НАБОР 2005 - ще се втурнат в живота, ще превземат света

• 39 075
  • 769
  •   1
Отговори
# 495
Явно, лошото озвучаване е проблем на тази матура!
Някой от МОН, дали ще понесе отговорност за това! Не е нормално, да не може да се осигурят що годе добри технически средства за чуване!

Последна редакция: пн, 20 май 2024, 16:17 от BRIT

# 496
Те и на НВО 10  пак техния набор бяха с грешни формули...

# 497
  • София
И моята се оплака от озвучаването. Била е на последния чин в "иновативното" с роботика 55-то. Каза, че само бучене се е чувало.

# 498
  • София
Такаааа, да се надявам, че напрежението за повечето от нас рязко спадна. Очаквам покачването му около 6-7 юни. Дано са се справили матуристите, независимо от: лошо озвучаване, кофти квестори, липсващи стълбчета в диаграма и/или мързел.

Понеже нямам шанс да изчакам изписването на темата, за да пуснем анкета в следващата, след малко ще пусна под отделни номера заведенията, за да си полезвате полезното за вас. Дано форумът неме ограничи в броя на поредните постове.

Mrs. Jan, много, много здраве, късмет и попътен вятър на порасналото ти момче!

# 499
  • София
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/17961759
Директори и по точно един, иска на всички ученици да им се дадат максимален брой точки за тази задача или да не се вземе под внимание.

Наскоро се чудех да не му се е случило нещо на този човек, че така изчезна от полезрението ни.... сега се чувствам добре.

Споделих с наборката за озвучаването и тя каза, че учителите им са ги съветвали да не се явяват на матура по език точно по тази причина.

# 500
  • София
Безпощадни сте! От снощи и днес следобед изчетох над 50 страници от старата и тази тема😁. Нямаше начин да ги пропусна .

По обед получих на Вайбър - "Приключих. Това ми беше от средното образование " За пръв път се натъжих. Може би и за мен това беше досега със средното образование...

Дано всичките ни деца (пардон, зрелостници) имат нужният им резултат!

Последните 4 години не мога да ги свържа с образованието на МС. Уви! То загуби, пренастройка на бита и приоритетите.
Скрит текст:
(Ако си спомняте тати изчезна в планината и открихме останките му 15 месеца по-късно, междувременно куче спасявахме и отглеждахме на село, паралелно мама започна да има нужда от все повече съдействие, защото крепяхме сериозно хронично заболяване. Тази пролет, на 4-ти май, Велика Събота и тя си тръгна. Остави ми да се грижа за градината и поне тази година няма да я предам)
Темата и вашите споделяния ме държаха свързани с училище и възрастта на децата ни. Благодаря ви!

Дано всички са здрави и да смогват с важните уроци и изпити в живота 🤗

# 501
Пуснаха темите, но английски и др. езици липсват.
dimitrina 73❤️

# 502
Да се отчета и аз - дъщеря ми е от Първа английска гимназия, явява се на втора матура В2 по английски.
Оплака се  много от озвучаването. Матурата й беше в 33 ЕГ - като се усили пращи ужасно, нищо не се чува. Иначе всичко останало е било ок.
Много ме хвана яд.

# 503
  • у дома с любимите си хора
Димитрина, помня как баща ти изчезна. Имам ужасни предчуствия за хората, които се губят в планините. Някак се чуствам част от тяхната съдба и тези ми усещания,често и дежавюта ме държат с месеци за гърлото.Ужасно съжалявам за загубата ти.

# 504
  • София
dimitrina73, много съжалявам за така стеклите се обстоятелства Disappointed Дано имаш подкрепа на близките си, за да се справиш с цялата ситуация....

Както си помислих, не мога да пускам последователни постове. Ето всички предложения. Избирайте си по номер в отделен пост или на лично (моля, не дублирайте и двата варианта). В сряда следобед сядам да броя.

1. Osteria - на Шипка
2.Burrata на Шипка
3. Виктория на Цар Освободител
4. Пей сърце
5. Garden house
6. Hasienda

Най-многото гласове, водят до избор на заведение

Последна редакция: пн, 20 май 2024, 17:10 от Fair Lady

# 505
  • Варна
Dimitrina Purple Heart Градината и природата ще ти донесат нужното успокоение, дано!

Там са и езиците, по нива, под другите предмети.
https://www.mon.bg/obshto-obrazovanie/darzhavni-zrelostni-izpiti … li-za-dzi-2024-g/

# 506
  • София, в момента в любимото ми село Железница
dimitrina73 голямо гуш!

Една от причините наборката да не избере матура по език е точно озвучаването.

Наборката си провери матурата. От първа  част 35 от 65, като не си е давала никакви точки на философското четене с разбиране и разбира се за есето. Важното е, че минава със сигурност заветните 30 точки. За повече ще чакаме 7 юни.
Ура прЕключихме!

Последна редакция: пн, 20 май 2024, 17:42 от ninanb

# 507
Ядосана съм - не се явява цяла София на ДЗИ по език - не можаха ли да подберат такива училища, в които има нормални условия за слушане? Това би дало смисъл на пътешествието из града!

Последна редакция: пн, 20 май 2024, 17:37 от Шарлот

# 508
Димитрина, силни прегръдки от мен!

# 509
В това отношение - адмирации за РУО-Варна, тази година на втора матура почти всички зрелостници са в собственото си училище или в съседно!
Ооо, не всички
По АЕ бяха нашите в Яворов - Владиславово. Първата беше в тяхното училище. Никак не е близо, на другия край на града.

Общи условия

Активация на акаунт