Рим - 28 тема

• 43 475
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
  • Milano
При мен се отваря. Продават се билети до средата на септември.

# 121
  • Русе
И на мен не ми се отваря сайта на Галерия Боргезе, който е даден на първа страница. Ако не купим онлайн билети, дали има да се продават на място за същия ден и колко ли време се чака на опашка?

# 122
Отваря се сайта при мен.

# 123
  • София
И на мен не ми се отваря сайта на Галерия Боргезе, който е даден на първа страница. Ако не купим онлайн билети, дали има да се продават на място за същия ден и колко ли време се чака на опашка?
тъкмо днес купих билети за нашите дати, но доскоро нямаше за нашите дати, трябва да се изчака, за коя дата търсите?
купих днес за нач на юли , ето тук:
https://www.ticketone.it/en/artist/galleria-borghese/galleria-bo … dar-start=2024-06
двама с две деца, 42 евро

# 124
Има ли възможност в Музеи Капитолини да си оставиш раницата  в клетка и да влезеш да си разглеждаш, някой дали знае?

# 125
Да има възможност. Даже е задължително. Ето така изглеждат клетките
Скрит текст:

# 126
  • София
Cosima на място ли взехте билетите за музеите ?

# 127
Да, но аз ги посетих далечната 2016 г. Но и сега не бих купила предварително билети.

# 128
Да има възможност. Даже е задължително. Ето така изглеждат клетките
Скрит текст:

Това е без допълнително заплащане нали? Само цената на билета за музеите?

И ние сме ги посещавали далечната 2008, но ни се очертава един цял ден след чек аут-а с раничките на гърба и търсим варианти за релакс 😋

# 129
Раницата, която ни накараха да оставим на гардероб не беше много голяма, нито пълна с багаж. Не сме плащали нищо допълнително.

# 130
  • Германия
Утре в 6 летим за Рим, ще хванем вай-вероятно такси от летище Фуимичино. Според вас първа спирка фонтана Треви ок ли е? И от там вече исп.стълби, Пантеона и към Ватикана? Или директно Ватикана да кажем на таксито и след това другите забележителности?

# 131
Посочените забележителности според местоположението са в реда - Ватикана, Пантеон, фонтана Треви и Испанските стълби. Аз бих избрала за начална точка или Ватикана или стълбите. А ако имам достатъчно време мога да обикалям във всяка последователност Simple Smile Разстоянията не са непосилно големи.

# 132
  • София
Утре в 6 летим за Рим, ще хванем вай-вероятно такси от летище Фуимичино. Според вас първа спирка фонтана Треви ок ли е? И от там вече исп.стълби, Пантеона и към Ватикана? Или директно Ватикана да кажем на таксито и след това другите забележителности?
билети за Ватиканът имате ли? ако не, не планирайте нищо освен Ватиканът, щото там не се знае какво ще е положението... може да се отвиси

# 133
Така, ние билети за Ватиканските музеи не успяхме да купим, преди малко показваше, че уж има за утре и като тръгнах да поръчвам ми даде два пъти грешка, вече всичко е солд аут. Видяло се е, че ще се редим утре на опашка. Днес минахме оттам, предложиха ни цена от 310 евро за двама възрастни и две деца, което ми се стори адски много. Стиснете едни палци да успеем да влезем утре. Иначе днес бяхме на площада докато папата говори, ако ще ходите имайте предвид, че ни накараха да си оставим бутилките за вода за многократна употреба отвън. Големите пластмасови също.

# 134
Така, ние билети за Ватиканските музеи не успяхме да купим, преди малко показваше, че уж има за утре и като тръгнах да поръчвам ми даде два пъти грешка, вече всичко е солд аут. Видяло се е, че ще се редим утре на опашка. Днес минахме оттам, предложиха ни цена от 310 евро за двама възрастни и две деца, което ми се стори адски много. Стиснете едни палци да успеем да влезем утре. Иначе днес бяхме на площада докато папата говори, ако ще ходите имайте предвид, че ни накараха да си оставим бутилките за вода за многократна употреба отвън. Големите пластмасови също.

Разкажете дали успяхте да влезете в музеите и колко чакахте? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт