🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 106
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 465
Съмнявам се, че в договора на Алек има условие да се целува с всяка желаеща, а ако е имало той  се е съгласил.

# 3 466
Отново и отново чета мнения колко е бил гаден кастът тази година. Чудя се с кой по-точно каст го сравнявате! Дениз, Алекасандра, Капитонова, Блага, Елвира, Зори Джи, Люса и онази пияната от първи сезон ли? Или Габи, Елисавет, Пам, Джия, сума ти още безлични, Валерия и Елена от втори? Последните две били много интересни как се карат! Еми, на мен ми бяха неприятни с техните уж епични битки. Ма, били красиви! Идете в инстаграмите им да ги видите какви “хубавици” са и двете! Валерия е толкова модел, колкото Елена е редактор. Та, тазгодишният каст като и миналогодишният и по-предишният!

# 3 467
Кофти ми е каста /лично мнение, няма как да го променя/ - или по- точно това, което са решили да ни предоставят. Писах шеговито и преди, че ми навява спомени на "Психиатрия Стоунхърст", за който го е гледал. Нямам представа какъв ерген ще склонят за следващия сезон, но преди две седмици някъде бях чела, че кандидатките били 16 000 - колко е вярно не знам. След този сезон, все пак явно има желаещи.🤔

# 3 468
Не бих опредилила Алек, като безхарактерен. Самия факт, че си е тръгнал без да му пука за Продукцията, говори за това. Да не забравяме, колко момичета въпреки булета, не си тръгнаха от страх от договорите, а Сашко го нсправи без да му мигне окото.  Напусна и общата среща с момичетата без да му пука и това даже говори за "тежък" характер, който не може да носи отговорност, типично за хора, които работят във фирмата на тати/мама. За мен е просто едно лайно, но не ми пука. Нани и Маги са най прецакани, ама и на тях не им пука. Не мисля, че ги е излъгал, просто страдат, щот няма кой да им угоди на гевезелъка да са топ.

# 3 469
За мен кастът не беше лош, наративът направи неприятни момичета, които по принцип биха се радвали на одобрение (Надя и Йоана визирам).
Момичетата в този сезон бяха единствените, които бяха разделени на отбори от продукцията още от самото начало, а в случай, че това не беше проработило, им се даваха гадни теми, по които да се хапят и да се създават конфликти. Не знам какво щеше да се случва, ако бяха направили така и в първи сезон - постоянно да се печелят групови срещи в едни и същи отборчета.

Не мисля, че кастът беше лош. Целият сезон ми оставя чувството, че двама човека с коренно различно мнение до последно са се карали какво да правят със сезона, накрая са приели някакъв консенсус и се е получило най-лошото от двете идеи.

# 3 470
Аз също мисля, че скандалите бяха провокирани от продукцията, а не от момичетата. Вярно, имаше някои с по-малък умствен багаж, ама и в миналите сезони не бяха влезли ядрени физици и неврохирурзи. Много се подразних и от манипулациите, на които бяхме подложени - красиво и образовано момиче като Силви беше изкарано с психични проблеми, а жена с реални проблеми като Милена - истинска светица и божествено добро създание. Йоана и Надя си бяха най-обикновени клюкарки като всички останали, а ни ги представиха като злодеите на сезона. И като погледнеш, почти всички момичета бяха осветени откъм лошата им страна, а уж романтично шоу било.

# 3 471
При Йоана и Надя клюкаренето беше патологично. Ние тук коментираме всички, а те се бяха вторачили в една жена и всичките им разговори бяха "виж й обувките", "хаха, не може да меси", "ауу, не обича да ходи на палатка" и така няколко месеца. Как не им омръзна!

# 3 472
Много неинтригуващ,скучен сезон беше,предният поне двамата особняци се взеха.

# 3 473
# 3 474

Ха! Габирел го познавам. Малко съм изненадана, че споделя подобни неща, обаче Grinning
Имам му доверие. Я виж ти...виж ти....

