Шестокласници 2023/2024 - Тема 3

• 27 459
  • 797
  •   1
Отговори
# 30
Така като виждам - форумна островна почивка август'25. Отсега пускайте отпуските.

# 31
Само за майки обаче!!! Никакви мъжове, чавета и други видове домашни любимци...

# 32
  • Бургас
Хоп-цоп и аз да се разпиша в новата тема!
Благодаря за нея! Само с хубави неща да я изпишем!🍀

Момичета,запасявайте се от сега с алкохол,че догодина ще ни е нужен!😂

Моя не ще и да чуе за урок или нещо подобно. На занималня не ходи почти. Само ако имат някоя сложна домашна. Иначе си бие шута!😂

# 33
  • София
Само за майки обаче!!! Никакви мъжове, чавета и други видове домашни любимци...
Естествено! Моят мъж с три жени у дома няма и да иска Wink
А с едно, но с майка в критическата... да не сме за завиждане пък?! Rolling Eyes  Я по-големичък остров да се чекне Wink
Добро предложение Simple Smile

# 34
Ехей, колко сте пописали...бяхме позаспали и ние в последно време.
За острова ме бройте, моите са с 4 г. разлика.
Наборът е старателен обикновено, но често се отнася с игри, нехае и после скоростно и стресово пише и чете до нощите. Справя се, ако е постоянен, обаче ако изпусне края, става страшно. Ще купя от тези чаши и ще се подготвям за следващата година.
Записах го на школа+ МАТ при частен учител. Гледам да не напъвам нещата, но говоря много за това как може да постигне много, само да е усърден.

# 35
В пиенето няма да ми насмогнете 😁 хубавото е, че наборът е в училище по изкуствата и нво-тата са проформа.
Очертават му се 4 петици за срока.

# 36
Честит празник, момичета!

# 37
  • Пловдив
Здравейте.
Нали промените във вида НВО не влизаха за нашите шестокласници?
Детето ми каза, че днес няколко госпожи са му казали, че от догодина влиза новият формат с всички предмети.
Знае ли се вече? И едно казаха преди няколко месеца, сега друго...възможно ли е?

# 38
Аз доколкото зная нашите деца, сегашните шестокласници, няма да са по новия формат.
Учителките, ако не са по БЕЛ и математика, може да са се опитали да ги “мотивират” да учат повече по техните предмети.
Все по-често си мисля, че наистина не им е лесно на децата.

# 39
Не мисля. Ако са казали нещо подобно, то може би не са имали предвид, че касае тях, а че просто влиза в сила догодина и ще важи за тогавашните 5-класници.
Или просто ги плашат, за да учат по всички предмети, а не само по бел и мат.

# 40
  • Пловдив
Аз доколкото зная нашите деца, сегашните шестокласници, няма да са по новия формат.
Учителките, ако не са по БЕЛ и математика, може да са се опитали да ги “мотивират” да учат повече по техните предмети.
Все по-често си мисля, че наистина не им е лесно на децата.
И аз така мисля.
Утре има БЕЛ. Казах му да пита г-жата по БЕЛ. Днес са му казали няколко други учители, по други предмети.
Ама са ги стреснали.
Аз тъкмо го настройвам, че от догодина ще ходи на курс, ще има по-малко свободно време...тъкмо успях да постигна умерен ентусиазъм и днес се върна оклюмал, че няма да има никакъв шанс, ако ще се включват всички предмети...

# 41
На нас в началото на годината ни казала, че наборът ще е последен випуск по "стария" начин. Влиза в сила за тазгодишните петокласници.

# 42
  • Стара Загора
На нас в началото на годината ни казала, че наборът ще е последен випуск по "стария" начин. Влиза в сила за тазгодишните петокласници.
На нас ни го казаха същото.
Добро утро. АЗ да си призная, пообиколих гръцките острови последната седмица, да знаете, на Мавриций ще сме догодина! Гръцките няма да ни поберат, пък са и много близо. Току виж мъжете преплавали разстоянието и дошли при нас Simple Smile
На моят му се очертава една петица за срока, ако нещо не изтърве положението. Какво учи? Въобще не знам, дори и не искам да знам. За сега е ок, но 7-ми клас нещата може рязко да се променят.

# 43
  • София
Ама това неучене на другите предмети за мен е отвратително. Една майка преди години ми вика, че в 7 клас ни интерсува само МАТ и БЕЛ. Каква е тая порочна работа. Те затова после да супер неграмотни във всички сфери на живота. Аман! Честно казано съм много за интегрирани тестове дори само заради тази неграмотност. Но иначе е ясно, че за нашите няма да бъде.

Хер, и Мавриций става, щом мъжете имат възможност да ни се натресат ще залагаме на сигурно Wink

# 44
Покрай това неучене на другите предмети, вчера и днес се чудя да се смея ли, да плача ли като чета бисерите на абитуриентите. Да не правиш разлика между консерватор и консервант 🤐

Иначе мина и класното по математика, остават няколко изходни нива по разказвателните. По изборно време ще ходят на екскурзия с преспиване. В очакване сме на ваканцията, за която още нямаме планове.

Общи условия

Активация на акаунт