НАБОР 2005 - ще се втурнат в живота, ще превземат света

• 39 106
  • 769
  •   1
Отговори
# 375
  • В средата на времето
Успешна да е утрешната матура за всички деца! 🍀Дано постигнат максимален резултат, а ние да отдъхнем с "Мина и това"!😊

# 376
  • София
Успех на всички момичета и момчета утре!🍀
Зсмислих се, че за последен път изпращам на матура мое дете... Всъщност, изобщо няма да ми липсва емоцията.

# 377
  • София
Успех на всички деца и от мен!
Flowers Four Leaf Clover

# 378
# 379
  • София
🍀🍀🍀 Успех на децата! ❤️❤️❤️

# 380
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Успех на децата ни!

# 381
  • София
Добро утро - днес много по-спокойно от петък изглежда всичко Simple Smile

Успех на всички деца с приключването на този етап от образованието им!

# 382
Аз много се притеснявах да не се разболее девойката за матурите и от вчера аз се прецаках. Едно ми е настинало смачкано.
Девойката за АЕ Б2 нито тя, нито аз я мисля особено. Да ходи и да се връща от там. Както тя каза, ако за пет години не го е научила, няма какво да му се готви сега.
Успех и спокойствие на всички!

# 383
  • София
Преди да съм ви изчела - късмет и успех на всички по всичко, на което се явяват днес!!! Да им е по вода! И да минава и това Simple Smile

# 384
  • София
Успех и отлични резултати на днешния изпит на децата ни!

# 385
  • София
Успех на всички деца 🥰
В София пак заваля...... Нека водата бъде с тях и да им е на късмет 🍀

# 386
Да им върви по вода на децата! При нас в центъра заваля яко. Дано не ги оставят да висят под дъжда като ги викат толкова рано.
Подготовката за днешния изпит по АЕ Б2 се състоеше в гледане на Netflix. Упражнявал listening!
Да сме живи и здрави!

# 387
  • Разпиляна във въображението
Успех на всички! Сутринта казаха, че по Философия са само около 1000 деца Simple Smile При нас е мрачно, но не вали. Вече започвам да се притеснявам за бала в сряда Simple Smile

# 388
В 8.15 ще изтеглят номера на темата за професионалните гимназии, по канал 1.
Аз лично се вълнувам и стискам палци, защото знам къде са и слабите места.
Успех на децата

# 389
  • Пловдив
Късмет и успех на всички! При нас днес е кулминацията на дългото решаване на задачи! Да видим дали ще е доволен от развръзката Smiley Вчера до късни доби се подмятаха задачи и решения в чатовете, той спря още към 15 часа, но до вечерта момичетата го питаха. Доста от неговите познати са днес на МАТ, останалите са на английски или испански.

Общи условия

Активация на акаунт