За парите и жените

• 9 369
  • 260
  •   1
Отговори
# 195
  • Далечният изток
Той за да се напарфюмира, първо трябва след като е платил сметките и е купил манджата, да са му останали пари да си купи парфюм.

# 196
Когато с мм се гаджосахме на 21 хич не съм гледала беден или богат е, сега на този етап вече с деца и т.н парите са си доста важни. То всичко сме постигнали сами до тук, но зависи в какъв етап си намериш партньора, ако на 30 се харесате с някой вероятно няма да е лошо да имате къде да живеете, да работите що годе добра работа и т.н. Вярно любовта е сляпа в началото и аз лично не бих избрала човека по колата и т.н, но ако така се случи ще е добър бонус хаха

# 197
Баланс трябва. А няма ли химия, парите не помагат. Поне не при всички жени.
Едно време се чудех защо жените на мафиотите в романите все изневеряват. Не ги ли е страх от последствията? Толкова ли са лековерни? Питах се като едно време Simple Smile Сега ми е ясно, че животът е един и те също са се поддали на нещо, което са пропуснали и им липсва. Хора сме.

# 198
Имаме различни представи за безпаричие май Simple Smile

# 199
  • София
Парите с времето придобиват значение все повече и повече.
Като си на 20 ти е все тая, после видиш и разбереш това- онова и спираш да си голяма бяла птица.
Дали ставаме прагматици или нихилисти не е ясно, но винаги учудвам околните като кажа, че не мога да си позволя да съм бедна.

# 200
Преподаваш ли? Оооо не! По какво ли може да преподава неграмотен човек?!
Например по "трудово". Или "физическо". Проводници и полупроводници.
Щом Ицо Стоичков може да е "Доктор хорис куза" (хабер си нихт какво означава), всеки може.
"Ей... ти... там на третия чин в дясно... ай ши тий..."

Е, не! Много почнаха да се изкривяват фактите тука! Стоичков не е "Доктор хорис куза" , а "Доктор - Хонорил съм ти Каузата" в престижното учебно заведение (това на живота) - "Алма ви Матерна".

Та да си дойдем на думата. Авторе, задал си доста простичък въпрос, но на неправилното място. Вместо в този форум, обърни се към народното творчество. В него всичко е доказано с времето и опита на умни хора.
Ето един от отговорите на твоето въпросче, кратко, ясно и точно:
- Когато един мъж загуби източника си на доходи, в много кратък срок след това губи и източника си на разходи.

# 201
Това е виц от казармата от 78ма, щастливия соц. За народното творчество се гледат народни песни и приказки.

# 202
Всъщност, изобщо не е така.
Аз се разделих с голямата си любов, който освен, че ми беше дал да разполагам с всичко – карти, бюджети, превъртах от свободно време, получи и повишение на доходите преди да се разделим. Можеше да си кютам и да мятам салфетки, метафорично.
Има неща по-важни от парите в една връзка. Но парите са добра въздушна възглавница срещу турбуленции в отношенията.

# 203
Парите винаги имат огромно значение. Но е нормално да не са най-водещото поне в личния живот и връзките ни. Иначе отиваме в една друга посока.

# 204
Най-добрата любовница е омъжената жена.
Нито пари, нито подаръци, нито ресторанти иска.
Мъжът ѝ я издържа, ако по нещо проличи, че стандарта на живот се е променил, той може да се настрои подозрително Wink
Втория аргумент е, че омъжената жена силно се стреми да покаже независимост. Както любовна от мъжа си, така финансова от потенциални любовници.
Да пием за независимите жени !

# 205
  • Paris, France
Той за да се напарфюмира, първо трябва след като е платил сметките и е купил манджата, да са му останали пари да си купи парфюм.

Може баба му да е платила сметките, майка му да е купила манджата и от пенсиите да са останали малко пари за парфюм, ха ха. Ще ме скъсаш. 💐

Има тестери по сайтовете за под 30 лева, които миришат божествено. Има евтини парфюми. Grey flannel и Lapidus се намират за 40 лева. Днес гледах единия на пазара.

# 206
О, не! Пак си в грешка!
Подценяваш омъжените жени. Е, има и отчаяни. Нали ви бях споменавала как на последния ми бивш бивш (дето не знам даже как да го нарека, най-късата ми връзка) една го беше оферирала с хотел и вечеря, в командировка била. Посмяхме се. Но ми е бивш вече.
Жените винаги обичат подаръци! Мъжете никога не забелязват вещите в повече.
Независимост е друго нещо. Примерно, жената да може да каже чао на тези мъже в момента, в който ѝ дойде до гуша или скучно от тях – мъж/любовник.

# 207
Не ги подценявам, точно обратното, обожавам ги Simple Smile
Независимост - както всяко субективно понятие - всеки го разбира както му е изгодно.

# 208
Аз само да кажа, ако един мъж няма пари, няма и да го погледна. Плюс това не искам човек на заплата, а такъв със собствен бизнес и да може да разполага с времето си.
Човек със собствен бизнес рядко разполага с времето си и в повечето случаи работи много повече от назначения от него персонал. Обикновено не се интересуват от такива, които “искат”.

# 209
Те така си мислят някои, като гледат турските сериали къде баш шефовете прекарват времето си в интриги и се вясват само от време на време в холдинга за разнообразие

Общи условия

Активация на акаунт