Шестокласници 2023/2024 - Тема 3

• 27 878
  • 797
  •   1
Отговори
# 135
[quote author=Шантава Калинка link=topic=1657622.msg48121589#msg48121589
Класът на набора не се "класираха" за екскурзия и той много страда. Много им падна успеха, особено втория срок и класната им отказа да ги води.
[/quote]
Ей това не го разбирам. Заради няколко деца страдат всички.

# 136
  • here and now
Класната няма желание да се занимава с тях, но другите две паралелки са си орагнизирали екскурзия и са им останали няколко места, та моята веднага се намести. Много е доволна.

# 137
  • София
Здравейте, за образуването на бал след 7ми клас, взима ли се общия успех на ученика от 5,6  и 7 клас? Или само оценките от БЕЛ и Математика в 7ми клас? На моя, в 5ти клас се очертава да има една петица по ИУЧ Математика. Това дали ще му повлияе след 7ми клас? А и той е този набор,2012, който ще е първия с новия тип матури.

# 138
За 2012 набор не знам. За 2011 засега е само БЕЛ и мат от 7 клас, само ЗП.

# 139
Балообразуването е само с оценките от 7 клас от задължителната подготовка. В тях не влизат фуч, иуч. Направено е така, защото предмети като химия, физика и биология се изучават само в седми клас и са балообразуващи за някои училища и с цел да има равнопоставеност, от тези предмети, които се изучават три години, също балообразуваща  се взима само от 7 клас.
А що се отнася до нво за набор 2012, още не е сигурно дали ще успеят да сменят формата. Може и те да останат на същия формат с някои минимални разлики

# 140
Засега не се взема. Предполага се че и догодина няма да се взема.
ИУЧ не би трябвало пък изобщо да влияе

# 141
Айде, оформиха ги, моят завършва с пълно 6, сега да мисля какво ще го правя през лятото.

# 142
  • София
Поздравления за пълния отличник. 🙂 Ние не сме в тази група. Но си беше наумил да изкара 6 по история и БЕЛ. По история се получи, по български борбата е епична. Има 9 шестици и 5 петици. В петък го изпитвала по литература, имал пропуски, затова във вторник пак. Литературата му е препъни камък.

# 143
  • София
При сина ми почти нищо не е оформено, но със сигурност няма да е пълно 6. По физическо имат вече годишна, той има 5, но е силно завишена. За мен реално е за 3 и нещо. Не обичам нереални оценки – не ми дават адекватна обратна връзка. По математика му е писала 6, де – явно не е преглеждала последния тест.
Всъщност, само по математика, физическо и комп. са оформени.

# 144
  • София
Моят по всичко е оформен, само рисуването не е писала годишната оценка, но там е ясно - при 5 първи срок и три петици втория, няма какво друго да напише.
По математика се напрегнах много - нанесе им класна, срочна и годишна оценка на едно в петък вечерта. Не им е дала да си погледнат класните, другата седмица тя е на екскурзия и няма да имат часове. Казала, че ще ги снима през лятото и ще ги изпрати на родителите. Нещо, което не вярвам да се случи.

# 145
  • Бургас
Моята девойка и тя е оформена само по 3-4 предмета, 2 от които не са ми от важните. Грам не съм доволна от успеха ѝ, закотвила се е в някакви петици, по история и музика даже ще е с 4, абе лоша работа. Не ми се получи нито с прекален контрол, нито с "научих/написах" на доверие, догодина ще трябва да мисля друга стратегия. Записала съм я на курсове по БЕЛ и математика от септември, там ми е важно да не изтървем положението.

# 146
Браво на пълния отличник!
Девойката още не е "оформена" - ще чакаме вторника.
Горе-долу съм доволна.

# 147
  • София
И моята още не е оформена. По БЕЛ и МАТ е с петици, по история също. Тази седмица ще се бори за 6 по география и не е оформена по английски, където здраво мързелува и резултата е налице. Останаха практически 2 учебни дни за нея и заминава на танцов фестивал в Гърция. Simple Smile Започва лятната ваканция! Ура! Това за мен.. за нея предстоят и занимания пак свързани с учене Wink

# 148
Точно два учебни дни, в които не знам дали ще оформят, би трябвало.... В четвъртък връщат учебниците, в петък празник....
Знаете ли нещо за това, че от догодина щели да въвеждат абсолютно нови учебници на всички класове? МОже би не като материал, а като издания....възможно с разместени раздели и/или допълнени с нещо...?!?

# 149
  • Бургас
Моят е оформен само по руски.
Имаме вече списък с четивото за лятото.
Набора изобщо не го интересува...
Вече е ваканционно настроен!

Общи условия

Активация на акаунт