🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 271
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 165
Пожелавам и го на Маги, но това, което показа от  себе си  в шоуто не е много  в нейна полза. Но пък те повечето сериозни мъже не гледат такива придавания.
Маги има едно много хубаво качество - съобразителна е и не си вре носа и не коментира, каквото не й работа. Също така се въздържа от злобни коментари по адрес на други жени.
То не че трябва да си перфектен, за да се ожениш. Simple Smile Примери много.

# 3 166
Хриси като име звучи прекалено културно , за да се сети човек, че става дума за невъзпитаната, груба и простееща особа, с диплом на психоложка. Кюстендилска слива форевър!

# 3 167
Скрит текст:

Била съм последвалата художествения ръководител на предаването и е пуснала малко снимки от работата си: цък, за който му е интересно.

Lotus32, детската психоложка от Кюстендил, която заапваше Теа. 😀

Без участничките тези кадри са много романтични.

# 3 168
  • София

Била съм последвалата художествения ръководител на предаването и е пуснала малко снимки от работата си: цък, за който му е интересно.

Lotus32, детската психоложка от Кюстендил, която заапваше Теа. 😀

Иначе пък момите много ахкаха и се умиляваха какви изненади им е подготвил Алек. Laughing

# 3 169
...
На майката изобщо не й липсваше елементарен такт. Пред девойките не показа нищо от това, което не хареса в тях, даже напротив - поговори си с тях и ги остави с усещането, че е било приятно запознанство и разговор. Това е такт.
Пред редакторите се отпусна и каза това, за което я бяха подготвили.

Права си за емпатията, но поведението на Мама Ксения показва липса на елементарни социални умения. Да, тя пред тях беше любезна, а зад гърба им си каза какво мисли. В обкръжението ми има много лекари и всички те са споделяли какъв змиярник е работната им среда. Най-малкото елементарен житейски опит показва, че не обсъждаш трети човек пред клюкаря на групата, защото ще се окажеш цитиран, а Ксения направи коментар пред всички нас.

Ксения е била поканена именно за коментар и съвет към сина си. Можеше просто да мълчи или да каже на сина си, ами и двете са хубави, която си избереш, ние ще я приемем. Тя обаче каза това, което всяка една майка би казала на сина си. Направи го пред цяла България, защото формата го изискваше от нея. Пред момичета беше мила. Поне не е лицемер, като Сашко. Ако вие трябва да дадете съвет на вашето дете, ще го излъжете ли или ще премълчите мнението си? И на кого ще направите услуга от това, на детето си или на....някой си...? Макар да се случи това в ефир, точно така се случва и в реалния живот. Всяка майка би изразила мнението си, дори да е негативно. Сашко ако иска го приема, ако иска не! Генчо от предния сезон не го прие. Аз не приемам мнението, че майката е нетактична, тя е просто майка.

# 3 170
Нетактична и доминантна е. То възпитанието ѝ е дало плодовете си - един прекрасен Нарцис, който винаги за всичко е прав ( освен когато е права майка му) и никога за нищо не съжалява.

# 3 171
# 3 172
  • гр.Пловдив
Хриси като име звучи прекалено културно , за да се сети човек, че става дума за невъзпитаната, груба и простееща особа, с диплом на психоложка. Кюстендилска слива форевър!

Ей тази надминава всички,бях започнала да го гледам след като тя си е тръгнала,но няма такава простотия,скри ми шапката форевър..Хрисито поне малко епизоди се изяви и й подрязаха крилете още на първия коктейл..ами на това малко недоразумение защо са й се позволявали такива волности и адски грозни обиди-наричаше Елена изрод ,заплахи..

# 3 173
Аз съм изненадана те колко са изненадани, че той е бил в образ през цялото време. А то си личеше от километри, че е фалшив и неискрен. Кой нормален мъж ще може да се хили озъбено по време на всички срещи и коктейли? То от средата нататък се и видя коя му е нормалната физиономия. Също като Надя, която ако не е усмихната, все едно е друг човек. В инстаграм е неузнаваема с нормалната си усмивка. Явно добре я бяха надушили ергенките, че се прави през цялото време. Сигурно след снимачен ден са имали мускулна треска на лицето от зъбене.
Аз не съм съгласна, не мен с някой момичета ми изглеждаше много естествен, но това, което най-много ме шокира от Надкаста на Маги, е че тя каза, че е имало и доста неща зад камера и даже останах с впечатлението, че когато не ги снимат й е говорил още по-силни неща.
Това за мен е най-голямата мистерия, защо ще се влага чак толкова много.
Аз бях един от хората, които твърдяха, че Алеко си го е взел това решение много преди мама, но започвам да си мисля, че тази жена наистина му е повлияла и Сашко се е уплашил, а е имал намерение все пак да пробва с една от двете финалистки, незнам.........

