Шестокласници 2023/2024 - Тема 3

• 27 450
  • 797
  •   1
Отговори
# 765
Жив и здрав да е рожденика, да сбъдва лесно мечтите си!

Линкът със сборника не се зарежда. Изписва Invalid URL

# 766
И аз да се запиша , че ви изтървах нещо.
Честито на Пух на момчето - здраве и късмет му желаем Blush
Моят малко се поориентира вече - ще редим всички специалности с математика ,информатика, компютърни и междудругото ще набутам и немските аз Wink Wink
Много искам да си остане в сегашното ( СМГ) , ама не съм сигурна ,че ще успее ...нещо не се справя добре по БЕЛ Cry
Ходи на уроци от средата на 6 кл по БЕЛ и пак е с 5 за годината ..
Сега след като им взеха и госпожата по БЕЛ и трябваше да им я върнат в 7клас , май се оказва ,че тя ще се пенсионира и маха, а те ме знам с коя ще продължат ..дано изкарат късмет . Не знам дали избраха и нов директор , че старият отиде в кварталното 105-то( май ).Не знам и защо все неговата паралелка е една от прецаканите ( все им слагат някакви дето по цяла година са в болнични , после що има 4 по история и ЧП ..ами миналата година имаше 6 , ама едвам стигнаха до средата на учебниците ...как да стане , като са и свикнали да не учат ) , или ни взимат най-добрите госпожи или някакви ненормалници ни слагат, дето не са въобще за прогимназиален етап Cry )
Но съм се примирила , ако детето иска да учи нещо, не му пречи да го научи и в училище , дето не е в топ 10 , само стискам палци да попадне в добра среда , че е страшно в някой училища Cry Cry а той моят е един добродушен , все да угоди на някой , да се впише ..( сега се развеждаме с баща му и се надявам , само позитивите да извлече , но пък е трудно ,защото уикендите ходи при баща си - който е водиш ли много готин станал, няма никакъв контрол за ученето , тотално се подбива авторитета ми и са едни 2 дни , в които се ходи по молове ,кина , лежи се и се мързелува - само на един баскетбол май ходи)
Та така , не знам аз как ще го нагодя,щото си трябва малко контрол ( той си е мързелив малко) и все много си вярва ,че с малко усилие ,ще се справи ...ама
Сега съм направила компромис и няма да учи немски тази година , но е обещал да се стегне по БЕЛ.

# 767
  • София
Жив и здрав да е рожденика, да сбъдва лесно мечтите си!

Линкът със сборника не се зарежда. Изписва Invalid URL

Копирай само линка, без текста линк за сваляне 
https://dox.abv.bg/download?id=fd3f891b3d# 
пробвай така, пусни го в гугъл само тази част и излиза

# 768
Pouh, честит рожденик! Жив и здрав, и да сбъдне всички свои мечти!

# 769
Pouh, да ти е жив и здрав рожденика!

# 770
  • София
Благодаря!

Сега като принтирам помагалото на Веди, гледам, че е от 2018-2019г., има преработено по новата програма 23-24г., имате ли представа дали има много големи разлики? Да знам дали да купувам или да принтирам Simple Smile

# 771
  • София
Pouh, четит рожденик! Да сбъдва мечтите си! Хайде сега и една шофьорска книжка Wink Simple Smile
Моята щерка това лято ми взе колата и в момента е на театрален фестивал в Созопол. Очертава се целя месец да е активен шофьор, само да треперя и да я мисля. Така че, момичета, вярно е това "Малки деца, малки проблеми..."

# 772
Ваче, пък моя не ми взе колата, направо си купи / е и с малко помощ от наша страна /. Там пък се оказаха други истории...

# 773
  • София
Пух, честит да е пълнолетния син! Да ви е гордост и опора! Flowers Hibiscus

# 774
  • София
Ваче, пък моя не ми взе колата, направо си купи / е и с малко помощ от наша страна /. Там пък се оказаха други истории...
Абе тя взе моята, щото нейната (моята стара) не е много за дълъг път, хахахаха
Но сега за първи път кара извън града. 2 г. си беше само градски шофьор.

# 775
Моят от сега се гласи, като станел на 18 г. да ми вземел колата...

# 776
  • София
Честит рожденик, Pouh! Да е здрав и да постига мечтите си!
Говореше се за промяна в законодателството и вземане на книжка на 17г., като до 18 трябва задължително да шофира с пълнолетен придружител.

# 777
Пух, благодаря за сборника. Това този на Донка Гълъбова ли е?
Ако да - няма ново издание, само сменят заглавието, че е актуално с новата програма в озон, но датата е 2019.

Редактирам се - наистина вече има с нова дата на издаване 2024.

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 11:06 от gato

# 778
  • София
Могат син е проучил за мотор вече как стоят нещата.
Иначе  ходи на картинг да кара редовно, ми добър е.

# 779
Момичета, не знаех, че има от 2024. Аз дори на хартия ми дадоха този от 2018 (купуван тази година) и видях, че съвпада с изтегления. Гледам, че и в стор.бг пише, че е по новата програма, а на година на издаване 2018. Та може и същия да е.

Общи условия

Активация на акаунт