НАБОР 2005 - ще се втурнат в живота, ще превземат света

• 39 050
  • 769
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Да, на математика е днес дъщеря ми. Иначе пък училището се падна почти срещу нас - на 2-3 минути пеша/ от другата страна на булеварда/. Simple Smile

# 631
Това с барманството явно е някаква мода и имат някаква романтична представа за него… Когато обясних колко миене (без значение на ръка или в миялна), носене на стока, материална отговорност, работно време + допълнително поне 30 мин за оправяне на бара след работа, свършване в малките часове (без ГТ), ползване на такси, за да се прибере и заплащането, което му предлагат се отказа. Не му излезе сметката нещо, ама не се бил сетил за толкова неща Joy

# 632
  • София
voltage13 - и аз си мислех ,че моето е с 2 леви ръце,но ми демонстрира как е носил по 3 чинии на ръка като беше сервитьорче около нова година  в Маринелата
Ококорих се- ако ми беше счупил чиниите- щеше да си чисто сам, ама  оцеляха
LaughingLaughingLaughing

Нека пробва щом иска- аз лично съм пробвала всичко на 18г....школовката в МсD при отварянето в София през 1995 и до сега ме държи/ научи ме да благославям на ум и да се усмихвам мило/ Smiling Imp

# 633
И МС ми говореше за барман. Каква е наистина тази мода? Така щял да си говори с хората. Питам "С кои хора-с пияните ли ще обсъждаш живота". За сега се кротна

# 634
  • у дома
Какво стана с децата,държали ДЗИ ае в 133-то?В смисъл сигнализирано ли е някъде?

# 635
  • София
малее, все едно сме в седми клас.. от 35- страница наваксвам..

dimitrina73, прегръщам те и аз, помня също като писа, че го търсите и не ми даде сърце да питам какво става. Светла памет и на двамата!
Вилиан, страхотно за момчето ти! Да е здрав и все така успял!
Ян@, Страхотен ден! Браво за квартирата и взетия изпит, живо и здраво бебчето!
Miriel, няма да вали, абракадабра! Весел бал!

Ама защо ги разкандърдисвате тези деца за работите, които са си наумили, още преди да са се захванали.. - може пък точно това да им хареса, да ги промени към добро, да ги организира.., човек никога не знае.
Ако не стане - не стане, поне е пробвал.

Аз записах моят син на актьорско с цел да се отпусне да говори пред хора, да е по-уверен, беше 50 на 50, преди да тръгне се чудеше с кой акъл се е съгласил, но вече три пъти ходи и му харесва много.

С роклята сме Трио "шев и кройка", леля ми, дъщеря ми и аз - едната част ушихме, остават още два елемента, надявам се днес да ги финишираме.

Лейдитоо, за заведение дали да не прозвъним тогава как стои въпроса кой ще ни приюти?
за протокола - 5. Garden house
то може би не е от най-популярните за партита..или е?

# 636
  • София
Цитат на: Сънчо
[b
Лейдитоо, за заведение дали да не прозвъним тогава как стои въпроса кой ще ни приюти?[/b]
за протокола - 5. Garden house
то може би не е от най-популярните за партита..или е?
Сънчо, ще прозвъня, само да се ориентирам накъде. Дотук общо 5 човека са потвърдили и дали мнение, та ми е малко трудно да задавам въпроси за маса за 20. Чакам до утре на обяд. В 13 се отчитам и тогава ще решаваме окончателно.

# 637
  • София
Дотук общо 5 човека са потвърдили и дали мнение, та ми е малко трудно да задавам въпроси за маса за 20. Чакам до утре на обяд. В 13 се отчитам и тогава ще решаваме окончателно.
+1
Нямам претенции за мястото (почти) само ако може да е достъпно с градски транспорт.

# 638
“ Пей сърце” ми допада много като име 🤣

# 639
  • Бг-мама
Момичета , някой в темата се беше добрал до минималните балове в ТУ София на база заявление за достъп до обществена информация. Може ли да ми кажете вида на заявлението има ли бланка или е свободен текст и до кого да го адресирам . Искам да се пробвам за ТУ Пловдив и за Пловдивският университет . Благодаря предварително.

# 640
Аз не пиша за заведение, защото не ги познавам хич. Включвам се за 01.06. Без значение от мястото.
Днес е матурата и по физика. Още не се е обадил младежът. Следобедна е, от 14:00ч. Дали е 4 часа и тази матура?

# 641
Аз не пиша за заведение, защото не ги познавам хич. Включвам се за 01.06. Без значение от мястото.
Днес е матурата и по физика. Още не се е обадил младежът. Следобедна е, от 14:00ч. Дали е 4 часа и тази матура?
Би трябвало като сложност и времетраене да няма разлика между нея и втората задължителна по физика. Успех на младежа!

# 642
  • София
Аз не гласувам за заведение, защото ще се дотъркалям докъдето кажете.
И не се притеснявайте, в седмокласната не ми се виждат сериозни пияници....

# 643
Моята работи от април, сега е в неплатен отпуск 😂😂😂. И тя ще е в Мармарис от 1 до 8 юни, май цяла Варна се изсипва там след баловете.
Ще поработи до септември и после е решила да почива преди великото преселение на народите в края на месеца. А за студиото Яна как я разбирам - и ние успяхме да вземем в едно частно общежитие в Милано - на три компютъра дебнехме от 0:00 часа да отвори системата, и един през друг рефрешвахме, но пак не успяхме да се доредим до най-евтините стаи, тази година ще е на лукс, надявам се догодина на място да успее.

# 644
  • Варна
Тези Мончовци ще качват ли днес нещо? Изчака ми се чакането... Може би защото има следобедни матури, затова ли се бавят Thinking
Няма да работи моята мома. Състезанията приключват в края на юли, една малка почивка планираме, и докато се обърнем, ще стане септември.

Общи условия

Активация на акаунт