# 3 174
Не съм писала в темите за трети сезон, не съм гледала и един епизод от сезона, но гледах всичко на Кукушев и някои интервюта на участнички. След идиотския финал гледах повече интервюта, защото съм възмутена.

Искам да уточня, че не съм против решението на АУек, а на това, че не се появи лично. Това със записа беше изключителна идиотия и се надявам да има много лоши последствия както лично за него, така и за бизнеса му!

Не харесвам момчето от начало - според мен е грозноват и сравнението с Левски в началото беше отвратително кощунство (Левски е симпатичен - като черти нямат нищо общо). През цялото време се забавлявах на меметата с "уникалната" му усмивка (като на Джак Никълсън, когато е в хорър режим).

Не харесвам финалистките (на външен вид, а и като хора, но тук няма как да съм сигурна, защото не ги познавам - Маги беше най-обрана като поведение, това ми харесва у нея; Йоана е противна, а Надежда - лицемерна и лигава - освен това прилича на превтасала питка от всички тези филъри).

За изказването на бабата - естествено, че е казала това, което повечето хора биха си помислили. НО това не би трябвало да влияе на АУек - "милата душица"! Ако той е сериозен, би трябвало да каже, ок и да направи каквото си иска. Дори да ги отхвърли - да присъства на финала. А не да се скрие и да го пускат на клипче.

Защото хората се женят и имат връзки с партньори, които майките им не одобряват непрекъснато. Не сме в Индия. Излиза, че той ще чака майка му да му доведе някоя, защото не може да избере сам, без одобрение. И на два пъти спомена баща си - дали той щял да одобри (или да го шляпне зад врата). Няма лошо, но когато се представяш за успешен бизнесмен, на почти 30 години си,  а си зависим напълно от майка си и баща си, значи нещо не е наред.

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 16:05 от pppqqq

# 3 175
Аз изгледах Маги в Надкаст. Нейното обяснение беше, че той си я влязъл с нагласата точно така да се случи - да си тръгне сух и е играл през цялото време роля, смятайки, че по договор трябва да се вживява и изпълнява всяка хрумка на сценаристите. Също според нея, майка му се е притеснила, че все пак има риск наистина да се е влюбил и затова е била толкова крайна. Аз не вярвам той да се е записал за предаването, без изобщо да се е допитал до родителите си, имайки предвид, че ще излага цялата рода. Най-вероятно ги е успокоил, че влиза само да си направи реклама.

# 3 176
Аз изгледах Маги в Надкаст. Нейното обяснение беше, че той си я влязъл с нагласата точно така да се случи - да си тръгне сух и е играл през цялото време роля, смятайки, че по договор трябва да се вживява и изпълнява всяка хрумка на сценаристите. Също според нея, майка му се е притеснила, че все пак има риск наистина да се е влюбил и затова е била толкова крайна. Аз не вярвам той да се е записал за предаването, без изобщо да се е допитал до родителите си, имайки предвид, че ще излага цялата рода. Най-вероятно ги е успокоил, че влиза само да си направи реклама.

Между другото, тази версия започва да ми изглежда все по-логична.

# 3 177
Именно, но защо чак толкова много ще се влага и без камери, ако не ти е приятно нещо, не е нужно да го правиш и когато не те снимат.

# 3 178
Ами явно не му е достигнал акъл да схване условията на договора. Иначе, колкото и да е властна една майка, аз не се сещам за сила, която би спряла влюбен мъж поне да напише два реда на жената, към която има чувства. Също не съм далеч от предположението, че може Алек да има много висока степен на промискуитет и това, че се е млящил дори и наистина с някого, не го кара да се привързва емоционално ( особено имайки предвид изказването за нощта с Валерия, че била песъчинка в пустинята, вярвам, че този човек води доста безразборен полов живот. - просто е подплатил нагона с някоя-друга приказка за разкош).

# 3 179
Не вярвам, че реално е женкар. Освен ако не си плаща, коя ще му се върже? В предаването е друго - там го представят като някакъв принц и жените нямат алтернатива - която се влияе по-лесно, може дори да повярва, че той е нещо специално.

Общи условия

Активация на акаунт