🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 215 897
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 555
То само Туджаров не разбра, че Васка беше обвързана. Сега разбирам, че си е присвоила и историята на Шермин за отпадането.

# 3 556
Ами сега е без гадже , не знам към онзи момент как е било.

# 3 557
Аз се пошегувах за Генчо и Виктор, всъщност не ща никой от ергените.
Христо Шопов ми е по-симпатичен и от тримата, плюс Наум. Не е много красив и е малко стар, но е харизматичен и не е лицемерен.

# 3 558
  • Stockholm
Да си спретнем една игра в стил Момата. На финал са Виктор, Евгени и Алек. Кой ще изберете или ще си тръгнете с мама Trollface
Аз ще избера Евгени. Поне има професия и къдрички Trollface

Никой! И тримата  следваха един образ, който продукцията предварително им беше задала. Въобще не ни дадоха възможност, на нас като зрители, да ги опознаем. От това, което видях, никой не ме докосна емоционално Joy

# 3 559
Да си кажа и на мен Валерия не ми е красива - нежна и симпатична - да, но не и красавица. Мика и Айлин са красавици, Валерия  има излъчване на обикновена девойка.  Най-хубавото й е, че естествена и слаба.

# 3 560
  • София
За Ерген #4 още нищо не се е чуло.
Но обявиха кастинга за инфлуенсърки и обикновени кандидатки за слава. Дето им е все тая кой ще е Ерген.

# 3 561
Не е хубаво че си останала. Предлагам немедленно!!! да се връщаш Joy

Нещо за #4 Ерген да е изтекло....?
А, не може 😂
И аз обичам еротичната поезия 😂

# 3 562
Нещо за #4 Ерген да е изтекло....?
Изтекъл бил…в канала Disappointed Relieved
Затова готвели междинен сезон - “Битката за Тайланд”

# 3 563
Айлин си е красавицата на втори сезон, за мен. Мика прилича малко на мишка, а и характерът допринася да не ми е симпатична. Боряна много ми харесваше, не бих казала, че е красива, но имаше нещо секси в нея. Джия също, да не я забравя. Grinning

От този сезон ми харесваха Валерия, Екатерина, Памела и Васка. Киара ми беше симпатична, но мнооооого ленива физиономия, тия нацупени устни и килната глава ми идваха в повече. Йоана ту ми харесваше, ту не ми.

# 3 564
За Ерген #4 още нищо не се е чуло.
Но обявиха кастинга за инфлуенсърки и обикновени кандидатки за слава. Дето им е все тая кой ще е Ерген.

Абсолютно. Форматът “Ергенът” е като магнит за подобни девойки. Човек може да си помисли, че само при нас кастът е на 90% от wannabes, но не - желанието за лесна слава и популярност е повсеместно и дълбоко залегнало при определен тип личност на психологично ниво.

Гледала съм няколко сезона на американския “The Bachelor” и и там е пълно с моделки, инфлуенсърки, only fans звезди, които желаят да се популяризират и да си вдигнат цената, певици, които искат с тв-участието си да дадат тласък на кариера или някакъв бизнес. Каква любов, каква романтика, какви пет лева? 😄 Ако се случат в предаването “Ергенът”, това е по-скоро някакво изключение, аномалия.

Последна редакция: нд, 02 юни 2024, 11:23 от Анонимен

# 3 565
За мен цялата концепция на "Ергенът" си е сбъркана по начало, защото любовта не се "случва" по точно този начин - пред очите на всички. Това шоу трябва да го преименуват "Жадни за слава" и тогава всичко ще си дойде на мястото. Sunglasses

# 3 566
Съгласна съм с горните постове Hands Plus1

Реално най-сигурният начин да излезе двойка от този тип предаване е да влезе вече "комплектована двойка", в която и двамата са решили, че имат нужда от популярност и за да я получат са готови да се поизложат и да поиграят пред камера.

Виктор от сезон 1 например, ако връзката му с Мария не беше известна преди това, можеше да не я зарязва, а просто да помоли продуцентите и тя да участва, а накрая да си я избере. След което да си продължи връзката по старому, да се показва с нея наляво-надясно и да пропагандира как в това предаване е намерил любовта на живота си.

# 3 567
Аз не знам кого залъгват въобще, че в такава фалшива среда някой може да се влюби наистина. Предполагам, че може за малко и да не е преструвка - както някои участнички казаха - докато са били вътре са мислели, че може би са влюбени, но след излизането им е минало.

Що се отнася до външния вид на участничките - и аз харесвах Катя, Васка, Габи (пожарникарката).
Сестрите със смешните вежди и джуки няма как да ми харесат.

За мен Силви изглежда много добре, но съм съгласна, че поведението й беше странно. Факт е, че средата не беше нейната, но пък и с момчето не си отиваха. По-добре да си беше излязла сама, но тя има проблеми с характера, затова не го направи навреме.

# 3 568
  • SF
Реално най-сигурният начин да излезе двойка от този тип предаване е да влезе вече "комплектована двойка", в която и двамата са решили, че имат нужда от популярност и за да я получат са готови да се поизложат и да поиграят пред камера.

Виктор от сезон 1 например, ако връзката му с Мария не беше известна преди това, можеше да не я зарязва, а просто да помоли продуцентите и тя да участва, а накрая да си я избере. След което да си продължи връзката по старому, да се показва с нея наляво-надясно и да пропагандира как в това предаване е намерил любовта на живота си.

Евгени и Валерия показаха, че може без предварителни молби към продуцентите да се срещнат и да се залюбят и то едва от втория опит да се направи такова предаване в България.

Виктор не може да моли продуцентите за нищо, защото те правят друго предаване. Виктор трябва да си намери и телевизия, по която да се излъчва предаването по негова идея и молба.
Ето защо не всички може да бъдем телевизионери.

# 3 569

Евгени и Валерия показаха, че може без предварителни молби към продуцентите да се срещнат и да се залюбят и то едва от втория опит да се направи такова предаване в България.

Виктор не може да моли продуцентите за нищо, защото те правят друго предаване. Виктор трябва да си намери и телевизия, по която да се излъчва предаването по негова идея и молба.
Ето защо не всички може да бъдем телевизионери.
Моля?! Забравихме ли вече, че единствено Валерия се беше записала за гласуване в края на предаването?!
Тук ще споделя, че веднъж, когато обсъждахме колко палав е бил Генчо с Боряна, една потребителка ми писа на лични, че той страшно си е паднал по нея, но Валерия, с която са били двойка и преди предаването, се е вбесила и се е погрижила Боряна да бъде изгонена. Не гарантирам достоверност, но и никога не съм вярвала в искрената и чиста любов между Генчо и Валерия.

Общи условия

Активация на акаунт