробвате с друг тест или направо кръвен за да може да се реагира на време.

Не съм я следяла с лентички. С приложение по принцип, а и си я усещам, леко болезнена е. Трябва да е била на 23.05

# 161
Пак ще се повторя, аз лично не съм пускала до сега кръвен, но от опита на дамите тук ще те посъветвам за кръвен през 48часа (ако първия излезне положителен) и после консултация с АГ. Понеже утре е неделя още докато са отворени аптеките може да вземеш тест на друга марка и утре сутринта да направиш нов с първа урина

# 162
Ето я моята втора бледа черта..

# 163
Момичета знам, че малко тъп въпрос, но даването на акъл и да говориш разумно като даваш съвет е лесно, но когато става въпрос за самия теб се надяваш на чудо, та исках да попитам дали някой в деня на очакван цикъл да е имал отрицателен тест (уринарен), но все пак да е имало бременност (успешна)

# 164
heyhey, форумът е пълен с такива случаи, че даже и няколко дни след закъснение е имало отрицателен и после бременност.
Моя приятелка имаше отрицателен тест на седмица закъснение и сега си има прекрасно детенце.

Общи условия

Активация на акаунт