Шестокласници 2023/2024 - Тема 3

• 27 458
  • 797
  •   1
Отговори
# 750
То май трябва нова тема да направим. Доколкото знам, ще "наследим" някаква поща от седмокласната тема, вътре с материали за 7 клас.

# 751
Да, има една поща в абв, за която правилата за три последователни теми активно писане, за да се получи достъп до материалите. (Или не толкова последователни теми, но участие в стари такива) .Разчита се, че активните потребители са заинтересовани да пазят информацията, а случайно появилите се има риск да я изтрият . Не знам на какъв принцип се предава на следващия набор. И кога.

# 752
  • Стара Загора
Влезнах да се оплаквам, обаче мернах събиране в Прованса....значи само не разбрах...ЗА КОГА МОМИЧЕТА! готова съм и съм налична!
Днес класната на набора е подала молба за напускане и оставя класа. Разбрах, че доста учители са напуснали. Директорката срина това хубаво училище!
Надявам се на спокойно дете, другото ще го наредя! Виното го наредих вече Simple Smile)))
ГПЧЕ-то в Стара Загора лежи на стари лаври! Език се учи ако ходи детето на частни уроци! Това е.
Има квота там, не помня в друго училище дали има. Трябва да погледна.
За профилите в езиковата / баткото е там/ само ако се съберат деца....т.е ако няма нужен брой...гориш.
Идиотия до шия е това.

# 753

Днес класната на набора е подала молба за напускане и оставя класа. Разбрах, че доста учители са напуснали.

Ужас. Точно в годината, когато трябва да са спокойни..... Дано е за добро.

Да, има една поща в абв, за която правилата за три последователни теми активно писане, за да се получи достъп до материалите. (Или не толкова последователни теми, но участие в стари такива) .Разчита се, че активните потребители са заинтересовани да пазят информацията, а случайно появилите се има риск да я изтрият . Не знам на какъв принцип се предава на следващия набор. И кога.

Мисля, че се предава, но и аз не знам как точно. По едно време следях и седмокласната тема, ама, като взе да става напечено, реших да си го спестя.
Може ли трябва да пишем в нея и да питаме...?!? Знам ли....

# 754
  • София
Vache, сега е и моментът и да попитам това се чете "Ваш" на БГ, нали, ако идва от френски, де Simple Smile ?
Скрит текст:
Аааа, ни най малко не иде от крава Wink История за кучето на един приятел, което се казваше Ру и от Ру+куче му казваха Руче Wink Един ден аз изведох Ручето. Когато майка му се беше върнала и беше попитала къде е кучето, той беше казал "Вачето изведе Ручето". От там тръгна. Иначе съм Ваня Wink

Влезнах да се оплаквам, обаче мернах събиране в Прованса....значи само не разбрах...ЗА КОГА МОМИЧЕТА! готова съм и съм налична!
Ти си кажи-речи по средата на държавата, значи при тебе ще е срещата Heart
Това с напуснали учители е винаги гадно. Ще видим дали и ние няма да сме сюрпризирани. Като гледам има масово движения.

# 755
  • Стара Загора
Ваче, знаеш ли, че моето куче се казва Ру, порода акита ину Simple Smile)))
Готова съм да поема удара/вълната алкохол по нашите земи Simple Smile

П.П ако някой му е на лесно, мисля, че видях, но не помня къде - помагало с тестове за самоподготовка по БЕЛ някой да пусна?
Мерси

# 756
  • София
Ваче, знаеш ли, че моето куче се казва Ру, порода акита ину Simple Smile)))
Готова съм да поема удара/вълната алкохол по нашите земи Simple Smile

П.П ако някой му е на лесно, мисля, че видях, но не помня къде - помагало с тестове за самоподготовка по БЕЛ някой да пусна?
Мерси
Ами ето, готово е Руче да дойда да го видя Wink
Аз не съм мяркала тестове за самоподготовка и за съжаление не мога да съм от полза...

# 757
Соул, питай ги ти... че ще им е по-познат ника ти предполагам.

Иначе материали бол, желание да има... а у нас нещо демотивация и мързел са ни обзели (и множественото число не е от синдрома на майката орлица... просто си важи и за мен мързела) Simple Smile

На форумско събиране май не съм била от 2005-2006та година... не е лоша идеята:)

Смяна на учители и класен ще има за съжаление при нас... ще видим колко и как.

# 758
  • София
Хера, чакам да ми върнат от баткото материалите на Веди и ако са в приличен вид, ще ги сканирам и пусна (евентуално в пощата).
Смяна на учител и училище е нож с две остриета. Аз с много притеснения смених училището на големия точно в седми клас, но пък попадна на чудесни учители и се справи много добре на матурите. Така че, може пък по-добри да дойдат при вас!

# 759
Сборника на Веди май го имаше някъде сканиран. Трябва да погледна и ако не бъркам ще го пусна.
Ама кой ще ги решава?! Не ще да погледне моето. Прочело е първото стихотворение от христоматията-3 куплета!!!
С тази на бгучебник сме, че има речник на думите.

Намерих и го качих тук https://dox.abv.bg/download?id=fd3f891b3d# - Линк за сваляне

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 16:14 от /Hope/

# 760
Соул, питай ги ти... че ще им е по-познат ника ти предполагам.

Да наближи малко годината, към септември ще пиша, ако не ме изпревари някой.

# 761
  • София
Hope, това е сборника по математика, а аз за БЕЛ говорех 🙂

# 762
Лелееее, гледам много сте активни днес - викам си: "Да не би да отмениха НВО?" Вие за университети си говорите.
И при нас е на дневен ред темата за нови учители - и то по мат. и Бел. "Дирекгорката" опропасти едно добро училище. И аз мислех да я местя, ама щерката каза НЕ!

# 763
Нашата класна напусна месец преди края на учебната година. Първоначално доста се бях притеснила, защото им преподаваше по БЕЛ и бях доволна от резултатите, но засега съм с много добри впечатления и от новата класна. Децата също я харесаха, та се надявам тази промяна да им е от полза.

# 764
  • София
Сборника на Веди май го имаше някъде сканиран. Трябва да погледна и ако не бъркам ще го пусна.
Ама кой ще ги решава?! Не ще да погледне моето. Прочело е първото стихотворение от христоматията-3 куплета!!!
С тази на бгучебник сме, че има речник на думите.

Намерих и го качих тук https://dox.abv.bg/download?id=fd3f891b3d# - Линк за сваляне

Hope, много ти благодаря, тъкмо снощи дъщеря ми ми каза, че трябва да й го купя, сега просто ще го принтирам.

Vache, много готина история за името. Извинявай, аз инстиктивно чета както са ми го набили в главата преди толкова години, когато не ми е ясно какъв език е използван....Преди години, аз и сина ми в колата, той втори/трети клас...английски никога не е учил, учи немски засилено в училище...Та пътуваме из София и той ме пита "Мамо, кой е Джони Валкер?"..и аз докато загрея, че гледа навсякъде реклами на Джони Уокър....Satisfied SatisfiedSatisfied

Хера, тези кучета са супер готини, а всеки път като гледам филма "Хачико" с Ричард Гиър голям рев му удрям.

И сега малко на патерици да почерпя виртуално, CakeCakeCakeCakeCakeCake ,че синът ни вчера стана пълнолетен....направо не е истина как лети това време.

Общи условия

Активация на акаунт