НАБОР 2005 - ще се втурнат в живота, ще превземат света

• 39 050
  • 769
  •   1
Отговори
# 510
Редакция!
Отчет за математиката днес: трудна е била според МС, нерешена една задача и една подточка, на която отделил 100 минути иииии.
 Не е доволен, очаквал е всичко да реши.

Последна редакция: пн, 20 май 2024, 21:05 от kassii

# 511
Аз мисля, че проблемът е в записа, а не в аудио-системата …., освен ако някой не потвърди за училище с добър звук. За Протокола В1.1 АЕ в 18-то — лошо качество. Мисля, че изпуснаха отличните оценки на лесната матура 😏

# 512
И сина ми каза, че текстът за слушане по испански е бил доста гаден.
А на мен, да си призная, от петък ми се въртеше едно предчуствие, че от МОН са решили да направят матурите по езиците по-трудни от преди. Просто колкото пъти чух нещо за матурите по ТВ/радио, все някой експерт обясняваше как не било така много Ок да се избира език като втора матура заради това, че било по-лесно.
Може би си въобразявам, ще накарам сина ми да сравни с минали години.

Честит да е младежа рожденик - жив и здрав, и много щастлив!

Димитрина Heart

# 513
Аз мисля, че проблемът е в записа, а не в аудио-системата …., освен ако някой не потвърди за училище с добър звук. За Протокола В1.1 АЕ в 18-то — лошо качество. Мисля, че изпуснаха отличните оценки на лесната матура 😏

При дъщеря ми, Варна, у-ще Елин Пелин, записът е бил добър. АЕ - Б2

# 514
И в 1 английска е бил добър звукът - АЕ-В2
Забравих да напиша:
Лейди, където изберете - имам карта на телефона и ще ви открия Joy
От години не ходя по заведения и съответно нямам идея къде, какво, как е при тях…

# 515
  • София
димитрина, съжалявам! Спокойствие и хубави дни ти желая!

# 516
За В2 няма оплаквания - това проследих. Английският като втори език е бил с проблемен запис. Според дъщеря ми дикторът е бил с недобра дикция (не произношение), а тя е с С2 на двата сертификатни изпита.

# 517
И при нашия младеж АЕ-В2 в испанската записът е бил добър.

# 518
  • София
И моят се оплака от лошо озвучение. Много пращяло и много трудно се разбирало какво се говори. Всичко друго било лесно и смята, че ще има висок резултат.
Димитрина, много съжалявам за загубите, които сте преживели. Загубих и двамата си родители в рамките на 4 години и в началото беше много трудно, но заради семейството се събрах и продължих напред. Пожелавам ти и ти да намериш сили и да продължиш 💜

# 519
  • София
Видях сина ми за 5 минути преди да излезе, но каза че звука е бил добре, в същото 18-то.

Димитрина, съжалявам за всичко, което ти се е наложило да преживееш.

Така като се слушам догодина пък може пак да им се пресекат пътищата на младежите ( а дано:)))
Дано само не са се забравили след толкова години.

# 520

При дъщеря ми, Варна, у-ще Елин Пелин, записът е бил добър. АЕ - Б2
При синът ми, лош запис
 Варна - Пейо Яворов АЕ- В2
Но пък според него е била по-лесно от ПМ организирана в училище.

# 521
# 522
  • София
За В2 няма оплаквания - това проследих. Английският като втори език е бил с проблемен запис. Според дъщеря ми дикторът е бил с недобра дикция (не произношение), а тя е с С2 на двата сертификатни изпита.

Синът ми е с С2, яви се на днес на В2, първи профилен му е - да е лесно, нали Simple Smile. В 127 звукът е бил ужасен от централната (звънчева) озвучителна система, дикторката от изпита иначе си е била все същата с ужасно фалшива произношение, на която са правили пробните матури във Втора английска, до болка позната от безкрайните лисънинги Simple Smile. Озвучаването е било високо, но с пращене на първите два текста, много глухо и тихо на третия и средна хубост нагоре-надолу на четвърти и пети текст, с пращене. Реагирали са пред квесторите, че не чуват, дошла директорката, да им се накара, че било на макс, как така не чуват, усилили отново на трети текст, на четвърти някой друг се оплакал, че е високо и пак го намалили. Та така, цветно представено Simple Smile
Във Втора английска на В2 днес не е имало проблем със звука Simple Smile

# 523
  • София
Проблемът със звука за B1.1 е всеобщ, явно. Но с епичната каша, която се очертава с провеждането на матурата в 133, малко училища могат да се "похвалят".😎. Решавали са модули от различни нива в поне две от стаите със сигурност. Направо не ми се вярваше. Не виждам как би могла да бъде "санирана" ситуацията.

# 524
  • София
За съжаление това беше по-лошото ми предположение. Иначе се надявах да става въпрос за развален телефон между децата. Райтингите ли са били от ниво Б2?

Общи условия

Активация на акаунт