🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 216 095
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 90
Надежда се усети какво става още когато ги събраха с Магдалена под арката. Магдалена не разбра дори след като им пуснаха видеото.  За нея беше шок и не можа да реагира, Надежда беше побесняла, ако Алек беше на живо пред тях, сигурно щеше да му лепне един шамар.
Да и аз забелязах, че Надежда много бързо разбра какво става и се ядоса. Веднага си промени изражението а когато започна клипа на Алекчо направо беше бясна и искаше да се махне от там възможно най-бързо.
Според Маги малко го преигра - и тя осъзна какво става но го играе влюбената до край “как той накрая ще се появи от някъде”.
Истината според мен е някъде по средата  - Алекс е влязал за известност и забава. Вижда накрая как две жени са влюбени в него и като  сложим думите на Мама - бяга с пълна газ.
Само да добавя, че последните 5 минути с двете момичета на хълма бяха много красиво направени кадри.
Точно така, Надежда много бързо схвана, а Маги наистина не знаеше къде се намира и какво става.За мен и двете реакции бяха истински, нямаше и дълги синхрони именно защото и двете са били в такъв шок ,че за мен не са могли да изкарат от тях дълги синхрони с размисли.
Майката наистина предобри с менопаузата, това вече беше епично.
Но пак казвам, тази жена и за момент не си престори мнението пред камера ,за което си заслужава евалата, а какво и е мнението е друг въпрос.
Адски сконфузно беше всичко с нея и момите.
А да нарече детето багаж беше адски грозно.
За мен сега и двете се радват ,че не са се сдобили с такава свекърва.
Много ми е и тересно в Надкастове ,дали ще са откровени, защото според мен мнението им за майката е отвратително.
Дано си свалят маските там, ако са имали такива.
В интервютата с Наум не бяха честни.

# 91
  • През девет планини в десета...
Щеше ми се да има среща между майките на Алек, Маги и Нани. Трите заедно на чаша вино и задушевни разговори.....

# 92
  • София
Значи, добре е този път, че имаше спойлери. Ако си бях чакала розов финал, щях се ядосам изключително много, а така ядът ми се процеждаше за по-дълго време...

Не смогнах изобщо с предишната тема (над.1000 нови отговора!! Grin ) но да кажа тук, че които и две моми да бяха застанали там, на скалата, след цял ден гласене, фризиране, тоалети, "Вълнуваш ли се?" Frowning1 - щях да изпитвам същото съчувствие. Ако ще и бат Габриел и Християна да бяха изтъпанчили. Жалко за жените, а за лекето Алеко и най-вече за вездесъщата Продукция - срам и резил, вие не сте хора! Цял сезон ги унижавате тези участнички, а финалът беше черешката на тортата!
Май приключих с това предаване.

# 93
Даже и видеото можеше да пропусне, директно мама Ксения трябваше са отиде да им каже
“Аз казах и Алек реши, че не ставате”.

Сестрата изглеждаше блага и добра, но доста подтисната от Ксения. Тя нейно дете ли е или багаж?

Абсолютно същото си мислех снощи за сестрата на Алек, но вече заспивах и нямах сили да пиша. Явно майката е голяма подтисница, не само към Алеко.

А и с тоя жест, като размаха заплашително ръце, когато пита Магдалена дали е влюбена в сина й, агресивничка е май.

# 94
Алек направи това, което всеки мъж би направил в тази ситуация, да избяга. Да, провали сценария на Тушев.

То това е бил сценария на Тушев. Може би не е от ден едно, но в някакъв момент е разбрал, че Алек няма да избере никоя. Сигурно е предложил това с видеото и Ванчето Щерева да напише речта за сбогуване. Тези неща не се случват без одобрението на продуцента. Явно е целял различен финал.

# 95
Според мен този финал е бил по сценарий. И то предизвестен.
Реакциите, след като чуха записа, не бяха като на жени, които са отхвърлени от "Любовта на живота си". Дори да не са супер емоционални, някак твърде кротичко страдаха. Все пак ситуацията, в която попаднаха беше доста конфузна, според мен.

Но пък съм благодарна на продукцията, че ни показа този красив остров, купих самолетни билети и резервирах хотел вече.

