За парите и жените

• 9 376
  • 260
  •   1
Отговори
# 180
Визирам това, че не ти стига заплатата.
Това от къде дойде ?
Не съм писал такова нещо.
Но не се притеснявай малко е развален телефон вече темата.

# 181
  • София
Да, защото освен, че някакви жени те пипали, нищо друго не разбрахме.

Дали 3 или 30К ли трябват? Това ли питаш?

# 182
  • Далечният изток
Да де, стига ти като работиш на две места. Ако работиш на едно, явно няма да ти стига заплатата. Затова работиш на две.

# 183
Да де, стига ти като работиш на две места. Ако работиш на едно, явно няма да ти стига заплатата. Затова работиш на две.
Това не е вярно заключението.
Работя на две места защото в едното се развивам като специалисти трупам опит а на другото преподавам.
Носят ми различно удоволствие двете работи.

# 184
  • София
Аз само да кажа, ако един мъж няма пари, няма и да го погледна. Плюс това не искам човек на заплата, а такъв със собствен бизнес и да може да разполага с времето си.

# 185
А, ясно. Авторът търси внимание.
Още веднъж, ако повтори "отворете си тема за мен щом толкова ви интересува моята особа", и грам, ама грам няма да си помислим, че търси внимание.
//
Дали ще дава всички пари мъжа или жената  в семейството, или и двамата, за страничните няма никакво значение, ако! повтарям ако те се чувстват добре така и двамата, има спокойствие и комфорт в дома и между тях.
Живяла съм във всякакви конфигурации. Но си признавам – да се грижа като основно и по-високо перо на доход в бюджета ни при здрав и прав мъж, не е моето. Не ми действа на либидото, не го приемам за мъжествено от страна на мъжа.

# 186
Аз само да кажа, ако един мъж няма пари, няма и да го погледна. Плюс това не искам човек на заплата, а такъв със собствен бизнес и да може да разполага с времето си.
А не искаш ли и да хванеш Господа за шлифера?

# 187
  • Далечният изток
Е що да не иска?!
Ми имат си мечти хората, кво толкова... Аз не мога никого да съдя. Една иска да работи и да си изкарва парите сама, друга иска богат мъж, трета друго, четвърта шлифера на господ... Няма лошо.

# 188

Само да те светна по въпроса, че човек със сериозен собствен бизнес НЯМА почивен ден Wink 
Иначе хубаво си мечтаеш.

# 189
  • София
Момиченца и момченца, господ не съм го хванала за шлифера, това е богохулство, обаче моят мъж има много свободно време. Азлично мечтая за здраве и повече спокойствие.

# 190
  • Далечният изток
Важно е дали има пари Wink

# 191
Жените, търсещи мъже с бизнес, трябва да знаят, че точно в бизнеса нищо сигурно няма Simple Smile Както и че още много жени търсят същото.

Иначе е правилно всяка жена / човек да има изисквания. Мен ме учудва само когато изискванията са свързани точно и само с финанси.

# 192
  • София
На безсексие ми мирише.

# 193
  • Paris, France
Скрит текст:

Та, който си може - едно песо няма го събори.
От кога им ги разправям тея работи, ама не, пак си знаят парите, мутрите им пречат.

Разправяй ги тия простотии на 5-те милионна българи, които от идването на славната демокрация вече не са в страната ни.

Няма нужда. Ние тея работи ги знаем и ги виждаме всеки ден. В богатите постиндустриалното общества осигурените жени нямат проблем да имат връзки с мъже, които са много под тях материално и финансово. Все по-голяма тежест имат здравето, младостта, хубавата външност, доброто настроение.

Абе, в самата Куба парите имат голяма тежест. Нямате си представа колко 15 и 20г кубинки излизат с дебели, грозни дедета за някой друг долар или евро. Мъжете им също търсят чужденки от богати икономики. Yuma викат на тези туристи.

Доста приятели и братовчеди на моя мъж са женени за кубинки. Сестрата на свекърва ми има от 20г снаха кубинка. Обожават я, нищо, че е дошла с половин куфар дрипи. Даже купиха жилище на майка и и ще я приберат във Франция щом стане възможно.

Като ученичка се бях влюбила в кубинец, но не ме огря. После В Лондон се влюбих в кубинец, но той предпочете да си седи с 60г гадже. После тя ми каза, че го издържа на 100%, а неговите пари са си за него. В Чехия беше завършил.

В Куба и в колиба ще съм щастлива. Няма сняг, студ, няма горещини. Музика и фиеста навсякъде.

За мене за влюбване и връзка (почти) не са важни парите. Е, трябва мъжът да е чист, спретнат, добре облечен и напарфюмиран. Не се интересувам от колата му и дали има апартамент. За брак и деца е (доста) различно, но пак първо гледам здраве, възраст, владеене на езици, маниери.

На моя мъж колата я видях чак като тръгна да се мести при мене. Жилището му го видях, когато се преместихме тук. Канил ме е, но приятелките ми ме съветваха да не идвам, че не го познаваме и да не ме отвлече, набие, забремени, бракува 🤣 итн.

Та, прав е rf22.

# 194
А, мерси. Може да е хубавец, но няма да го водя по ресторанти и да му купувам цигарките. Нямат значение парите, ако ми се весне за 2 пъти. Но перманентно да ми е безпаричен и да се прави на разсеян, айде не.

Общи условия

Активация на акаунт