Рим - 28 тема

• 44 535
  • 731
  •   2
Отговори
# 180
Да, може би трябва да се промени първата страница на темата. От сега може да се купи за ноември, което прави 4 месеца по-рано. Нещо да коментирате за алтернативни сайтове? Гледам продават за по 50 евро билети. А тези от 30 привършват.

# 181
  • Бургас
В сайта, който аз наблюдавах, до вчера билетите бяха по 46 евро, днес са 50, но пък има за всички дати.

# 182
А може би трябва да се попрочете някоя друга тема преди да се пита.
Информацията ще се промени, когато трябва.
Някой, ако има сигурна информация как се пускат билетите, моля да я предостави с линкове. Една жена каза не се приема.

# 183
  • Milano
А 2 месеца по-рано къде го пише?
Наистина се продават билети до края на годината.

# 184
Пише го на първа страница, защото до сега така беше.
Който има информация как ще е занапред да я предостави. Може от новата година да е пак два месеца напред, кой знае. Реджина ти знаеш ли или само апострофираш?

# 185
  • Milano
Ти претендираш за линкове, а в същото време не ги предоставяш.

# 186
  • София
Здравейте, в безплатния ден за Ватикана музеите затварят ли по-рано и има ли ограничен достъп до определени зони в сравнение с нормален ден?

# 187
  • Бургас
Нали тук в темата пише, че билети за Ватиканските музеи се купуват 2 месеца предварително. Има повече от два месеца до 09.09. Наистина всеки ден проверявам поне веднъж за началото на септември и всеки път ми дава, че са продадени билетите.
Взех билети за 5.09, но комбиниран с градините. Влизам в сайта по няколко пъти на ден, за да не изпусна като отворят за нашата дата. Обикновенните билети за ватиканските музеи пуснаха на 05.07 вечерта. На 6.07 сутринта още имаше от тях, към обяд вече бяха изчерпани. Тези, които чаках аз се появиха след 0ч на 6.07. Видях, че за средата на октомври още не са налични, а за ноември наистина пише,че могат да се букнат. Дали е някакъв бъг в системата, незнам. Платих с карта виза, дебитна, между другото, без проблем.

# 188
И аз се оглеждам за билети за началото на октомври. За музеите пише, че не могат да се букнат, но за същите дати има налични за градините в официалния сайт. В Get your Gide има налични за въпросните дати. Обаче там има два вида- стандартни( пак са с час на влизане) и skip the line. Сега не мога да се сетя последния път какви билети купувахме и се чудя голямата опашка за купуване на билети ли е или от хора, които имат билети, но не са skip the line. Разликата в цената е доста сериозна.

# 189
  • Бургас
Здравейте, благодаря за полезната информация! Ние ще пътуваме 8-13 септември. Изглежда закъснях с купуването на билети за Ватиканските музеи. Интересно, че за датите 11-12 ми дава "not bookable", а за 9 и 10 sold out. Каква е разликата? И ако може да кажете някой алтернативен сайт? Благодаря.
Току-що проверих за 9.09 и са пуснали билети.

# 190
Благодаря!

# 191
Явно периодично пускат по малко. И за октомври има, но сайтът ме изхвърля постоянно, щом стигна до плащане( дори не успявам да въведа карта).

# 192
  • Бургас
Явно периодично пускат по малко. И за октомври има, но сайтът ме изхвърля постоянно, щом стигна до плащане( дори не успявам да въведа карта).
Предполагам, че сайта се пренатоварва и дава грешки. Вчера цял ден беше така при мен. Взех билети през нощта накрая без проблем. Бях чела, че фирмите ги изкупуват и продават на високи цени след това. Може и това да е причината да свършват толкова бързо.

# 193
  • Бургас
Този нов вариант за пускане на билите за Ватикана ми оставя неприятен привкус. Купуваш си билети за не особено желан от тебе ден и час, защото само такива са били налични (и дори се чувстваш доволен че си успял да се докопаш, след като няколко дни си виждал надписи "sold out"), променяш си програмата за останалите обекти и изведнъж, хоп, отново има има билетите, които си искал.
Както и да е, дано поне си изкараме добре в Рим. Радвам се за всички, които са успели все пак да си вземат билети в тази леко изнервена обстановка.
Борбата за Колизеума и Форума за септември тепърва предстои Simple Smile

# 194
За Колезеума мисля, че са две касите и едната, до форума, е с много по-малка опашка. В края на април взехме билети на място за около 30 Мин.

Общи условия

Активация на акаунт