# 96
  • София
Беше ужасно това послание, само аз ли не разбрах какво в крайна сметка им каза-бил влюбен в две жени, но това било невъзможно , демек не е влюбен в нито една от двете.
Да му бяха поне написали записа по-добре.
В карайна сметка за мен не им каза напрактика нищо, не се и разбра за мен защо не се появи, дължаха ни негови синхрони за мен.

Ох, да, пропуснах да коментирам великото Послание! Хаха, шегували се, ако се влюби в две - айде да кажем малко им замазва очите, че.и двете ги иска - и след това тц, любовта не работи така, демек ни една. Браво, Алеко!

Надежда се усети какво става още когато ги събраха с Магдалена под арката. Магдалена не разбра дори след като им пуснаха видеото.  За нея беше шок и не можа да реагира, Надежда беше побесняла, ако Алек беше на живо пред тях, сигурно щеше да му лепне един шамар.

Да, двете реагираха всяка според натюрела си - Маги все си чакаше принца, не ѝ се вярваше в такъв край на приказката и само се озърташе откъде ще дойде Алек. Надежда, като по-обиграна (по мама Ксения) и с опит с "багажа", разбра какво се случва и беше бясна.

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 08:33 от лято!

# 97
  • Тайланд
Щеше ми се да има среща между майките на Алек, Маги и Нани. Трите заедно на чаша вино и задушевни разговори.....
Аз пак си пробутвам идеята за реалити "Свекървата" - в една къща 26 майки на участничките, всяка си хвали нейното гардже, състезания по плетене, минута е много с въпроси от социализъма, варене на компоти, а скандалите ще са епични! За водещ - Танко и на всяка церемония сочна сексуална поезия вместо тъпите рецитали на Наум. Отпада тази, която първа припадне от горещата проза на Танко.
На срещите всяка свекърва си носи чадото на ергена, който пък е с неговата майка. Ксюша срещу майката на Маги щеше да е титаничен сблъсък на закоравели соц-лелки които са отгледали лигавета 😆

# 98
Може и да го е направил, за да излезе поне малко чист и най-вече свободен от предаването.
Хората знаят какъв фалш лъха от двете финалистки и съответно, да понесе по-малко хейт.
Но ако беше постъпил така с по-симпатичните на характер девойки, например Екатерина, щеше още повече да си вкара автогол.
Да беше избрал тогава Барбара и Горджи.

# 99
  • София
Можеше да се остави финалната тема до края на седмицата или поне още ден, два. Снощи бе финалът, но вие си знаете най-добре...

Благодаря за анкетата! 😊
Гласувах с третата опция. Истината е някъде между 1, 3, 4 и 5. Но не всичко е сценарий категорично. Но влиянието на продуцентите е много голямо. И на редакторите разбира се.

Още не съм изгледал последните два епизода, до неделя ще съм готов и ще пиша, но разбрах за финала.
Първо превъртях да видя дали моят човек (Йоана) ще се добере до финал, въпреки че шансът бе минимален. Е, не стигна. И по-добре, спести си унижението...
Днес без да искам, хем се пазех ама разбрах какво е станало и то от място откъдето най-малко очаквах...
Ама то всичко гърми сега за този финал, та шансът да не разбера бе малък.
Наистина ШОК. Изобщо не съм очаквал такова нещо и всъщност възможно ли е? Има ли право Алек да се самоотлъчи? 😮
Това дали не е прецедент изобщо в историята???

Нямам обяснение. Трябва да изгледам внимателно епизодите предполагам, ама без да съм гледал и изхождайки генерално ще си напиша заключението.
Според мен на Маги и Надежда са дадени главните роли от продуцентите. Ест. зависи и от тях дали ще си изиграят правилно картите и как ще си паснат с ергена. Ако той ги хареса и те не се издънят имат зелена писта за финал/топ 3/5. Ако той си избере любима жена то тя ще си е негова, но ако не си хареса нито една ще играе и той по сценария.
Явно Алек не е харесвал истински нито една и всичко е било театър. Или ги е усетил, че го работят.
И с това си финално решение (крайно неуважително за мен, макар и да не съм гледал самото видео) той един вид си каза и мнението за сезона и момите.

Да, цял сезон го пиша, а и от това което прочетох в темите, то на 90% мислехте същото като мен.
Слаб сезон, раздиран от скандали. Много натоварващ, много токсичен.
Е, явно Алек не е харесал нито една мома. Можем ли да го обвиним? Не. Но не биваше да е по този начин...
Ние зрителите сякаш не харесахме истински нито една мома, така масово, както в сезон 1 бе Александра, а в сезон 2 Елена, която дори надмина популярността на Александра. Имам предвид явни фаворитки на зрителите с огромна преднина.  В този сезон такава жена нямаше, въпреки бесните и отчаяни напъни на монтажистите да изградят образа на мъченица на Магдалена.

Алек просто бутна трупчето и окончателно обеси сезона и го превърна в една пълна загуба на време.
Абсолютен провал! Не само като рейтинги (което е факт), но и като послание към публиката и като ехо в историята. Този сезон спокойно може да се изтрие от аналите. Simple Smile

# 100
  • София
Много очакван финал. Май тази година нищо не ни изненада по всички тв предавания. Може да се води провал, но за мен е 1 идея по-добре от първи сезон. Там на финал останаха две злоби, спечели дори по-голямата. Нима беше успешен сезон?! Не трябва задължително да има пръстен и победителка, защото любовта не работи съвсем така. Единственото недостойно е, че не дойде Алек. Забаламосването коя колко е прекрасна го има винаги, защото е по сценарий.

# 101
Победителя в ЕргенЯ-
Мама Ксения!

Не можеше ли като мъж (поне по документи) да застане и да каже : Мили дами, страхотни сте и двете, но аз държа на одобрението на майка си, а тя не ви одобри. Наистина съжалявам.
Или: Страхотни жени сте и двете, но аз съм гей. Опитах , но не става.
Много по-мъжко щеше да е подобно нещо, а не изкуствените сълзливи фермани, които трябваше да изчете.

# 102
Още се чувствам гадно заради финала. А и тая майка много грозни неща наговори - да нарече детето “багаж”! Ми, нали и нейният мъж я е взел с два куфара даже?! И двете момичета как се радваха само, че срещите им със семейството на Алек били минали добре.

За думата "багаж" съм съгласна. Но тази жена е минала по този път. И тя, и мъжа й имат деца от предишен брак. Видяла е, че любовта си е любов, но е много трудно. Възможно е някое от децата им да не е приемал новия родител и да са имали драми, и проблеми през годините. Затова се опита да го предпази от това. Човек, който не е минал през това си мисли, че нещата са цветя и рози, детето ще го приеме и всичко ще е прекрасно. Много хубаво му каза - "Ще се справиш, но на каква цена? И защо?". Защото тя самата явно е платила тази цена и знае, че не е никак малка. И, ако може да спести това на сина си - защо не? Тя си го познава най-добре и знае дали може или не може да поеме отговорността за отглеждането на чуждо дете. Това не е за всеки. И за Надежда е по-добре, че се размина с Алек. Не й трябва да роди още едно дете от него и после да остане сама с две деца. Както вече писах - мама направи услуга на всички и им спести много болки и разочарования занапред.

# 103
Стига с тоя багаж! Върнете еризода и вижте - тя говореше и за двете жени в този момент и според мен "багаж" беше употребено в контекста на "минало", а не на дете. Имаше предвид, че и двете са жени с минало като цяло, не точно с дете.

# 104
Според мен този финал е бил по сценарий. И то предизвестен.
Реакциите, след като чуха записа, не бяха като на жени, които са отхвърлени от "Любовта на живота си". Дори да не са супер емоционални, някак твърде кротичко страдаха. Все пак ситуацията, в която попаднаха беше доста конфузна, според мен.

Но пък съм благодарна на продукцията, че ни показа този красив остров, купих самолетни билети и резервирах хотел вече.

Прекалява се вече с този нагласен финал. От продукцията биха били още по-тъпи, ако им бяха съобщили предварително и да лишат епизода от реални емоции и реакции. Вие какво очаквахте? Да се тръшкат и търкалят по земята, да има истерии? Бяха унижени пред цяла България. Тогава все още не де, но само като са си представили, че това ще се излъчва след някой друг месец, поне тази малка частица достойнство да си запазят. Ами и аз на тяхно място, колкото и да съм влюбена, ако такъв плужек ми извърти подобен номер, нито една сълза няма да пролея за него! Нито ще му отделя повече от 15 мин нареждания. Реакцията ми щеше да е същата като на Надежда, без сълзите. Магдалена просто или стопля по-бавно или й е дошло прекалено шокиращо за реакция на момента.

Общи условия

Активация на акаунт