# 3 475
Майката на Алекс отнесе много хейт, много негативни коментари, но женицата дойде, за да спре Алеко да не извърши още някоя глупост. Най-вероятно семейството му не е било съгласно той да участва в това предаване. Как ги е убедил, че всичко ще е наред и ще се позабавлява, не е ясно. Със сигурност не им е било много забавно да го гледат как се мляска с момите и им обещава светло бъдеще. Майка му просто му дръпна щепсела на приключенския филм, в който се беше вкарал.
Мисля. че всички приказки, които тя изговори - за багаж, фертилност, обиграност, не целяха непременно да обидят участничките, просто се чудеше какви аргументи да приведе, за да вразуми Алеко. Той си имаше нужда от една инжекция реализъм. И отношението й към него беше като към непослушното дете в семейството - хем с обич, хем със строгост. Вероятно той много не се съобразява  с меннието на родителите си, прави си каквото иска, но независимо от това тe се гордеят с него. Сигурно майка му мрънка и като Алеко се катери по чукарите, но й става драго, че е планинар, смелчага, борбен..
Има и нещо друго - тя също се е почувствала поласкана, че жените ще си издерат очите за нейния красив и уникален син, който ТЯ е родила, отгледала, възпитала и образовала. И с известна доза гордост, недостъпност и високомерие гледаше на Надежда и Магдалена. Постави  семейството си в по-висока йерархична позиция. Даде да се разбере категорично, че те няма да са добре приети в него. Алеко се замисли, като чу мнението й. Явно си направи сметка, че забавленията и авантюрите свършиха и следват отговорности и задължения, за които той наистина не е готов.  
Този втори брак на родителите му вероятно не е бил брак на опиянени от страст и романтика влюбени, като се вижда мама Ксения какъв емоционален инвалид е. Та и Алеко е получил в наследство една...сурова нежност.

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 23:46 от Карла_Карла

# 3 476
  • SF
Много неинтригуващ,скучен сезон беше,предният поне двамата особняци се взеха.

Да, особено някъде в средата доста доскуча. Сякаш излъчваха един и същи епизод.

# 3 477
На мен ми е жал за Алек. Направо си го употребиха и захвърлиха. И понеже мисля, че е добро момче, му е станало тъпо като е изгледал как е монтиран сезона. Не е тропнал хорце по свирката на Тушев и компания, айде от него да мине - добре, ще запишем видео и се прецака. По - скоро прецакаха го. Така си обяснявам неговото поведение сега, така и отговарям на анкетата - Да, според мен всичко е сценарий. Дори и след сезона.

На мен не ми е жал изобщо за него! Може би ако не се държеше толкова нагло по интервютата сега, би могло да съм съпричастна. Сега ако съм му сестра или приятелка, може би щеше да ми е жал, но щях да си знам че сам си е виновен.

За мен това което каза в БТВ Преди обед Алек най-много ме шокира! Дори не съжаляваше, че не се е появил лично. Когато Елена го пита дали е бил добър актьор или наистина е имал чувства, Алек каза „Не съм играл. Стратегия беше. Никоя не ме докосна толкова емоционално, че да направя избор“. После продължи че няма емпатия към момичетата, все пак всички знаят къде са влезли - една игра. После обясни "Не съм обещавал на никого светло бъдеще. Аз съм там, за да си взема макса. За мен приоритет е какво искам аз." Просто не съм се сблъсквала с такъв човек - един ден се обяснява на всички родители кака не е авантюра, как всичко е истинско, после казва че преди седмици бил решил, че никой няма да избере.

# 3 478
Мика от втори сезон е коментирала публикацията (последния коментар):
Скрит текст:

# 3 479
Лелеее, запознал се с нея преди да влезе и е бил толкова впечатлен, че за два месеца не я е збравил, а пък майка му  ѝ се извинява за ситуацията – сигурно е висока, руса, 20+, с няколко висши, богата наследница, абсолютен гьон като него, за да може да го изтърпи.

Общи условия

Активация на акаунт