НАБОР 2005 - ще се втурнат в живота, ще превземат света

• 39 082
  • 769
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Сойка, по негови думи първи модул лесен, втори-третата е била по-трудна. Но аз не разбирам, и не мога да дам оценка.
Честит рожден ден на рожденика днес
При нас задачите са решени, но както обикновено, на едната задача условието е прочетено грешно и призмата станала пирамида или обратно .. Пуу патент .

# 481
  • София
BoEl, докладваха в ефир.
E-mail - Write a letter of complaint for being accused of shoplifting in a department store. Proving yourself innocent, you did not get an apology from the employee.
Essay - Write an opinion essay  on the need to facilitate a link between schools and the workplace.
Letter of complaint e към компанията ofc. и там искаше и apology, и compensation.
От сина ми Simple Smile

Последна редакция: пн, 20 май 2024, 14:22 от pisho

# 482
  • София
Приключи се Grin Най-доволен е, че вече е зад гърба му.
Не очаквам(е) чудеса при резултатите (специално за втория ДЗИ).

# 483
  • София
Обади се преди малко , бесен! Явява са на АЕ Б2. Бил е в 157 СУ, каза, че озвучаването е било трагично...
Всяка година един от кръговете на олимпиадата по испански се провежда в това училище. Всички знаят за трагичното озвучаване и на никоя от "гумените глави" горе не й пука.

# 484
  • Sofia
Моя син беше на английски В2,почти нищо не се е чувало на слушането.Било пуснато с много слаб звук ,а като се усили пръщи.Той е седял на първия чин и пак не е чувал,представям си на задните чинове.Добре ,че не му зависи нищо от тази оценка,но съчувствим на децата на ,които им трябва висока оценка ,22ро е училището.

# 485
Честито да е момчето, което днес пораства!
И в провинцията щерката се оплака от озвучаването на матурата по английски език- В2. Не мога да не се ядосвам на такива глупави спънки.

# 486
  • Sofia
Мда, и по немски в две различни зали във ФЕГ звукът е бил ужасен. В залата на сина ми всички са помолили да усилят, но това бил максимумът. При съседското дете страшно браждене от колконата. Защо има такъв огромен компонент слушане в матурата, след като училищата нямат техническа готовност за това Rage

Mrs Jan, много успехи, здраве и щастие на порасналия младеж!!! Хубав празник! Revolving Hearts

# 487
И моят математик е доволен от матурата. Цитирам: "Не беше много трудна. Всичко си реших."

# 488
  • у дома с любимите си хора
Моето ми се обади доста късно - след 13:30 и въобще не беше във възторг от математиката, чак нямаше желание да говори за това ДЗИ. Това беше последната матура за него.

# 489
Нямате изчитане.
Mrs. Jan много здраве и късмет му пожелавам.
Моето момче е доволно от това което е направило. На дребното освен тестовете, които нищо не са показали са казали да направи ПСР за коклюш. При положение, че е от февруари кашлицата какво ще покаже този тест и личната не е сигурна какво да ми отговори.

# 490
И при моята госпожица е било доста зле озвучаването - 127 СУ, английски В2.
В допълнение тя се е сцепила да кашля, така че допълнително е пречила на останалите и се е чувствала много виновна.
Каза ми, че едва не се е разплакала от притеснение. Според нашия доктор е алергична кашлицата, така че поне сме спокойни, че не е заразила никой.
Извинения от нейно име на всички деца, които са били в нейната стая.
Иначе, според нея, не било трудно.

# 491
Да е жив и здрав рожденикът!
Озвучаването явно е масов проблем. За СМ оценката не е решаваща, но все пак се надяваше това да му е по- добрата матура. Но е безобразие ако за някой е балообразуваща и това , че не чува добре, му намали оценката😡
Отзивите от МАТ ПП са разнопосочни, чакам я с интерес, че СМ я е записал за трета. Дано Janis се включи с коментар.
Още малко остана и ще може да си сипем😂

# 492
  • София
aniK, с това браждене от колоната, може да са били в една стая Simple Smile
Наборът ходи на пицария с приятел и сега спи. Завиждам му. В това време и на мен ми иде да си полегна.

# 493
  • София
                Омръзна ми да чета глупости!  Един мислещ човек на тази възраст и без изрисуваните стълбчета на диаграмата , само с цифрите би отговорил на въпросите без затруднение. В ДГ ни трябва онагледяване даже в различни цветове. Говорим за 19 - годишни - пълнолетни , а не за 3-годишни ,които разчитат основно на нагледно-образно мислене,  не на логическо.

Не е точно така. Когато се предлага за анализ координационна система с множество разхвърляни числа в произволен ред и с някакви изписани словосъчетания под графиката, не е ОК да се гадае нивото на съобразителност на 19-годишните по време на държавен зрелостен изпит. Това не е изпитване за досетливост или съобразителност, нито за врачуване. Условието трябва да бъде точно, ясно и еднакво подадено към всички участници в изпитния процес.
Дъщеря ми е сред учениците, получили заданието без растери и очертани граници на стълбчетата от графиката, респекстивно и без легенда. Когато впоследствие видя как изглежда графиката в ПДФ-а от страницата на МОН, избухна в смях и каза, нищо подобно не е било на хартиения носител.
Въпросът е защо тези служители, които е следвало да проверят качеството на отпечатване на изпитните листа, не са си свършили добросъвестно работата. А не защо децата не са се втурнали да търсят логика в хаоса по време на изпит.

# 494
  • София
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/17961759
Директори и по точно един, иска на всички ученици да им се дадат максимален брой точки за тази задача или да не се вземе под внимание.

Общи условия

Активация на акаунт