Шестокласници 2023/2024 - Тема 3

• 27 453
  • 797
  •   1
Отговори
# 780
Ако ти е за упражнения, ще свърши работа. Ако им ги искат от училище, може би трябва последния тираж.

# 781
Pouh, честит ти рожденик! Жив и здрав да е, късметлия и с лекота да постига целите си.
paulieM, кофти стечение на обстоятелствата при вас. Дано да е спокоен преходът и да не се отрази на набора.
Благодаря за сборника и аз Wink

# 782
  • Стара Загора
Пух, честит ти пълнолетник! да е здрав и да следва мечтите си.
Сборникът на Веди по мат го имаме...новия...имаме и стария, обаче трябва да видя дали има разлики.
Пух, ето я моята красота
Скрит текст:

# 783
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Родител съм на двама седмокласници, които успешно приключиха седмокласната одисея. И точно, както те бързаха да разчистят стаята си от всичко свързано с НВО, така и аз искам да се отърся Simple Smile Та, търся доброволец, който да поеме Администрирането на фейсбук страницата: "На старта! 7-ми клас-Оригиналът". Моля, който желае да поеме този приятен ангажимент, нека ми пише на лично съобщение. Страницата е тази: http://www.facebook.com/groups/951846108620884/ Предполагам, че още малко настоящите седмокласници и техните родители ще се помотаме из темата. Но много скоро ще се оттеглим изцяло и ще сте на ход вие.
Прочетох, че се питате и кога ще ви предадем поща. В нашата тема получих одобрение да ви я предам. Така, че нека някой активен във вашите теми ми пише на лично, за да му предам и нея.
Ами, това е Simple Smile От името на родителите на вече бившите седмокласници/бъдещи осмокласници ви желаем много спокойствие, мъдрост, упоритост, късмет и успех на вас и най-вече на вашите деца! Нека всеки намери и попадне в най-доброто за него училище!

# 784
Много благодаря от мое име и от името на всички пишещи в темата бъдещи седмокласници. Надявам се и нашата одисея догодина да приключи накрая успешно....

Предлагам за наш "председател" Vache - като минала през седмокласната мъка, а също така активна и пускаща новите теми.

Да допълня - предлагам да се опитаме да запазим добрия тон без препирни и (много) спорове....е, лекинко може....

Ако някой не спазва, Ваче ще предупреждава и после - глобата от бутилка вино...(хих)

# 785
  • София
Честит рожденик на Pouh! Party Time

Относно смяната на учители по БЕЛ и Мат., много е неприятно. При нас не знам какво се случва, но всяка година имат нов преподавател точно по тези предмети, по математика даже всеки срок е различен. И сега в 7-ми пак ще са с нови и все още неизвестни Anguished

# 786
  • София
Пух, ето я моята красота
Скрит текст:
Оооо, каква плюшка.. само за мачкане Simple Smile

Предлагам за наш "председател" Vache - като минала през седмокласната мъка, а също така активна и пускаща новите теми.
Нямам против, но мисля, че е по-добре да не съм сама администратор. Ти би ли искала? Може и още някой желаещ?

Здравейте, момичета!
Родител съм на двама седмокласници, които успешно приключиха седмокласната одисея. И точно, както те бързаха да разчистят стаята си от всичко свързано с НВО, така и аз искам да се отърся Simple Smile Та, търся доброволец, който да поеме Администрирането на фейсбук страницата: "На старта! 7-ми клас-Оригиналът". Моля, който желае да поеме този приятен ангажимент, нека ми пише на лично съобщение. Страницата е тази:
Блазя ви! Ще драсна на лични.

# 787

Нямам против, но мисля, че е по-добре да не съм сама администратор. Ти би ли искала? Може и още някой желаещ?

Нямам против и аз. Нека се включи и още някой желаещ.

# 788
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Hope - и аз благодаря за линка. Тъкмо мислех да взема някой сборник, че този месец няма нищо извън класно.  

Pouh- честито пълнолетие на момчето! Да е здрав и разумен му желая, по всички направления, а другото ще си дойде само. Моя само чакаше януари и веднага записа шофьорските - и ги взе де, та и на вас пожелавам, с каквото се захване, да му върви!

Ilik123 и vache и Soul Free, и който друг се заеме -  благодарим!

# 789
  • Пловдив
От нашата група пристига още един подарък за вас Simple Smile
Тема за Школите в София. Имало няколко призива от Модератор да бъде пусната нова тема, но явно вече нашият набор няма никакъв интерес. Така, че ако желаете, поемете си и нея:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 15:53 от ilik123

# 790
Simple Smile Така като гледам тази година и за нас лятната ваканция не е напълно ваканция Simple Smile

# 791
  • София
Дайте идея за заглавие на нова тема, защото трябва да я пускаме вече. Време е да я кръстим "седмокласна", защото седмокласниците вече са осмокласници Simple Smile

# 792
Трябва ли да е с "интересно" заглавие или просто Бъдещи седмокласници ?

Ако сте за интересно, от мен тези дълбокомислени фрази....хаха

Седмокласник връзките затяга, за новата година трябва да се стяга.

Седмокласник ризата облече, за първи учебен ден почти е време вече.

# 793
  • София
Аз съм за стандартни заглавия, въпреки че и на Соул предложенията са екстра. Предполагам, че до 15ти  септември ще я изпишем.

# 794
  • София
Аз съм за стандартни заглавия, въпреки че и на Соул предложенията са екстра. Предполагам, че до 15ти  септември ще я изпишем.
Така както върви.... Simple Smile))))

Ще ползвам на Соул. Така и така годината ще е емоционална, поне да си личи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт