НАБОР 2005 - ще се втурнат в живота, ще превземат света

• 39 070
  • 769
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Mrs Jan, жив и здрав да е младежа. Да успее във всичко с което се захване и да потигне мечтите си. Да му е весел празника.
Нашият извади късмет с училището. Не само, че е в центъра, ами и двата ДЗИ са в него. Само стаите са различни. Той казва, че бил единственият от всички, които познава разпределен и за двата изпита в едно училище.
Сутринта, въпреки дъжда, обу чисто новите си бели маратонки. Не исках да се разправям рано рано с него. Поне си взе чадър.

# 436
Моят е готов - било лесно! Обикновено това “лесно” не вещае хубав резултат, но свършено е вече No Mouth

# 437
  • В средата на времето
Mrs. Jan, жив и здрав да бъде, късметлия, да постига, каквото си е наумил без излишни трудности и пречки! 😊 🎉 Весел празник!

Моят син не се обади повече, явно е влязал. Сутринта си навлече късметлийската тениска (по негови думи), може и тя да му е помогнала. 😊 Чадър не взе, защото това е най-излишния в света предмет, пак според него. Обича да си ходи мокър и подгизнал и туй то. 🙄

beki, по какво беше матурата на твоя син, че не се сещам сега?

# 438
Моят син се явява на АЕ ( B1 ). Обади се преди десетина минути. Каза, че частта със слушането била ужасна, т.е. самото произношение и качеството на аудиото били много лоши. Останалото било лесно. Както каза той " Каквото за всички, това и за мен ".

Последна редакция: пн, 20 май 2024, 12:35 от ant

# 439
  • София
Това с проиграването на маршрутите при нас афиф се оказа почти Simple Smile Първото школо в Подуене го "проигра" с колата и отиде толкова рано, че е висял половин час пред училището да му отворят. И щото аз, нали, го изритах от вкъщи рано-рано, щото ги искали там още в 7,30. Днес е в 127, на 20 минути от нас с метрото и малко пеша, ама не - с колата за късмет трябвало да бъде возен и, понеже е близо, тръгнали късно и 15 минути са чакали в задръстването да зареждат заведенията досами училището. Едва сколасал към 8,15 според мм!!! И, естествено, е без чадър. Добре, че офисно съм наблизо, ако му се отсърдя за ината и още вали, мога да отида да доставя един заслон.

# 440
  • у дома
Моят син се явява на АЕ. Обади се преди десетина минути. Каза ,че частта със слушането била ужасна, т.е. самото произношение било лошо. Останалото било лесно. Както каза той " Каквото за всички, това и за мен ".
Същите думи чух преди 3г плюс,че се е паднал на последния чин и сърцето ми слезе в петите,защото оценката от ДЗИ ае му трябваше за кандидатстване-изкара единственото 6,00(МГ) и ви пожелавам и на,вас късмет и успех!

# 441
  • София
Mrs Jan, жив и здрав да е младежа! Да има много успехи и да сбъдне мечтите си!
мартеа, право в десетката!
На мен ми е странно защо при толкова държавни училища в София, тази година използват и сградите на частни училища? Ако не е нова схема за отклоняване на средства, интересно ми е какви са аргументите на МОН.
В "Свети Георги" тоалетните са били с карти за достъп - влизаш и излизаш с карта. Съответно  всеки зрелостник е придружен до тоалетната и надлежно изчакан вътре от квестор Close

# 442
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Аз се стационирах пре училището. Обади се, че излиза.
В далечината видях и момичето от сутринта. Явно е влезнало

# 443
  • София
Mrs Jan, честит рожденик! Да бъде здрав и успешен!

Моят младеж днес извади късмет с кварталното училище. Отделно го и закараха двама негови приятели.
Силно стискам палци за страхотни резултати и най-вече на тези на които им е нужна тази оценка! Сигурна съм, че са се справили много добре децата!

# 444
  • Бг-мама
И нашият младеж се обади. Лисънинга се е чувал отвратително и темата на есето била гадна. Другото е било писмо. За него каза че било добре. Ми квото такова свърши се! В2 е нивото на изпита.

# 445
  • София
pisho, и моят е в 127 СУ и днес тръгнахме по - късно, защото в петък са висяли повече от 30 мин. навън. Ами днес един боклукчийски камион задръстил една от улиците в близост до училището и като се извила една колкона от коли, едва едва се придвижихме. За щастие стигнахме преди  8 часа, но ако бяхме тръгнали още по - късно, както желаеше младежа, със сигурност щяхме да сме след 8 там.

# 446
  • В средата на времето
Обди се току що. "Как беше" , питам аз, "Е как да е, английски", отговаря той. 🙄Иди, че разбери. С допълнителни въпроси разбрах, че било лесно. Пак. Като знам как се справя с писането на есета, не очаквам върхове. А и темата ми се видя малко странна. Каза, че аудиото било много добро. Явно Втора АЕГ се отплати с това. 😊

# 447
  • нейде там, където ....
Mrs Jan, честити да сте!

И аз размишлявам за разпределението за ДЗИ, малоумието на този, дето го е измислил и за децата, които няма да успеят да стигнат навреме. В стаята в петък един стол е останал празен Disappointed Relieved

# 448
  • София
Мартеа, страхотен разказ! Flowers Tulip
Mrs. Jan, Честир рожден ден на сина ти! Здрав, щастлив, окрилен! Да постига мечтите си леко!
Нашите освен в едно училище, излизат и в един месец родени, ама чак сега го разбирам Blush Моят е в края на май.

Нинка, страхотно, че си видяла и закъснялата девойка и най-вече, че си ѝ помогнала. Като те четох за Бели Дунав се замислих дали не пишеш за 101во Бачо Киро. Аз там доставях сутринта. Не очаквахме страхотното задръстване около Сточна гара и паркирах в 7,51. Матуристът беше притеснен, макар и на време. Сега като ми звънна каза, че в 8 затворили и не пускали повече. Ама той вече вътре е бил, не се знае до колко е достоверно това.
Иначе и той в 11,30 звънна. Лесно било. АЕ - Б1,1. Хем почнали много късно, чак към 9ч.
jd, и при МС в петък е имало 1 брой неявил се. Но там е имало и поне 3-4 излезли след 2рата част. Мислех, че не може по правилник. Но се оказа, че можело директно след края на 2ра част, без да оставаш и чуеш темите по 3та.

# 449
Мисля че съм пред припадък. Боже, докъде ме докараха! Нямам още ни вест, ни кост.

Общи условия

Активация на акаунт