НАБОР 2005 - ще се втурнат в живота, ще превземат света

• 39 075
  • 769
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Моят варненец е от Чайка, по адрес, Техникумите като училище, а  беше разпределен в Аспарухово. През целият си живот е ходил 3 или 4 пъти до Аспарухово. Кола нямаме. Сутринта баща му ходи с него да търсят училището.

# 421
  • София
Изида не е писала повече, така че със сина и всичко трябва да е наред.

Преди първия изпит, в непознат квартал, където отказа да го заведем, няколко пъти му напомних да ми пише когато пристигне. Изпълни го.
Днес пак очаквам индикация, че е пристигнал, но не съм напомнила, а и училището е наблизо и познато. Пиша му и получавам отговор: И днес ли трябваше да ти кажа, то няма опасност да се загубя.

В дъжда днес се облече в бяло, в какъв вид ще се върне...
И да ви почерпя за порастналото си момче. Днес става на 19 години.
Скрит текст:

# 422
Нашият директор ги беше инструктирал да се разходят до 2те училища, след като си вземат бележките, за да са сигурни къде се намират. Колко му е да отидеш до другия край на София..

# 423
  • София
Когато в една стая има камера, която предава звук и картина, за мен остава неясно, защо трябва да разпределят детето ми от източна София в буквално нейния западен край. Детето ми е за подобряване на качеството на въздуха в София и рядко използване на автомобил в града, но за да стигне до въпросното училище трябва да смени две линии на метрото и накрая да хване трамвай. Гугъл мапс показа, че с кола е по-бързо, затова в миналия четвъртък изминахме трасето с автомобил и в петък знаехме къде отиваме и горе-долу колко време ни е нужно. Колата ми показа 27 км за двете посоки, пък го минах три пъти - опознавателно, за целите на ДЗИ и за след ДЗИ-то, т.е. 81 км.

# 424
  • София
Добро утро!

Мартеа, топ, топ, топ! Само дето не знам да се смея ли, да плача ли.... добре, че са шегите, да си кажем истината!

Браян, как е дребният? Бързо и леко да минава през това!

Mrs Jan, честит празник! Да е здрав и много щастлив!

Ние снощи се скарахме и злобата ни държа и двете в кондиция да не се притесним. Сутринта баща й я закара, аз ще отида да я взема, че да не подгизне. Нямам надежди да си е взела чадър. Блондинка мамина....

# 425
  • София
Mrs Jan, здрав и щастлив да е синът ти, с лекота да постига целите си!

# 426
  • София
Стана ми тъжно направо. Горките деца... Pensive
А за ВТУ Тодор Каблешков направо думи нямам...
Синът ходи там на пробна матура и не успя да се ориентира, без да звъни на преподавателката, че и за някаква глутница бездомни кучета, които си пазат територията, ми разказа...

Mrs Jan, честит да е рожденикът! Здраве и  любов Wink

# 427
  • София
Mrs.Jan честито да е порасналото ти момче!Здраве,успехи и много сбъднати мечти му желая!
Изтръпвам всеки път,когато прочета за лутащо се дете в търсене на училище за полагане на ДЗИ..Да,големи са,могат да се оправят сами и тепърва това им предстои.Но защо в деня на изпити трябва да са подложени на допълнителен стрес!Те се правят на непукисти,но не съм сигурна, че е точно така.
След като РУО Варна може,значи навсякъде може.
Във ВТУ "Тодор Каблешков"  е ЧУ Образователни технологии.Явно там е било разпределено лутащото се момиче.
Ние не сме проигравали маршрути,защото и двете училища,в които беше разпределена дъщеря ми са ни познати,както и пътят до там.

# 428
  • София
Моят не е с бяло ,но е само по тениска и суитшърт+ велурени маратонки. Не ми се спореше сутринта- и аз си имах късметлийски дрехи някога,та знам....
Дали ще си извади чадъра .....не се знае ....
Дали ще пие аспирин като прогизне....не се знае....

Частно училище....малко ли са държавните в София та пратиха горкото момиче на май....та си !!!!!  Imp

Mrs.Jan- късметлия да е сина ти!

# 429
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Mrs.Jan да  ти е живо и здраво порасналото момче!

# 430
  • София
Ние явно сме извадили късмет. И 4-те матури са му в лесни училища, на разстояние не по-голямо, отколкото до неговото.

# 431
  • Разпиляна във въображението
Mrs Jan, да е жив и здрав!

При нас БЕЛ бе в нейното си училище, сега втората е в друго. Градът е малък и училищата не са чак толкова много.

# 432
  • София
Честит да ти е, Mrs Jan!

# 433
Mrs Jan, да бъде здрав и късметлия във всичко! Ето сега за подарък ще получи най-добрият резултат Hug
Моят ни чадър взе, ни обувките си смени - тръгна по маратонки както всеки ден… Нищо не казах, знам, че няма смисъл и освен да се скараме няма да постигна друго. Ще се прибере мокър! Само се надявам да се прибере след марурата, а да не ходи мокър цял ден/нощ по улиците Grin

# 434
Мартеа, посмях се, благодаря!
Mrs Jan, зраво и щастливо да е момчето ти!
И ние в групата по посрещащи изгрева тази сутрин. Наборката разпределена в училище в другия край на града, мм я закара. Такава липса на ориентация като при нея не се среща често и ако трябваше сама да го търси до обяд не би го намерила.
Да имат късмет и вдъхновение днес всички младежи! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт