🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 475
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 2 805
И на мен реакцията на Магда ми изглежда по-нормална от мазненето на Нанка.
А пък и ми стана ясно отношението на продукцията към Сашето, Магда все пак е техен човек.
Мамин Сашко явно е решил да си бие камшика преди финала и ги е изправил на нокти.

# 2 806
Както се шегува Неделчо, те "хранят" риалити участниците, само зад гърба им, а лице в лице си траят. Затова много ми хареса, как днес Маги сама отиде на фронтален сблъсък с Туджаров, 'щото да превръщаш слухове, относно нечий личен живот, в твърдения, не е съвсем ОК, нали така?!

Алекчо, както и предполагах,  и той е хвърлил мъгла, с онази загадъчна усмивка, че уж се обаждал на някоя от тях. Тук ще перифразирам един мъжки коментар, който ми попадна под Алечко. "Евала на мъж, които решава проблемите с едно телефонно обаждане! Хубаво ще е, това обаждане да не е до майка му."

Друго, което ми хареса, че се разбиха едни митове, относно шоуто, но най-много се накефих, че разрушиха опорната точка на Виктория, за някакъв 60-годишен, че и женен. Това дето Виктория вкара в пространството, в прав текст се нарича клевета. Мръсничко.

Иначе, Маги си е Маги. Абсолютно автентична. Едно към едно, каквато си беше и вътре.

Този надкаст го чаках, за да сложа точката на сезона, но изглежда ще има и още. Не разбрах, кое е събитието, на което ще ходят Маги, Екатерина, Валерия, Ергени 1 и 2, заедно с надкастърите и надкастърите ще предават наживо. Ще го видим. Алечко, сигурно, по това време ще е много зает или много ще му се спи  SmileSmileSmile

# 2 807
Неделчо и Туджаров многократно са обяснявали защо имат определена линия на поведение по време на интервютата - защото дават възможност на всяко едно от момичетата да се презентират сами, да се разгърнат, да решат по какъв начин да се представят, какво да споделят за себе си, за да може да ги видим в друга светлина. Съответно и зрителите сами, без външна намеса, да решат дали се доверяват на конкретен човек и дали му симпатизират, или не. Те си имат мнение за всички и по всички въпроси и не бих казала, че са "ги хранели зад гърба им", те си изразяват отношението публично, в подкаст, достъпен за всички. Когато са пред тях, проявяват уважение и се опитват, колкото и да е трудно, да проявят обективност. Те нямат личен интерес да разобличават някого, да го нападат и да го карат да се чувства неудобно.

Последна редакция: пт, 24 май 2024, 06:28 от Meddyy

# 2 808
  • София
Позагледах Магдалена в Надкаст. Много нахъсана. Яко храни Сашко, като че ли до вчера е била влюбена, и той днес я е разочаровал. Не знам дали е фалшива, може и да си е такава, лошото е че такава е глуповата и дуднеща, доста си е повярвала. Изобщо не ми допадна. Ох, от целия сезон, ни един положителен образ. Йоана се прави на ударена, че не е била провокатор и умишлен дразнител. Надя приглася и я гледа влюбено. Надежда се прави на много дипломатична, ама си личи манипулативната природа. Маги простее. Сашко наглее. Пфф, пълна гняс. Поне си отиват - трудно да съжалиш който и да е, че са му се паднали другите.

# 2 809
Както се шегува Неделчо, те "хранят" риалити участниците, само зад гърба им, а лице в лице си траят. Затова много ми хареса, как днес Маги сама отиде на фронтален сблъсък с Туджаров, 'щото да превръщаш слухове, относно нечий личен живот, в твърдения, не е съвсем ОК, нали така?!

Алекчо, както и предполагах,  и той е хвърлил мъгла, с онази загадъчна усмивка, че уж се обаждал на някоя от тях. Тук ще перифразирам един мъжки коментар, който ми попадна под Алечко. "Евала на мъж, които решава проблемите с едно телефонно обаждане! Хубаво ще е, това обаждане да не е до майка му."

Друго, което ми хареса, че се разбиха едни митове, относно шоуто, но най-много се накефих, че разрушиха опорната точка на Виктория, за някакъв 60-годишен, че и женен. Това дето Виктория вкара в пространството, в прав текст се нарича клевета. Мръсничко.

Иначе, Маги си е Маги. Абсолютно автентична. Едно към едно, каквато си беше и вътре.

Този надкаст го чаках, за да сложа точката на сезона, но изглежда ще има и още. Не разбрах, кое е събитието, на което ще ходят Маги, Екатерина, Валерия, Ергени 1 и 2, заедно с надкастърите и надкастърите ще предават наживо. Ще го видим. Алечко, сигурно, по това време ще е много зает или много ще му се спи  SmileSmileSmile
Ми като е клевета, Магито да вземе да я съди

# 2 810
Не е клевета по НК..не я набеждава в извършване на престъпление.

# 2 811
Не е необходимо да става въпрос само за престъпление. https://www.delikti.bg/delikti/drugi-delikti/kleveta-obida/

# 2 812
Позагледах Магдалена в Надкаст. Много нахъсана. Яко храни Сашко, като че ли до вчера е била влюбена, и той днес я е разочаровал.
Буквално преди седмица той каза, че едва ли не никоя не го е грабнала грам и е нямал никаква емоция към тях. Затова му е ядосана. Плюс това, всички участници(не само в Ергенът) казват, че преживяват наново това, което е било по време на снимките. Та … много нормална реакция е да се ядоса и да се почувства недобре. Simple Smile

# 2 813
Маги яхна и тя вълната на хейта към Алек. Така не постъпва един влюбен човек.
Чувствата, които твърдеше, че ги има от първите 10 минути с Алек са били фалш.
Изглеждат ми заучени фразите, явно е упражнявала.

# 2 814
Изгледах Магдалена в Надкаст, ами много ми е нелепа тази жена. Може ли на 36 години да се държиш като ощипана госпожица и да се тръшкаш така?😄 То обидена била милата, то чудо. Не беше обидена като нарочно качваше снимки от същите места на които е бил и Алек по същото време. И как само си личи, че много коментари е изчела и си е подготвила речта според нагласите в социалните мрежи. Честно казано, Алек може да е всякакъв, но се радвам, че не избра тази фалшива жена. Мама Ксения я усети много добре. Абсолютна позьорка е Магито.

# 2 815
Голяма критика, че Маги била обидена. Вие няма да сте обидени ако някой се прави, че много ви харесва и изведнъж спре да ви говори и каже, че се преструвал? Thinking
Хареса ми, че Маги му сипа на Алеко. Цял сезон по всички момичета се леят обиди и за по-малки гафове. Алеко си заслужава хейта.

# 2 816
  • София
Позагледах Магдалена в Надкаст. Много нахъсана. Яко храни Сашко, като че ли до вчера е била влюбена, и той днес я е разочаровал.
Буквално преди седмица той каза, че едва ли не никоя не го е грабнала грам и е нямал никаква емоция към тях. Затова му е ядосана. Плюс това, всички участници(не само в Ергенът) казват, че преживяват наново това, което е било по време на снимките. Та … много нормална реакция е да се ядоса и да се почувства недобре. Simple Smile

Да се почувства ядосана е нормално, да, но тя сякаш не е излизала от филма. В повече ми дойде. Разбирам, че е свръх емоционална, но за мен излиза извън границите на нормалното. А и все пак е жена на 36-7, не тийнейджърка с първи трепети и разочарования.

Последна редакция: пт, 24 май 2024, 17:32 от Лъвица

# 2 817
Не знам дали Маги ще съди Виктория, но аз обмислям да съдя Маги, заради това, че ме напрегна от рано сутрин с тоя подкаст. Един разговор с нея и човек може да се досети колко лесно екипът на предаването е видял потенциал за развитие на сюжета. За съжаление, на хора като нея последното нещо, което им е необходимо е допълнително вдигане на и без това прекомерно високото самочувствие, защото нещата много бързо ескалират и започва да се поражда едно чувство на безпогрешност и тотална загуба на обективна преценка. И пак ще направя една препратка към Александра Гърдева в този случай, защото самият изказ, това как говори за себе си и различни ситуации до известна степен ми напомня на нея.

# 2 818
Много егоцентрична и самовлюбена Маги. Питат я за проникването и Валерия, тя пак започва да обяснява че и тя влизала с него така във водата. Въобще всичко се върти около нея в този живот. Такива хора са много натоварващи приятели. Опитваш се да им споделиш нещо, те пак връщат към себе си.

# 2 819
Голяма критика, че Маги била обидена. Вие няма да сте обидени ако някой се прави, че много ви харесва и изведнъж спре да ви говори и каже, че се преструвал? Thinking
Хареса ми, че Маги му сипа на Алеко. Цял сезон по всички момичета се леят обиди и за по-малки гафове. Алеко си заслужава хейта.

Сипа му не заради друго, а защото той за пореден път й показа, че не я иска. Тръшка се не защото е била влюбена в Алек, а заради егото си на отхвърлена жена. Не по-малко жалка постъпка от неговата.

Общи условия

Активация на акаунт