НАБОР 2005 - ще се втурнат в живота, ще превземат света

• 39 061
  • 769
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Mrs Jan, честит да е младежа! Flowers Four Leaf Clover

Моето детенце също приключи с образователната ни система днес. Очакваме резултатите, които не са ни решаващи, дипломата ни е по-необходима, за да приключим записването в университета, в който беше приета на ранна сесия преди месеци.
Беше на АЕ B1.1 и каза само, че на слушането не се е чувало хубаво.

Последна редакция: вт, 21 май 2024, 12:01 от veka

# 466
  • Варна
Mrs.Jan, да ти е жив и здрав сина.
Хубаво-лошо вие поне минахте този етап. Има да го мисля какви ще ги свърши на 1.

# 467
  • София
И моят приключи.
Каза, че изпита бил много лесен. АЕ - В2.
Сега да имаме здрави нерви да дочакаме 7.06. и след това още по - здрави като видим резултатите Laughing

# 468
  • София
Mrs. Jan, много здраве, късмет и успех!
Така като се слушам догодина пък може пак да им се пресекат пътищата на младежите ( а дано:)))
Аз още нямам заветното прозвъняване, че е приключил, а сутринта тръгна супер надъхан, че всичко си знае и тея матури ги решава за час и половина (МАТ ПП) та сега потропвам нервно по бюрото вече и работата хич не ми спори...
Много неприятно това с недобрата озвучителна система Sad
Момичета много ми се иска да се запознаем и на живо, за съжаление уикенда на 01.06 ми е тотално невъзможен...

# 469
Обади се и моята испанска девойка - каза, че такова трудно слушане не е правила, четенето е било ОК, есето и писмото ТОП 😂.

# 470
# 471
Ох, обади се - справила се била (то какво друго да каже). Чувало се много добре, рийдинга бил лесен (тук съм склонна да повярвам, защото си спомни с подробности текста), писмото го била писала, за есето - квото, такова.
А, дано! Не й е важна оценката.
Отивам да ям, да пия кафе и изобщо - животът тръгва отново!

# 472
И нашите от прецаканите с аудиото в 32-ро.
ЧРД на рожденика.

# 473
  • София
История. Имало е граматическа грешка в един от въпросите. Поправила я е, защото я е дразнила. Много е доволна от темата за Голямата депресия. Изписала е 5 страници.

# 474
  • Пловдив
Сойка, по негови думи първи модул лесен, втори-третата е била по-трудна. Но аз не разбирам, и не мога да дам оценка.
Честит рожден ден на рожденика днес

# 475
Моят син се яви на МАТ ПП. Доволен е, но твърдо отказва да си провери отговорите с останалите, а след това и като ги публикуват. Много ме ядосва- да види, да каже колко от колко има и да знаем горе-долу какво да очакваме. Ама не, щял да чака! Така е и по БЕЛ. В неведение сме.
Добре че не са му важни тези оценки. Чакаме само дипломата, за да се запише, но все пак тази неизвестност ме изнервя.

# 476
                 Омръзна ми да чета глупости!  Един мислещ човек на тази възраст и без изрисуваните стълбчета на диаграмата , само с цифрите би отговорил на въпросите без затруднение. В ДГ ни трябва онагледяване даже в различни цветове. Говорим за 19 - годишни - пълнолетни , а не за 3-годишни ,които разчитат основно на нагледно-образно мислене,  не на логическо.

# 477
  • София
И синът ми от втора английска. Беше изумен как в 127-мо, вместо да си ползват СТЕМ системите, дето седят по класните стаи като паметници, са им пуснали лисънинга от “аварийната” озвучителна система в директорския кабинет, тоест от системата за звънеца и алармата. Отвратително е било. Добре, че не му трябва тази оценка. Яд го е само “да не изложат класната”, че може да няма 100 точки 😂. Да му имам самочувствието.

Последна редакция: пн, 20 май 2024, 14:00 от pisho

# 478
Същото и при моя син. Всъщност не произношението, както писах по-напред е било лошо, а самото озвучаване. Но каквото такова, на него не му е решаваща тази оценка.

# 479
Може ли някоя добра душа да сподели темите за писмото и есето на В2 по английски.

Общи условия

Активация на акаунт