Шестокласници 2023/2024 - Тема 3

• 27 910
  • 797
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Моят шестокласник има годишен успех 5,69 - четири 5-ци. И аз се опитвам да не го сравнявам с отличната му кака. Всеки учи и запомня по своему.
Честита ваканция!

# 181
  • Стара Загора
Моят шестокласник има годишен успех 5,69 - четири 5-ци. И аз се опитвам да не го сравнявам с отличната му кака. Всеки учи и запомня по своему.
Честита ваканция!
5,69 не е въобще лош успех. Поздравления за детето.
Нашият батко до 7-ми клас беше отличник, драпа за елитната гимнация в града, влезе на първо класиране и....удари мъзелеЖката Simple Smile Тази година се посъбуди, защото както каза Пух, за чуждите университети искат друго.

# 182
Жива да не бях - моят развейпрах и той завършва с пълно 6. Вече съм сигурна, че критериите в нашето училище не са особено високи 😅

# 183
И ние приключихме. С 5 по история и АЕ-ИУЧ. Вече е във ваканция - днес не е на училище, утре ще се събират да се черпят. Засега почивка. За догодина - осигурила съм частни учители по БЕЛ и мат. Края на август - преговор. И аз чакам с нетърпение едно спокойно лято / че другата година ще е леле-мале /.
Поздравления за всички деца и желая едно прекрасно лято.

# 184
  • Бургас
Нашите отиват днес на двудневна екскурзия. Запразнили са обаче още от петък, когато върнаха учебниците Simple Smile
Весело лято на всички!

# 185
  • Стара Загора
Вчера ги оформиха вече официално - 5,93 е нашият успех. Днес връщат учебниците и заради топлото време, часовете ще са по 30 мин.

# 186
  • София
При нас вчера върнаха учебниците, днес не са на училище, утре ще се черпят. В края на месеца ще ходят на море.

# 187
  • Варна
  Още чакаме, само по ТП и КМИТ има нанесени годишни оценки.
Не че се тревожим, отличник е, но все пак е последен уч. ден.Утре връща учебниците, в събота е на екскурзия с класната, в неделя целият клас в Еко парк.

# 188
  • София
Моят приключи, днес замина за финали във Варна. Ако не отпаднат на квалификациите, го очаквам в неделя. Доволна съм аз, предвид отпускането в началото на втория срок, успя да "изплува".

# 189
  • София
И моята приключи, с 4 петици по ключовите предмети Simple Smile Това е положението. Замина на танцов фестивал на Тасос Simple Smile

# 190
Eee, Ваче, за училището, в което учи, даже си е топ, бих казала.....

Браво за фестивала. Моят е на лагер от 22 и го чака с нетърпение.

# 191
  • София
Благодаря! Heart
Абе дано догодина да изкара шестици, че 11 точки надолу си е кофти, пък дори да изкараш отлично НВО. Ще видим...

# 192
  • София
Vache, а мислите ли за оставане в училището? Наборът се е вдъхновил за него, но чета не дотам добри отзиви...

# 193
Благодаря! Heart
Абе дано догодина да изкара шестици, че 11 точки надолу си е кофти, пък дори да изкараш отлично НВО. Ще видим...

Все се надявам да ги подкрепят поне по балообразуващите предмети с оформяне в полза на децата.....

# 194
  • София
Vache, а мислите ли за оставане в училището? Наборът се е вдъхновил за него, но чета не дотам добри отзиви...
Да, има и този вариант със сигурност. Разгледах учебния план за гимназията и за мен учат много интересни неща Simple Smile Сега в 7 клас се надявам да се подготви за изпита, защото никак не е лесен и освен това има въпроси от общата култура на децата, не само по история. Но има много време за мислене. Тепърва започват да учат 3 нови предмета и много често в 7 клас променят интересите си.
Покрай скандалите има негативни мнения. Истината е, че децата са много свестни. Аз като родител виждам пркрасни мотивирани деца и добра среда. Много сериозни изисквания от училището към децата, което мотивира за задълбочени знания. Другите родители виждат различни неща спрямо очакванията и мирогледа си.

Общи условия

Активация на акаунт